Storcator de fructe si legume Bosch MES25G0

Am modificat articolul ultima data pe: 24.01.20

1. Bosch MES25G0

 

Avantaje

Aparatul va fi capabil sa proceseze fructe si legume din cele mai diverse.

Efectueaza toate sarcinile foarte rapid, cu ajutorul unui motor puternic.

Permite intrebuintarea in deplina siguranta, incluzand optiune cu oprire automata.

Faca de capabilitatile oferite, costul achizitiei este bun.

 

Dezavantaje

Marile dezavantaje ale sorcatoarelor cu metoda de lucru prin centrifugare sunt prelucrarea sucului la temperaturi ridicate si un zgomot destul de deranjant. Pentru acest storcator de fructe si legume Bosch MES25G0, ambele aspecte sunt valabile, intrucat utilizeaza 700W pentru a procesa ingredientele. De aici rezulta un zgomot de intensitate mare, ce depaseste 70dB, echivalentul unui motor de aspirator cu sac. In plus, din cauza presiunilor mari la care pot fi stoarse legumele, sucul ce se va obtine va fi usor cald, mare parte din enzime pierzandu-se in acest proces.

 

Daca vrei sa afli la ce pret poate fi achizitionat acest produs pe eMAG.ro, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cand te gandesti la cele mai bune storcatoare de fructe ai prefera ca acestea sa fie capabile sa proceseze chiar si legume. In cazul acestui aparat vei putea utiliza aproape orice fel de fructe si orice tipuri de legume, chiar si pe cele mai dure cum sunt radacinoasele(sfecla, morcov etc), caci ai posibilitatea sa setezi doua trepte de viteza diferite. Putem deduce ca modelul este multifunctional si ca isi va gasi locul intr-o bucatarie care deserveste o familie ce abordeaza o alimentatie sanatoasa, bazata pe sucuri naturale, lipsite de aditivi si conservanti.

2. Bosch MES25G0

Capacitatea de procesare este una avansata, dispozitivul fiind deopotriva un  storcator de fructe Bosch ieftin si bun si cea mai rapida metoda de a obtine o cantitate mare de suc. Deja am mai mentionat o data puterea motorului, de 700W, care chiar daca determina si un zgomot intens, are totusi si un mare si important merit: asigura procesare rapida pentru alimente si permite o durata de viata extinsa intregului item.

 

Daca vrei sa ai certitudinea ca poti manevra si pune in functiune in siguranta totala acest storcator, nu trebuie decat sa verifici cateva optiuni si particularitati de design. Prima si cea mai importanta ce merita a fi subliniata aici este functia SafetyStop, care opreste automat motorul, daca detecteaza o asamblare incorecta. Numai cand toate partile componente sunt fixate corespunzator, iar capacul este bine plasat, abia atunci aparatul va porni procesul de lucru. Ai la dispozitie si cateva aspecte foarte practice, cum ar fi DripStop, o particularitate in design care nu permite picurarea sucului pe langa recipientul colector.  Tubul de alimentare este larg, 73mm in diamteru, acceptand si bucati voluminoase de alimente. Rezervorul pentru pulpa(2l) si cel pentru suc(1.25l) nu fac decat sa demonstreze ca ptoti prepara cantitati extinse de suc deodata, ceea ce inseamna ca dispozitivul isi gaseste utilitatea intr-o locuinta cu multi consumatori.

 

Cumuland toate aceste avantaje oferite si punandu-le in oponenta cu toata cheltuiala necesara pentru achizitia piesei, ajungem la concluzia ca modelul este un storcator de fructe si legume la un pret bun. Exista in comert foarte multe piese cu aceleasi capabilitati, dar al caror cost este aproape dublu.

 

Concluzie

Daca tii la un regim alimentar sanatos si vrei ca toti membrii familiei sa beneficieze de el, vei achizitiona acest produs fara nicio rezerva. Modelul iti poate furniza zilnic cantitati mari de suc natural delicios, iar asta cere minimum de efort, deoarece nu trebuie decat sa introduci ingredientele si sa apesi un buton.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret avantajos!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 voturi, media: 4.56 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status