Storcator de fructe Philips Avance Collection HR1870/00

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.20

2. Philips HR1870

 

Avantaje

Lucreaza cu eficienta sporita si multifunctional, fiind un storcator centrifugal.

Asigura stoarcere in timp scurt, datorita motorului puternic.

Dispozitivul este practic, incluzand multiple particularitati de design utile in acest sens.

Recomandat pentru cure cu sucuri, asigurand cantitati mari, produse dintr-o singura utilizare.

 

Dezavantaje

Ca mai toate modelele de storcatoare centrifugale si acesta include un motor destul de puternic. Meritele acestei componente sunt clare, dar pot fi gasite si aspecte mai putin avantajoase, cum ar fi sunetul produs. Cei 700W nu se opbtin atat de usor si sunt oferiti cu pretul unui zgomot a carui intensitate atinge 78dB. Trebuie sa recunoastem ca aceasta valoare rivalizeaza cu cea rezultata in urma utilizarii unui aspirator conventional, ceea ce inseamna intr-adevar ca storcatorul este cam zgomotos.

 

Pentru a afla pretul produsului, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Daca e sa comparam produsul cu alte dispozitive de pe piata, putem declara ca acest storcator de fructe Philips Avence Collection HR1870/00 este ultra-performant pentru clasa din care face parte. In primul rand, stoarce cu e eficienta incontestabila deoarece utilizeaza forta centrifuga si o sita inversa, particularitate de design pe care o vom explica mai pe larg in cele ce urmeaza. Apoi, pentru a garanta intrebuintare multifunctionala, aparatul este capabil sa stoarca nu numai fructe, ci si legume si inca din cele mai tari, cum sunt morcovii, radacinile de tot felul, inclusiv sfecla.

Philips HR1870

Pentru un storcator de fructe Philips la un pret bun, intregul proces de lucru trebuie sa fie evaluat la un timp scurt. Acest fapt este posibil in cazul acestui model, deoarece motorul puternic asigura viteze mari de centrifugare. Cei 700W sunt o valoare concludenta in acest sens, permitand prelucrarea ingredientelor dificile, de consistenta dura, dar si lucrul in reprize destul de indelungate si folosire frecventa. Cu cat este mai puternic motorul unui storcator, cu atat mai des il poti folosi fara sa te ingrijorezi ca se va uza inainte de expirarea termenului de garantie.

 

Aparatul e situat intre cele mai bune storcatoare de fructe si pe baza designului. Mentionam ca sita cu forma inversa asigura o stoarcere mult mai eficienta, obtinand cu 10% mai mult suc decat in cazul pieselor centrifugale conventionale. Tubul de alimentare cu diametrul de 80mm nici nu iti mai impune sa tai in prealabil bucatile de ingrediente, inainte sa le introduci. Ai la dispozitie 2 viteze de prelucrare, iar asta in functie de consistenta alimentelor prelucrate. Sistemul anti-picurare iti permite sa mentii bucataria curata la utilizare.

 

Desi nu este chiar cel mai concludent exemplu pentru un storcator de fructe Philips ieftin si bun, acest aparat este recomandat pentru cei cu familii numeroase sau pentru persoanele care consuma cantitati mari de sucuri naturale zilnic. Modelul poate asigura pana la 2.5l de suc, fara sa necesite golirea recipientului pentru pulpa. Toate piesele detasabile se spala in masina pentru vase, iar asamblarea se face rapid si usor. Toate aceste aspecte garanteaza utilizare lipsita de complicatii, deci si tendinta de a intrebuinta itemul mai frecvent.

 

Concluzii

Daca vrei sa incurajezi un regim de viata sanatos pentru toti membrii familiei, acest model de storcator va constitui unul dintre primii pasi in instituirea unei rutine sanatoase de alimentare, caci te va ajuta sa renunti la toate sucurile preparate cu ingrediente artificiale si conservanti.

 

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret accesibil de pe eMAG.ro, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status