Cea mai buna masina pentru numarat bancnote, ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 18.02.19

 

Cum aleg cele mai bune masini ieftine pentru numarat bancnote

 

Ghidul cumparatorului

O masina pentru numarat bancnote este un instrument util in orice banca. Totusi, ea poate fi intalnita si in alte locuri in care sunt vehiculate sume mari de bani precum aeroporturi, gari si autogari, case de amanet si pariuri, cazinouri, supermarketuri, schimburi valutare. Aceste produse pot avea de multe ori preturi piperate, dar vei gasi si unele variante accesibile care sunt de calitate si functioneaza eficient.

 

Capacitatea de incarcare poate fi un prim criteriu de selectie si ea variaza in general de la 100 la 500 de bucati. In general, cele care pot primi mai multi bani odata sunt mai scumpe (recomandate pentru amplasamentele din care pleaca sume mari inspre banci) si este bine sa te asiguri ca pot asigura o numarare continua si corecta.

Cele care primesc o suma mai mica sunt mai potrivite pentru locatiile mici, care numara bani pentru si de la clienti (case de amanet, de pariuri, de schimb valutar).

Daca te intereseaza o masina pentru numarat bancnote, ieftina, la un pret bun, va conta destul de mult si viteza de numarare. Aceasta poate fi reglata in cele mai multe cazuri (500/min, 1000/min), dar este indicat sa ajunga in jurul valorii de 1000-1500/min, pentru a asigura o buna procesare a tranzactiilor, atunci cand este vorba de sume mari (in aeroporturi, banci, cazinouri).

Senzorii inclusi intr-un astfel de aparat pot face diferenta intre o numarare corecta si una eronata. Vorbim aici despre acele tehnologii (infrarosu) care permit detectarea bancnotelor rupte, sterse, lipite intre ele, de marimi diferite sau inlantuite si care determina in astfel de situatii oprirea automata si emiterea unei avertizari sonore.

Multe pareri despre cele mai bune masini pentru numarat bancnote, ieftine, graviteaza in jurul prezentei sau absentei senzorilor pentru autentificarea banilor numarati, concomitent cu desfasurarea acestei operatiuni. Acestia sunt de cele mai multe ori cei cu lumina ultravioleta si cei magnetici. Includerea lor in pachet poate fi uneori optionala si contra cost sau poate fi facuta intr-un produs compact, caz in care va creste si pretul.

Totusi, pentru firmele importante, care tin la standardul si imaginea lor, astfel de accesorii sunt aproape un imperativ, deoarece previn vehicularea banilor falsi.

Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult si tipul de bancnote ce pot fi numarate cu astfel de aparate. Marea majoritate vor accepta RON, eventual si dolari sau euro, dar vei gasi si variante care pot recunoaste lire, yeni, marci sau bonuri de masa de diferite feluri. Aceste optiuni vor depinde de tipul de afacere pe care o intreprinzi (intr-un supermarket vor fi numeroase bonuri de masa, dar nu si intr-o banca, tot aici vor fi mai rar intalnite valutele, in timp ce intr-o casa de schimb valutar ele vor fi majoritare).

Daca vrei sa afli cateva detalii despre produse de acest gen, selectate din mediul online, poti consulta in continuare si descrierile noastre in ideea ca poate am prezentat exact modelul care iti trebuie tie.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Glory GFB-800

 

Aceasta este o masina de numarare pentru bancnote de orice tip. Poate fi folosita atat pentru bani de hartie, cat si din plastic (polimer), cu aceeasi eficienta. Permite incarcarea unui volum maxim de 300 de bucati si iti da posibilitatea de alege intre patru viteze de numarare: 1800/min, 1500/min, 1000 sau 500/min, in functie de modul tau de operare.

Nu va trebui sa iti faci griji in privinta bancnotelor lipite sau rupte deoarece in astfel de cazuri aparatul se va opri si va emite un semnal sonor. Printre functiile produsului se gaseste si cea care iti permite sa realizezi cupiuri de 10, 20, 25, 50, 100 sau orice alt numar (introdus cu ajutorul tastaturii).

Numararea porneste automat in clipa in care bancnotele sunt plasate in incarcator, iar valoarea afisata dispare odata cu ridicarea acestora. Aparatul are o garantie de 12 luni, dar folosit corespunzator poate functiona eficient pana la 7 ani.

 

 

 

NB 350 

 

Acest produs peformant permite numararea continua si uniforma a tuturor tipurilor de bancnote, detectand in acelasi timp si diferentele de marime de minim 3 mm intre acestea. In plus, te va avertiza sonor si se va opri atunci cand intalneste bani lipiti, rupti sau inlantuiti.

Este potrivit pentru amplasamente de genul caselor de pariuri sau de amanet, cinematografelor, aeroporturilor sau bancilor. Are o capacitate de incarcare de 300 de bancnote si o viteza de numarare reglabila, de maxim 1800 buc/min. Vei avea posibilitatea sa setezi prin functia ADD numarul de bucati dintr-un set, pentru o impartire si stocare eficienta a banilor.

Valoarea obtinuta dupa procesare va disparea automat dupa ridicarea bancnotelor. De asemenea, aparatul are integrati senzori IR (infrarosu), UV (cu ultraviolete) si MG (magnetic) care realizeaza autentificarea pieselor ce trec prin el. Incluse in pachet vei primi si un display care va indica valoarea numarata clientilor, o husa si o perie pentru intretinerea periodica.

 

 

 

Cashtech 160UV/MG 

 

Daca vrei o masina pentru numarat bancnote, ieftina si buna, aceasta va indeplini majoritatea cerintelor pe care le poti avea. Are o viteza maxima de functionare de 1000 buc/min si iti ofera posibilitatea de a seta de dinainte numarul de piese la care trebuie sa se opreasca (pentru realizarea unor seturi cu valoare fixa).

Este echipata cu senzori magnetici si cu ultraviolete pentru detectarea banilor falsi. Poate fi utilizata atat pentru numararea bancnotelor (euro, RON, dolari, lire), cat si a bonurilor de masa, iar capacitatea de alimentare este de 200 de bucati odata.

Vei primi in acelasi pret si un afisaj extern pentru vizualizarea de catre clienti. Produsul este mic si compact, avand 311x256x213 cm si incape pe orice tip de raft sau tejghea, fiind potrivit pentru supermarketuri, case de amanet si de pariuri, autogari, aeroporturi sau banci. De asemenea, are o greutate de 5.7 kg, putand fi manevrat usor si de catre o femeie.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...