Masina de spalat vase Bosch SMS40M52EU

Am modificat articolul ultima data pe: 25.01.20

2. Masina de spalat vase Bosch SMS40M52EU

 

Avantaje

Asigura eficienta energetica mare in folosirea programului specific Eco.

Curata versatil, avand mai multe temperaturi si programe de lucru.

E suficient de incapatoare pentru a curata multa vesela.

Are senzori speciali si functie de protectie anti-inundare.

 

Dezavantaje

Desi este un produs economic, atat la energia necesitata, cat si la cantitatea de apa utilizata, valorile care o incadreaza in clasa A de eficienta energetica sunt valabile numai atunci cand este folosita in modul Eco. Daca obisnuiti sa folositi mai des alte programe, eficienta va fi tot buna, insa oarecum moderata .

 

Intra pe eMAG.ro pentru a afla pretul produsului!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Daca ne gandim la un consum de 1.6KWh si 19l la un singur ciclu de spalare, masina de spalat vase Bosch SMS40M52EU este incadrata in clasa A+ de eficienta(energetica).  Chiar si pentru uscarea vaselor spalate, acest indicativ va fi tot A. Tehnologia Aqua Sensor ii permite sa detecteze nivelul de murdarie de pe recipiente si tacamuri, aplicand o strategie cu viteza variabila de igienizare, Vario Speed. In acest mod, se va putea reduce cu pana la 50 de procente timpul efectiv alocat spalarii, in situatiile in care vesela nu este foarte murdara.

1. Masina de spalat vase Bosch SMS40M52EU

Din moment ce prezinta un reglaj de temperatura in 4 valori diferite, care corespund fiecare unui numar identic de programe, nu avem niciun dubiu sa declaram ca intrebuintarea se va face foarte diversificat, permitandu-i sa acceada la un binemeritat titlu, printre cele mai bune masini de spalat vase. Senzorul de incarcare va decide cum sa abordeze procesul de curatare, iar sistemul cu asistare a dozajului de detergent nu permite risipa.

 

Multi utilizatori care cautau doar o masina de spalat vase Bosch ieftina si buna s-au razgandit in timp ce analizau capacitatea de spalare a acestei piese. Volumul total de vesela ce poate fi efi cient stocat si curatat este de 12 seturi. Nu mai ramane urma de indoiala ca o sa fie utila familiilor cu multi membri sau chiar atunci cand e vorba de mese festive cu prietenii si cunostintele. Masoara 84.5 x 60 x 60cm, dimensiuni care vor asigura o incorporare eficienta in bucatariile cu suprafata mijlocie si mare. In plus, pentru a permite aranjarea optima a pieselor in interior, dispozitivul e echipat cu tot felul de cosuri, un suport pentru pahare si compartiment special pentru sare degresanta. Acesta din urma include un circuit electronic care distribuie eficient substantele active, astfel incat sa protejeze si instalatia interna de calcar.

 

Desi unii potentiali cumparatori au considerat ca nu este cea mai ieftina ce poate fi cumparata, putem afirma ca reprezinta o masina de spalat vase clasa A+ la un pret bun si din perspectiva optiunilor de siguranta incluse. O protectie anti-inundatie opreste automat aparatul daca detecteaza anomalii de functionare sau daca are loc o cadere de tensiune. Pentru a evita zgarierea sau spargerea paharelor la clatirea intensiva, masina incorporeaza tehnologie cu protectie pentru obiectele din sticla. Timerul pentru programare intarziata, cu perioada de repaos de pana la 24 de ore si indicatorii pentru stadiul de spalare intern permit utilizatorului sa anticipeze si sa gestioneze corect activitatea.

 

Concluzii

Cei care tin foarte mult la performante si tehnologii moderne, cand se gandesc la o masina pentru igienizarea veselei de la Bosch, sunt sfatuiti sa nu rateze ocazia de a-si completa dotarile din locuinta cu acest aparat ultra-performant.

 

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status