n n
n
n
▷ Pareri despre masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LFD11M121C

Am modificat articolul ultima data pe: 11.12.19

2. Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX

 

Avantaje

Piesa foarte eficienta din punct de vedere energetic si economica.

Are o capacitate extinsa de spalare.

Are functionalitate diversificata si multe posibilitati de programare.

Este accesorizata cu multiple componente utile.

 

Dezavantaje

Pentru cei care cauta o masina de spalat vase inox la un pret bun, costurile de achizitionare s-ar putea sa reprezinte un mic inconvenient. Daca te gandesti la acest aparat ca la o investitie utila in timp, vei decide ca isi merita pretul, mai ales avand in vedere calitatea si rezistenta, ambele caracteristici demonstrate.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Apreciem masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX in primul rand pentru toate calificativele de eficienta primite. La nivel energetic, produsul e situat in clasa de eficienta A++, ceea ce inseamna ca are un consum considerat scazut. O trasatura interesanta este faptul ca poate lucra si incarcata pe jumatate, iar motorul include tehnologie inovatoare Flexi Power, care ii permite sa alterneze atat viteza de functionare, cat si presiunea jeturilor de apa, dupa o detectie clara a nivelului de murdarie. Cu alte cuvinte, masina nu consuma mai mult decat e minim necesar pentru a igieniza perfect vasele din interior. Acest fapt e demonstrat si de posibilitatea de a consuma numai 9l de apa per ciclu de spalare. Se poate selecta, de asemenea, cosul din care vasele trebuie igienizate preferential, dispozitivul concentrandu-si intreaga putere in zona respectiva.

 3. Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX

Incadram aparatul laolalta cu cele mai bune masini de spalat vase de capacitate mare, deoarece este suficient de incapator, pe baza dimensiunilor de 85 x 60 x 60cm. Va putea stoca si spala simultan pana la 14 seturi de vesela, conditie ideala atunci cand ai o familie numeroasa sau in zilele cand inviti mai multe rude si cunostinte la cina. De cealalta parte, cand nu ai destule farfurii murdare pentru a o umple, poti spala cantitati mai mici, fara sa irosesti resurse.

 

Remarcam cat de multe programe de spalare ofera, numarul acestora ridicandu-se la 11. Poti folosi multiple optiuni: Normal, Extra Dry, Express, Duo Wash etc. Functia de autocuratare garanteaza ca masina se igienizeaza singura, fara sa necesite atentia utilizatorului. In plus, un indicator de sare si protectia la inundatie fac din folosirea acestui aparat un proces extrem de fiabil.

O gama notabila de electrocasnice care utilizeaza racord la reteaua de apa sunt de regula asigurate cu un sistem special de blocare, ce le opreste automat in cazul in care sunt miscate din locul de montaj, iar racordul slabit, acesta fiind si cazul aparatului aici descris.Cand ai alte planuri sau vrei sa nu suprasoliciti reteaua electrica a locuintei, poti programa aceasta masina pentru pornirea intarziata, lasand-o sa-si faca treaba nesupravegheata. Afisajul LCD si consola electronica de control reprezinta extra-optiuni care asigura cele mai rapide si mai intuitive modalitati de setare.

 

Daca te uiti la numarul accesoriilor, ai putea considera ca ai de-a face cu o masina de spalat vase Hotpoint ieftina si buna. Asadar, iata cu ce componente bonus o primesti acasa: un cos special pentru tacamuri(tava), unul reglabil, pentru zona superioara a cuvei, altul pentru pozitionare in partea de jos si unul intermediar glisant. Daca mai consideri si constructia solida, din inox, alaturi de functiile pentru auto-intretinere anterior mentionate, iti dai seama ca o vei utiliza o buna perioada de timp fara reparatii.

 

Concluzie

Daca ai nevoie de o masina pentru igienizat vasele de mare capacitate si vrei sa ai la dispozitie un numar cat mai mare de facilitati, Hotpoint iti ofera alternativa perfecta.

 

button 6

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 voturi, media: 4.61 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status