Cea mai buna casa de marcat Datecs

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.20

 

Cum aleg cele mai bune case de marcat Datecs

 

Ghidul cumparatorului

Casa de marcat reprezinta o obligatie legala pentru orice intreprinzator, liber profesionist sau prestator de servicii. Daca doresti sa te bucuri de un produs de buna calitate, fiabil, care sa nu te lase la greu si care sa iti fie de ajutor mereu, iti propunem sa cauti o casa de marcat Datecs la un pret bun.Datecs Ltd. este un brand care a luat fiinta in Bulgaria in anul 1990. In prezent, el este cunoscut ca unul dintre cei mai mari producatori de solutii fiscale din lume, inovatiile sale in domeniul POS-urilor fiind apreciate inclusiv de catre cei mai mari clienti.

In alegerea unei case de marcat adecvate, trebuie sa tii cont de cativa parametri. De pilda, trebuie sa decizi daca ai nevoie de un produs fix, alimentat la reteaua de curent, sau daca ti-ar fi  mai util unul portabil, alimentat cu acumulatori sau baterii, pe care sa il poti lua cu tine in timpul participarilor frecvente la targuri sau expozitii cu vanzare. Datecs iti pune la dispozitie mai multe optiuni din ambele categorii, DP-50 Plus fiind, probabil, varful de gama in cazul pieselor portabile.

Amploarea pe care o are afacerea ta si numarul de coduri pe care le ai de introdus in casa de marcat reprezinta un alt criteriu de selectie. De pilda, in cazul magazinelor mari, cu sute de produse la raft, o casa de marcat complexa, de tipul lui WP-500, careia sa ii poti atasa POS, cititor de coduri de bare si alte periferice (de pilda, computerul de pe care urmaresti stocurile) este mai indicata; iti va fluidiza semnificativ munca, o va usura, iar cumparatorii se vor bucura sa nu fie obligati sa astepte la cozi interminabile.

Tot de tipul de afacere pe care o deserveste casa de marcat aleasa, depinde si inventarul pe care il poate ea suporta. Cunoscut de catre specialisti ca numar PLU, el iti spune practic cate produse poti identifica cu precizie, prin intermediul codurilor. Pentru un market de cartier, de exemplu, ai nevoie de un PLU de cateva mii de produse, in timp ce pentru un mic butic de haine, un PLU de cateva zeci sau sute de articole e suficient.

Numarul de bonuri pe care estimezi sa il eliberezi zilnic, si mai ales informatiile mentionate pe bonul fiscal, sunt un alt aspect important. O afacere exclusivista cu cel mult 20-30 de clienti zilnic, va supravietui foarte bine cu ajutorul unei case cu jurnal electronic. Pe de alta parte, daca vrei sa oferi informatii complete despre cumparaturi, eventual sa personalizezi bonul cu logo-ul firmei, sau cu un mesaj de intampinare, numeroase pareri despre cele mai bune case de marcat Datecs recomanda modelele cu bon lat, sau conectate la o imprimanta termica achizitionata separat.

Banuim ca, pentru ca acest ghid sa poata fi recomandat ca unul util, fara nici o retinere, te-ai bucura sa gasesti si cateva sugestii legate de cele mai apreciate modele ale brandului. In continuare, am realizat o selectie de produse care se bucura de recenzii pozitive din partea utilizatorilor, si reprezinta totodata instrumente bune de lucru pentru diverse tipuri de afaceri.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Datecs DP45BT

 

Una dintre primele propuneri, potrivite pentru restaurante, farmacii de cartier, magazine mici, este modelul Datecs DP85BT. Discutam despre un model cu jurnal electronic, care odata cu Z-ul de sfarsit de program, va tipari si o copie a bonurilor emise in ziua respectiva.

Din punctul de vedere al conectivitatii, piesa este echipata cu Bluetooth si cu mufa RS-232C, cu o distanta de comunicare de pana la 7m pentru conexiunea wireless. Ii poti atasa, ulterior, in functie de nevoi, un modem GPRS si card SD.

Memoria PLU include pana la 2500 de articole, o cifra buna pentru afacerile relativ mici. Memoria fiscala include pana la 1830 de rapoarte, cu pana la 7 variante de numerar. Cu ajutorul ei, poti incasa numerar, dar si cu credit, cec sau card. Display-ul LCD este usor de urmarit, iar imprimarea se face pe hartie termica, de 56 mm latime, cu o viteza de scriere de pana la 12 linii/s.

 

 

 

Datecs DP25 BT

 

Acest model este  un foarte bun exemplu de casa de marcat Datecs ieftina si buna, cu ajutorul careia iti poti face treaba linistit, bazandu-te pe fiabilitatea dovedita si sustinuta de alti utilizatori. Produsul este unul relativ simplu, caruia i se pot adauga, ulterior, optiuni suplimentare de conectivitate (Bluetooth).

Alimentarea este dubla: poate functiona conectat permanent la priza, dar poate fi folosit si cu acumulatorul Li-ion, care ofera o autonomie de pana la 600 de bonuri: un mare avantaj pentru cei care obisnuiesc sa vanda si in spatii libere.

Inventarul pe care il poate suporta casa este de 2500 de articole, cu 6 grupe de TVA. Accepta plata in numerar, dar si cu card, tichete sau chiar in euro. Afisajul este dublu: pentru operator, ca sa poti verifica corectitudinea informatiilor, si rotativ, pentru client. Foloseste role de hartie de 57 mm, cu imprimare termica si viteza buna de scriere. Poate fi conectata – cu fir – la cantar, POS sau laptop/PC, pentru o mai mare viteza de lucru.

 

 

 

Datecs DP05

 

Modelul pe care ti-l propunem face parte din categoria caselor de marcat Datecs portabile, preferate de numerosi comercianti si liber intreprinzatori care obisnuiesc sa vanda si in piete sau targuri. Produsului i se poate adauga, la cerere, optiunea Bluetooth, pentru un avantaj privind conectivitatea, pe o arie de 7 metri.

Cu o memorie PLU de 2500 de articole, produsul face fata cu succes in restaurante, baruri si cafenele, dar si in magazine relativ mici, marketuri de cartier, farmacii sau petshopuri. Cele 7 grupe TVA pe care le suporta sunt de ajutor in cazul desfasurarii unor activitati variate.

Produsul este echipat cu un afisaj LCD pentru vanzator si cu o imprimanta termica, cu viteza de scriere de 12 linii/s. Functioneaza cu hartie de 56 mm latime, pe care imprima cate 15 caractere pe fiecare linie. Interfata cu care e echipata de producator este reprezentata de o conexiune RS-232C pe care o poti folosi pentru perifericele care iti servesc cel mai mult: cantar, POS sau calculator, in functie de specificul afacerii tale.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 voturi, media: 4.75 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status