Ceas Casio CLASIC MTP-1309D-7B

Am modificat articolul ultima data pe: 28.05.20

MTP-1309D-7B-500x500

 

Avantaje

Ceasul Casio Clasic MTP-1309D-7B este un ceas cu un mecanism extrem de precis.

Materialele din care este fabricat sunt rezistente.

Prezinta o rezistenta la apa de 5 atm

Design-ul este casual sport

Bateria pe care o incorporeaza are o durata de viata lunga

 

Dezavantaje

Rezistenta la apa se masoara in bari, unitatea de masura pentru presiune (1 bar = 1 atmosfera). In general, ceasurile sunt testate la diferite presiuni in anumite intervale de timp. Desi nu reprezinta un dezavantaj major, acest model nu poate fi folosit in cazul scufundarilor care depasesc anumite limite, astfel incat scafandrii profesionisti vor opta pentru modele speciale.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret convenabil

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Un mecanism precis reprezinta un element definitoriu in contextul achizitionarii unui ceas. Modelul Casio este recomandat de o afisare uimitoare, avand in vedere ca acesta prezinta doar +/- 20 secunde pe luna. Mai mult, nu indica doar ora si data, ci si secundele, si ziua saptamanii. Pentru cei care sunt in cautarea unui ceas barbatesc ieftin si bun si care tin foarte mult la exactitate, acesta este varianta perfecta.

O buna pastrare a unui ceas depinde, in primul rand, de materialele din care este fabricat. Cadranul acestui model este realizat dintr-un cristal mineral care ii confera protectie si durabilitate. Carcasa si cureaua au la baza otelul inoxidabil care ajuta la pastrarea unui design impecabil, in orice conditii de folosire.

Casio Clasic MTP-1309D-7B

Purtarea unui astfel de accesoriu, de obicei, se face zilnic, fapt care marcheaza diferite conditii meteorologice. Abilitatea unui astfel de device reprezinta un criteriu important in momentul achizitionarii. Cea mai mare problema pe care o poti intampina este legata de apa. Purtand acest produs, nu trebuie sa va faceti griji, din moment ce prezinta o rezistenta la apa de 5 atm/ 50m.

 

Design-ul casual sport afiseaza un aspect placut, care poate fi integrat in cadrul tinutelor zilnice. Datorita formei rotunde a ceasului și a curelei metalice argintii, acesta poate fi accesoriul definitoriu al prezentei tale, completand cu usurinta orice tip de outfit casual. Dimensiunile contribuie substantial la conturarea acestui aspect: cadranul are 31 mm, iar carcasa, 38 x 40 mm si o grosime de 8,6 mm. Bratara prezinta o circumferinta de 20.5 mm si o latime de 20 mm. Logo-ul apare atat pe cadran, catarama, cat si pe capacul din spate, demonstrand originalitatea brand-ului si oferindu-ti confortul purtarii unei marci cunsocute.

 

Cele mai bune marci de ceasuri barbatesti ofera o functionalitate buna si o rezistenta indelungata. In momentul achizitionarii unui astfel de accesoriu, un criteriu important pe care trebuie sa il ai in vedere este bateria. O baterie cu o durata de viata lunga asigura o doza maxima de confort si siguranta. In cazul modelui Casio, aceasta ajunge la aproximativ 3 ani de zile.

 

Conlcuzie

Daca iti doresti sa achizitionezi cea mai buna marca de ceasuri pentru barbati si vrei un raport calitate-pret convenabil, ceasul Casio Clasic MTP-1309D-7B este o optiune avantajoasa care iti garanteaza siguranta, durabilitate si exactitate, datorita mecanismului Quartz pe care il integreaza si a materialelor rezistente din care este fabricat. Poate fi purtat in orice tip de context, pe timp de zi si noapte, mai ales datorita faptului ca este prevazut cu aratatoare cu insertii luminiscente.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs de pe Secundar.ro la un pret convenabil

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status