Sistem de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3

Am modificat articolul ultima data pe: 07.04.20

2.2 Sistem de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 KP2205

 

Avantaje

Este un dispozitiv multifunctional.

Prezinta eficienta sporita.

Are manevrabilitate buna, beneficiind de un design compact si ergonomic.

Raport destul de accesibil pret/calitate.

 

Dezavantaje

Modelul constituie un dispozitiv manual, ceea ce presupune ca va necesita supravegherea constanta in timp ce sunt preparate bauturile. Apa se adauga din rezervor tot manual, cu ajutorul manetei de dozaj. De asemeni, aparatul lucreaza utilizand doar capsule tip Dolce Gusto, drept pentru care este posibil sa nu fie compatibil cu alte variante de rezerve existente pe piata. Acesta nu este un impediment, deoarece rezervele Dolce se gasesc din plin si in forme variate in market-uri.

 

Intra pe eMAG.ro si vezi pretul acestui model

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Sistemul de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 KP2205 reprezinta un model compact si versatil de espressor manual, care se adapteaza facil oricarei bucatarii si ofera un randament optim in prepararea unei varietati extinse de bauturi: caffe lungo, cappuccino, chocochino, latte macchiato, nesquick si espresso. Designul implica o functie automata de oprire Play&Select integrata , care prezinta si 7 niveluri de reglaj. Dozarea bauturilor se face manual, in functie de preferintele utilizatorilor pentru gradul de concentratie al bauturilor. Sistemul se opereaza rapid, facil si intuitiv, putand prepara chiar si bauturi reci.

2.1 Sistem de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 KP2205

Produsul ofera o putere de 1500 W si utilizeaza o presiune cu valoarea de 15 bar, incadrandu-se prin intermediul acestor valori intre cele mai bune espressoare Nescafe de la Krups. Eficienta sporita rezulta din aceste valori, insa este determinata si de mecanismul magnetic prin care se fixeaza capsulele in dispozitiv. Rezervorul are o capacitate extinsa, de 1,3 l, permitand astfel prepararea unor cantitati considerabile de bautura, fara a necesita reumplerea. Acest avantaj constituie un aspect convenabil, mai ales pentru familiile numeroase sau pentru petrecerile restranse date la domiciliu. Pentru a economisi energie, produsul se decupleaza automat dupa 5 minute de inactivitate.

 

Ca manevrabilitate, modelul poate fi considerat ca fiind cel mai bun expressor manual de la Krups, deoarece prezinta niste aspecte inovatoare de design. Dimensiunile mici si raportul mai bun de forma intre partea superioara si baza demonstreaza ca tehnologia Krups de optimizare a asezarii componentelor intr-un dispozitiv de dimensiuni reduse a dat intr-adevar roade. Tavita colectoare pentru picaturi poate fi reglata la 3 inaltimi diferite, putand adaposti orice tip de recipient de dimensiuni medii, iar rezervorul de apa detasabil este usor de manevrat, avand o forma ergonomica. Displayul cu LED permite evaluarea optima a desfasuarii procesului de preparare , in timp ce panoul de control este usor de navigat.

 

Daca va numarati printre potentialii utilizatori care doresc sa achizitioneze un espressor de la Krups ieftin si bun, modelul de fata s-ar putea sa constituie o investitie destul de considerabila, insa faptul ca poate fi atat de util si de eficient intr-o gospodarie, permitand prepararea unor bauturi de calitate si intr-o forma cat mai diversificata, constituie separat un motiv intemeiat de a face cheltui fondurile corespunzatoare.

 

Concluzie

Utilizatorii care doresc sa isi doteze bucataria cu un sistem eficient si performant de preparare a bauturilor calde sau reci pe baza de cacao sau cafea vor descoperi in modelul Melody 3 KP2205 alegerea perfecta, nu numai pentru ca este eficient, oferind un randament optim, ci si pentru ca le permite sa beneficieze de serviciile unui veritabil Coffee Shop la domiciliu.

 

Click aici ca sa cumperi espressorul Nescafe la un pret convenabil

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status