Cea mai buna scrumiera din inox

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

 

Cum aleg cele mai bune scrumiere din inox

 

Ghidul cumparatorului

Daca esti fumator sau ai o afacere si trebuie sa asiguri loc pentru fumat, poti sa folosesti scrumierele din inox care sunt elegante si rezistente. In acest ghid iti voi prezenta informatii pentru a putea alege un model care sa se potriveasca cu nevoile tale, si pentru a nu investi mult, iti voi prezenta cateva optiuni pentru a achizitiona o scrumiera din inox, la un pret bun.

Un prim aspect pe care trebuie sa-l stabilesti de la inceput este locul unde vei pune scrumiera precum si numarul de persoane care o vor utiliza.

Daca ai un local si asiguri loc de fumat pentru clienti, ar fi bine sa alegi un model de scrumiera mare, pentru exterior, care are in partea de jos si cos. Acestea pot fi simple, cu loc special pentru stins tigarile in partea de sus sau cu un grilaj metalic (cu diferite grade de densitate si forme) cu acelasi rol.

Pentru un birou cu mai putine persoane poti alege modele medii, cu picior sau simple. Pentru casa e bine sa alegi o scrumiera mica.

Pentru a nu se imprastia scrumul in caz ca folosesc scrumiera mai multe persoane sau este pozitionata afara, poti alege un model cu capac, care poate fi simplu – are un loc gol pe mijloc, se scoate si se pune la loc prin tragere; sau actionat prin intermediul unui buton  – se inchide complet si nu se poate scoate.

In functie de numarul de utilizatori vei alege un produs cu mai multe locuri pentru tigari (5-6) sau cu mai putine (2-3).

Sunt de culoare argintie in general, dar poti gasi modele si colorate, cu design modern. Pot fi in diferite forme rotunde, ovale, patrate, de colt sau neregulate.

Iti prezint in continuare o lista cu cateva produse pe care le-am ales analizand pareri despre cele mai bune scrumiere din inox.

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Perfect Home, 26 cm

 

Este un model de scrumiera din inox mare, recomandat a fi utilizat afara si in general pentru locuri unde se aduna multi fumatori. In partea superioara prezinta loc pentru a stinge tigara si pentru a putea scutura scrumul.

Nu are capac, dar scrumiera este partial acoperita pentru a nu lua vantul scrumul si mucurile de tigara. In partea de jos prezinta o fanta prin care poti arunca la cosul de gunoi tigara stinsa sau altele. Nu are locuri speciale pentru a lasa tigara.

Este de culoare argintie cu un desen reprezentativ inscriptionat in partea de jos. Are forma cilindrica. Este suficient de inalt pentru a putea scutura scrumul fara sa te apleci, avand o inaltime de 56 de cm. Diametrul este de 26 de cm ceea ce ii asigura capacitate mare.

 

 

 

Casa Plastor, 38774

 

Aceast model este recomandat pentru exterior, dar poate fi folosit si la interior in spatiile de fumat cu un numar mare de fumatori. Nu ocupa mult loc si poate fi pozitionata si intr-un colt avand laturi drepte.

In partea de sus, central, prezinta un grilaj rotund pe care poti stinge tigara cu usurinta. Scrumiera este pe toata suprafata superioara a cosului. Nu are capac si nici locuri speciale pentru a putea lasa tigarile aprinse.

Cosul are capacitate mare precum si o fanta generoasa in partea frontala pentru a avea acces usor. Scrumiera este argintie. Este de forma patrata avand latura de 20 cm. Inaltimea este de 58 de cm. Galeata interioara este usor de curatat, putand fi scoasa prin partea superioara.

 

 

 

HFM, kulluk 4

 

Daca ai nevoie de o scrumiera din inox, ieftina si buna iti recomandam modelul HFM RUL CROM- KULLUK 4. Este o scrumiera pentru casa sau birou, cu un numar mic de fumatori. Poate fi tinuta afara, deoarece are protectie anti-vant.

Are trei locuri speciale pe care tigara poate fi depozitata. Pe mijloc are un spatiu potrivit pentru a stinge tigara, dupa ce ai terminat de fumat.

Este rotunda si are un design modern, reprezentand o timona de navigatie. Cele sase brate cu model tip filet pot fi folosite pentru stingerea tigarilor, dar protejeaza si impotriva vantului. Scrumiera poate fi usor manevrata datorita celor 6 brate care iei in afara recipientului fara a te murdari. Cuva in care se strang mucurile de tigara si scrumul este incapatoare. Este argintie.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status