Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

2. Samsung MS23F301TAK

Avantaje

Are un raport excelent pret/calitate.

Este eficient si economic din punct de vedere energetic.

Poate fi utilizat de catre familii, deoarece are capacitate mare, de 23l.

Prezinta versatilitate si functionalitate optime, pe baza programelor si optiunilor de lucru.

 

Dezavantaje

Chiar daca unele modele de cuptoare cu microunde pot incorpora si o functie de auto-curatare, nu este si cazul acestui dispozitiv. Pentru a contracara eventualul dezavantaj, interiorul aparatului a fost creat special cu tehnologie Ceramic Enamel, care ii permite sa fie curatit foarte usor si o rezistenta maxima la zgarieturi. La utilizare, ergonomia este de nivel mediu, deoarece usa este prevazuta cu maner, ceea ce inseamna ca nu poate fi deschisa daca aveti ambele maini ocupate, spre deosebire de modelele care se deschid automat, printr-o simpla apasare de buton.

 

Pentru a afla care este pretul acestui produs, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest produs poate fi considerat un cuptor cu microunde la pret foarte avantajos, deoarece este accesibil pentru o gama extinsa de potentiali utilizatori. Comparativ cu alte produse de performanta similara, costurile de achizitie sunt mai scazute. Totodata, daca nu sunteti convinsi de ideea cumpararii unui model mai ieftin, va sugeram sa tineti cont de perioada de garantie de conformitate, valabila 2 ani, care va asigura o functionare optima. La banii acestia, nimeni nu ar fi tentat sa obiecteze, mai ales cand vine vorba despre produsul unui brand foarte respectat pe piata electrocasnicelor: Samsung.

1.Samsung MS23F301TAK

Daca luati in considerare faptul ca, cele mai bune cuptoare cu microunde se incadreaza in intervalul 800 – 1200W ca putere oferita, se poate spune ca Samsung MS23F301TAK este un aparat cu randament foarte bun, din moment ce ofera 800W. Asadar, veti beneficia de eficienta sporita cu un consum minim de energie. De asemeni, nu se poate sa nu amintim optiunea ECO, care va permite economia de energie in modul StandBy. Nu multe dispozitive beneficiaza de cel mai redus consum energetic, atunci cand nu lucreaza efectiv, drept pentru care, aceasta optiune este un avantaj evident.

 

Potentialii utilizatori care achizitioneaza produsul pentru a-l folosi in familie vor fi incantati de acest cuptor cu microunde ergonomic, deoarece el are o capacitate destul de mare, respectiv 23l. Pentru a intelege mai bine aceasta compatibilitate, este bine sa luati in considerare faptul ca un aparat cu o capacitate de 20l este considerat suficient de mare pentru o familie cu 3 membri.

 

Cei obisnuiti cu ideea cuptorului cu microunde care doar incalzeste sau dezgheata alimente trebuie sa reconsidere aceasta preconceptie cand vine vorba de cuptorul cu microunde Samsung MS23F301TAK. El este capabil nu numai sa dezghete si sa incalzeasca, ci si sa prepare feluri intregi de mancare, suplinind uneori functiile unui aragaz. Aceasta se datoreaza posibilitatii de a coace preferential legume, pui sau peste, celor 6 setari diferite de putere si, mai cu seama, celor 20 de programe presetate pentru gatit efectiv. Caracteristica tehnica ce favorizeaza aceste optiuni e modul de furnizare a microundelor, posibil prin trei orificii pozitionate diferit in interior. Toate setarile se realizeaza usor, pe baza unui panou electronic cu LED, meniul navigandu-se foarte facil.

 

Concluzie

Daca sunteti interesati de un cuptor cu microunde de la Samsung ieftin si bun, atunci MS23F301TAK este raspunsul mult cautat. Pe langa un consum energetic redus si o gama variata de programe de gatit, beneficiati si de avantajul unui cost de achizitie mai mult decat atractiv.

 

Daca vrei sa achizitionezi acest produs la un pret accesibil de pe eMAG.ro, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status