Cele mai bune imprumuturi rapide online

Am modificat articolul ultima data pe: 11.07.20

 

Cel mai bun imprumut rapid online – Recomandarile noastre pentru 2020

 

Daca te afli intr-o situatie materiala dificila si ai nevoie urgenta de bani, una dintre solutiile pe care le poti alege este sa obtii un imprumut rapid direct online. Cand vine vorba de bani, se cuvine sa-ti iei masuri de precautie si de aceea trebuie sa apelezi la site-urile cele mai de incredere. Daca treci fugitiv peste etapa de informare, s-ar putea sa nu stii clar la ce te angajezi sa indeplinesti. Pentru cei mai preocupati, care nu vor gasi nici minimum de 5 minute ca sa citeasca acest ghid, recomandam din start alegerile pe care noi le-am identificat ca viabile. Treapta superioara revine proiectului Provident, iar asta datorita unor criterii de selectie usor de argumentat: ca institutie, asigura cea mai lunga traditie in acest domeniu din Romania, asta determinand si increderea clientilor; acorda imprumuturi direct online, atat clientilor vechi, cat si celor noi; asigura o perioada scurta de furnizare a fondurilor; stabileste contactul prin telefon, pentru clarificarea prealabila a conditiilor de imprumut; nu cere costuri suplimentare la prelungirea perioadei de imprumut, pe motiv de dificiultati de plata. Restrictiile pot fi aflate simplu, direct pe site, insa daca nu poti apela direct la acest funrizor, atunci mai exista oportunitatea sa-l alegi pe al doilea din clasament: FRFS.

 

 

Cum aleg cel mai avantajos imprumut rapid online

 

Ghidul cumparatorului

Cand ai nevoie de un imprumut si nu te califici pentru conditiile bancii sau nu ai timp sa treci prin tot procesul unui imprumut bancar, poti apela la firmele de imprumut nebancar.

Atat timp cat esti major si ai un venit stabil, poti beneficia de un imprumut proportional, din care sa iti finantezi plata unei locuinte, a unei masini sau a micilor nevoi personale. Conditiile si birocratia sunt mult mai redusa decat in cazul unei banci, iar intre tine si imprumut stau uneori doar 1-2 zile.

Inainte de toate, sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti atunci cand aplici pentru unul dintre cele mai bune imprumuturi rapide nebancare. Mai jos iti informatii pentru a te ajuta sa intelegi cu adevarat diferenta dintre un imprumut al unei institutii nebancare si unul gestionat de catre o banca:

 

bani-imprumuturi-rapide-fara-garantii

 

Conditii: din start, pentru obtinerea unuia dintre cele mai bune imprumuturi urgente nebancare, trebuie sa ai minim 18 ani, iar multe firme impun varsta de 21 de ani.

In plus, pentru solicitarea finantarii, trebuie sa fii angajat cu cel putin 3 luni inaintea imprumutului. Celelalte conditii pot diferi de la o companie la alta, dar aceste doua conditii de baza vor ramane constante, justificat, luand in vedere ca poti imprumuta intre 500 si 90.000 de lei.

 

Acte necesare: in functie de suma pe care vrei sa o imprumuti, institutia poate sa iti ceara o serie de acte. De obicei, documentatia este simpla, necesare fiind doar 3 acte principale, de identificare, castig personal si locuinta.

Unele companii iti pot cere si cateva acte aditionale, precum unele facturi la utilitati (gaz, curent, apa), mai ales cand este vorba despre sume mai mari.

In acelasi timp, contractele elaborate de catre institutiile nebancare cu imprumuturi rapide sunt usor de inteles, fara clauze ascunse sau garantii ipotecare, dar valabile doar pentru persoanele fizice. Avantajul acestui tip de imprumut este viteza cu care este aprobat, la unele firme finantarea fiind valabila in maxim 24 de ore de la depunerea cererii.

 

Aplicarea: un avantaj major al acestui tip de imprumut este usurinta cu care poti solicita unul dintre cele mai bune credite rapide fara garantii. Institutiile de imprumut nebancar activeaza foarte mult online, iar prin completarea unor casute informative intri in contact direct cu unul dintre cei ce gestioneaza imprumutul. Sa afli care e cel mai bun credit nebancar online nu dureaza foarte mult timp si nici nu este foarte dificil de descoperit.

 

Oferte: fii atent si daca institutia de imprumut are in program o serie de oferte avantajoase. De obicei, ofertele sunt prezentate inaintea lunilor de sarbatoare (perioada craciunului), sau la inceputul si sfarsitul sezonului de concedii. Daca imprumutul necesar poate sa mai astepte putin, poti sa profiti de acea perioada de reduceri, in care companiile incearca sa atraga noi clienti, cu numeroase beneficii.

 

Termeni si conditii: aloca-ti ceva timp sa rasfoiesti printre paginile de termeni si conditii ale companiilor cu care planuiesti sa colaborezi.

Institutiile nebancare promit transparenta in operatiuni si de obicei gasesti toate informatiile necesare pe site. Totusi, fiind un act care te obliga legal si financiar timp de cativa ani, fii sigur ca ai inteles toti termenii si conditiile, ca sa nu te plangi mai tarziu ca ai facut o alegere in lipsa de informatii.

Daca te intrebi „unde pot face un imprumut rapid fara acte prea multe?”, ai gasit deja raspunsul – la firmele de imprumut nebancar. Iar in era internetului, nimic nu e mai simplu – compara companiile care ofera astfel de credite si conditiile necesare pentru a beneficia de un imprumut si profita de ofertele speciale. Online, poti vedea review-uri si pareri, iar dupa completarea unor date de baza, compania te poate suna, pentru o ofera personalizata.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Provident

 

provident.ro

Provident este una dintre cele mai cunoscute institutii de imprumut nebancar, fiind recunoscuta pentru cele mai avantajoase imprumuturi urgente. Cu o experienta de peste 8 ani (infiintata in 2006), au ajutat cu diferite imprumuturi peste 500.000 de clienti. Pentru un prim imprumut, poti solicita o suma cuprinsa intre 500 si 3.500 de lei, dar clientii deja existenti pot solicita pana la 5.000 de lei. Banii vor fi virat in contul tau in doar 10 zile, dar poti beneficia si de un serviciu optional, in care un intermediar al companiei iti poate aduce banii acasa la tine in doar 48 de ore. Poti beneficia de un imprumut daca ai minim varsta de 18 ani si un venit stabil.

Platforma este usor de folosit, asa incat la doar 60 de minute dupa completarea unui scurt formular cu date personale, unul dintre reprezentantii companiei te vor contacta telefonic. Odata stabilita suma si perioada de rambursare, ai libertatea sa alegi cum primesti banii si cum restitui imprumutul. Ii poti restitui prin transfer bancar, sau poti alege optiunea de gestionare la domiciliu, in care un reprezentat al institutiei iti aduce banii acasa, dar si incaseaza ratele saptamanale. Compania este cunoscuta pentru colaborarea deschisa si stransa cu cei ce apeleaza la un imprumut. In cazul in care sunt probleme cu restituirea banilor, reprezentatul companiei poate reesalona imprumutul si conditiile sale, fara costuri suplimentare. Tot procesul este realizat fara giranti sau garantii ipotecare.

Dar inainte de toate, pentru a obtine unul dintre cele mai bune imprumuturi rapide nebancare, trebuie sa iti evaluezi veniturile si cheltuielile. Odata introdusa aceasta informatie in sistemul de imprumut, compania va genera un scor si o recomandare a sumei maxime care poate fi imprumutata. Acest sistem functioneaza foarte bine si evita indatorarea excesiva a clientilor Provident. Iti recomandam aceasta firma cu renume daca ai nevoie e un imprumut rapid, cu o suma medie, in conditii avantajoase.

Avantaje

Institutie cu experienta si de succes pe piata romaneasca.

Poti imprumuta la o prima colaborare o suma cuprinsa intre 500 si 3.500 de lei.

Banii pot fi virati in cont in 10 zile sau inmanati personal in 48 de ore.

Optiuni libere de plata a imprumutului.

Conditiile imprumutului sunt discutate prin telefon.

Conditii de varsta de minim 18 ani si venit stabil.

Imprumuturi mici pe perioade scurte.

In caz de dificultati de plata, re-esalonarea este realizata fara costuri suplimentare.

Dezavantaje

Suma maxima permisa pentru imprumut este de 5.000 de lei si este accesibila doar clientilor mai vechi.

button 2

 

 

 

 

 


Alte site-uri recomandate, momentan indisponibile

 

FRFS

 

frfs.ro

Forza Rossa Financial Services este o platforma de imprumuturi nebancare, fara avans si cu documentatie simpla, iar creditul este aprobat rapid, in doar cateva ore. Suma disponibila pentru imprumut este cuprinsa intre 1.000 si 10.000 de lei, iar perioada de rambursare este de 1 pana la 5 ani. Rata pe perioada creditarii este fixa, iar banii vor fi virati direct in contul bancar al firmei.

Pe langa creditul de nevoi personale, FRFS mai pune la dispozitie si alte doua tipuri de imprumut, dedicate unui credit de achizitie si creditului auto, forme de imprumut specifice fiecarei situatii. Conditiile minime de eligibilitate cerute de catre creditor sunt implinirea a minim 21 sau a maxim 66 de ani si un venit minim de 500 RON pe luna. Ca si sursa de venit, se accepta salariul, venitul din activitati independente, la care se mai pot si adauga venituri suplimentare din dividente, chirii sau drepturi de autor. Forza Rossa Financial Services poate sa iti ofere in acest fel un raspuns la intrebarea „unde pot face un imprumut rapid fara acte?”, exceland la capitolul rapiditate.

Aplicatia online pentru un imprumut este foarte usor de utilizat. Completezi un camp special pentru informatiile personale si cele legate de venit, selectezi suma si perioada de rambursare si vei fi contactat de catre un reprezentant al companiei. Acesta va parcurge cu tine ultimii pasi spre unul dintre cele mai bune imprumuturi urgente nebancare.

 

Avantaje:

Imprumut nebancar online, ce necesita un minim de documentatie.

Suma valabila pentru imprumut cuprinsa intre 1.000 si 100.000 de lei.

Perioada de ramburs intre 1 si 5 ani.

Rata fixa a creditarii.

Banii sunt virati in contul bancar.

Compania pune la dispozitie si alte doua forme de imprumut specializate.

Conditii minime si avantajoase de creditare.

 

Dezavantaje:

Nu poti imprumuta o suma mai mica de 1.000 de lei.

 

 

Ferratum

 

ferratum.roFerratum ofera unul dintre cele mai bune imprumuturi rapide nebancare, rapid, pe termen scurt, fara prea multe documente si usor de rambursat. Serviciul de creditare este disponibil non-stop, iar incepand cu al doilea credit, poti solicita un imprumut chiar si printr-un simplu SMS. Conditiile pentru primirea acestui imprumut sunt putin mai speciale: trebuie sa ai minim 24 de ani si venituri lunare asigurate, iar sumele de imprumut puse la dispozitie nu sunt foarte mari (pana in 1.300 lei).

Compania nu recomanda solicitarea unui credit pentru nevoie personale de tip vacanta, achizitii sau investitii mari. In acelasi timp, pentru a evita indatorarea excesiva, nu poti solicita un nou imprumut, pana cand prima suma nu a fost rambursata in totalitate.

Solicitarea unui imprumut este foarte usoara. Alegi suma necesara cu ajutorul unei sageti, iar in stanga acesteia este deja calculat costul si suma totala ce va trebui rambursata, in functie de durata imprumutului (15, 30 sau 45 de zile). Solicitarea imprumutului este recomandata pentru nevoi urgente, relativ mici ca si costuri, sume ce pot fi returnate fara mare dificultate in mai putin de 45 de zile. Pe de alta parte, suma calculata si totalul poate suferi modificari in functie de tipul  de imprumut si venitul lunar al familiei. Rambursarea se poate face prin transfer bancar sau prin depunere in numerar la un ghiseu CEC Bank. Daca te intrebai care e cel mai bun credit nebancar online pentru urgente, cu rambursare in termen scurt, iti recomandam firma Ferratum.

 

Avantaje:

Imprumut rapid, cu documentatie minina.

Al doilea imprumut poate fi facut printr-un simplu SMS.

Poti apela la orice ora pentru un credit.

Imprumutul poate fi returnat in 15, 30 sau 45 de zile.

Platforma usor de folosit.

Rambursarea poate fi facuta prin transfer bancar sau depunere in numerar.

 

Dezavantaje:

Varsta minima de 24 de ani.

Nu poti imprumuta din nou pana cand suma initiala nu a fost achitata in totalitate.

Suma maxima ce o poti imprumuta este de 1.300 lei.

 

 

CashExpres

 

cashexpres.roCash Expres iti asigura unul dintre cele mai bune credite rapide fara garantii. Poti profita de 3 forme diferite de creditare, fiecare cu o rata si un cost total de returnare diferit si o perioada de ramburs cuprinsa intre 1 si 5 ani. Creditul standard iti permite sa imprumuti o suma cuprinsa intre 5.000 si 30.000 de lei, creditul prietenos iti ofera accesul la o suma de 10.000, pana la  80.000 de lei; creditul generos iti permite imprumutul unei sume cuprinse intre 20.000 si 80.000 de lei.

Ca sa aplici pentru unul din creditele oferite de Cash Expres, trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, iar venitul minim lunar trrebuie sa fie de minim 700 lei, ca si salariat si 600, ca si pensionar. Cei salariati trebuie sa fie angajati de minim 6 luni si sa aiba o vechime totala de munca de minim 18 luni. Documentatia este minima, iar odata realizata cererea de imprumut, vei primi raspunsul in doar 24 de ore.

Ca sa profiti de unul dintre cele mai avantajoase imprumuturi urgente oferite de Cash Expres, tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe site pentru un imprumut, completezi un formular si vei fi contactat de catre un reprezentant al firmei, pentru a stabili detaliile de imprumut si de rambursare. Compania are o politica fixa in ceea ce priveste rambursarea sumei: un reprezentant al institutiei va veni lunar la domiciliu pentru a colecta suma de bani. Din anumite puncte de vedere, acest sistem avantajeaza ambele parti, unde ei pot interveni activ in procesul de rambursare, iar tu nu trebuie sa petreci timp la cozi sau sa tii ordinea actelor si chitantelor. Totusi, poate fi un motiv de stres pentru anumite persoane si trebuie sa te asiguri ca vei fi acasa in ziua si intervalul orar stabilite.

 

Avantaje:

Institutia ofera 3 tipuri diferite de credit.

Conditii si documentatie minime pentru accesarea creditului.

Rata fixa de rambursare.

Aplicare rapida online.

Detaliile sunt discutate cu un reprezentant al firmei.

Poti imprumuta pana la 80.000 lei, chiar de la prima colaborare.

 

Dezavantaje:

Compania percepe un comision de analiza si un comision de administrare lunara.

Nu poti negocia dobanda sau modalitatea de rambursare.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status