Cel mai bun sandwich maker Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 28.09.20

 

Cum aleg cele mai bune sandwich makere Philips

 

Ghidul cumparatorului

Daca simti ca linia de electrocasnice din bucataria ta este incompleta, poti opta pentru achizitionarea unui sandwich maker care sa te ajute la prepararea unor gustari rapide si delicioase. Daca iti doresti o varianta de calitate, te poti orienta catre una din marcile cunoscute pe acest segment de produse, asa cum este Philips.

 

 

Cu o traditie de peste 125 de ani in domeniul productiei electrocasnicelor, Philips s-a evidentiat de-a lungul timpului prin orientarea sa catre calitatea si durabilitatea produselor sale. Prin designul compact si puterea mare de incalzire, sandwich maker-ele din aceasta gama pot fi o alegere buna pentru orice bucatarie.

In functie de model, unele astfel de aparate pot dispune de 1 sau mai multe plite de gatire. In afara variantei clasice, ondulate, ce asigura o rumenire intr-un tipar asemanator celui produs de gratarul conventional, mai exista variante destinate pregatirii clatitelor, a sandwich-urilor panini sau placi de gatire interschimbabile ce asigura sectionarea si sigilarea feliilor de paine.

Multe pareri despre cele mai bune sandwich makere Philips mentioneaza faptul ca trebuie sa hotarasti, cate bucati de paine vei dori sa gatesti o data, inainte de a alege un model. Variantele conventionale, produse de brandul respectiv, asigura pregatirea a 2 sandwich-uri simultan, cu posibilitatea sectionarii in jumatati triunghiulare sau nu, in functie de preferinte.

In ceea ce priveste puterea de incalzire, acesta reiese si din consumul indicat pentru dispozitivul ales. Philips fabrica modele care ofera 700W, 840W si 900W. Amintim ca aceasta este puterea rezistentei interne, iar pe baza acesteia, placile active termic se incalzesc. Asadar – cu cat valoarea este mai ridicata, cu atat mai rapid se vor infierbanta zonele de coacere.

Lungimea cablului este mentionata in descrierea produselor din magazinele unde gasesc sandwich maker Philips la un pret bun cei care doresc sa faca o astfel de achizitie. Amintim ca aceasta poate varia intre 0.7 si 1.5 metri. Poti alege modelul cu o lungime a firului care sa iti permita conectarea la reteaua de energie electrica, fara sa existe riscul agatarii acestuia.

Materialul din regiunea manerelor ar trebui sa fie termorezistent si sa nu se incalzeasca in momentul functionarii, pentru a putea fi manevrate fara riscul provocarii arsurilor. Posibilitatea fixarii capacului in pozitie inchisa va reduce semnificativ riscul deschiderii accidentale in timpul procesului de rumenire, iar indicatorii luminosi vor putea indica momentul finalizarii acestuia, in asa fel incat sandwich-urile obtinute sa fie rumenite perfect. Pentru a preveni riscul alunecarii de pe suprafata de depozitare, piciorusele aderente plasate pe suprafata inferioara a dispozitivului pot fi un element important in cadrul alegerii tale.

Acum ca stii cam care sunt cele mai importante caracteristici tehnice, poti incerca sa gasesti cel mai bun sandwich maker pentru bucataria ta, dar nu inainte de a arunca o privire pe descrierea produselor de mai jos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Philips Daily Collection HD2395/00

 

Philips Daily Collection HD2395/00 este un sandwich maker de putere mare, ce se poate incalzi rapid, pentru a pregati intr-un timp cat mai scurt sandwich-urile perfecte. Indicatorii luminosi, plasati pe capacul superior, vor semnaliza finalizarea procesului de incalzire, pentru a asigura obtinerea unui grad perfect de rumenire.

Firul are o lungime de 0.8 metri, suficient pentru a fi conectat la o sursa de curent electric si pentru a fi plasat in siguranta pe suprafata de gatire. Placile de gatire au un model ondulat, ce permite obtinerea unor linii de rumenire asemanatoare celor obtinute la gatirea alimentelor pe gratarul incins. Suprafata plitelor are caracter neaderent, astfel ca, indiferent de alimentele ce vor intra in contact cu acestea, ele vor fi in continuare usor de curatat cu o carpa moale, usor umezita.

Designul compact permite depozitarea facila in pozitie verticala, facand posibila integrarea acestui dispozitiv chiar si in bucatariile cu un spatiu mai restrans. Pentru o manevrare sigura, mai ales in timpul procesului de gatire, cele doua jumatati ale aparatului pot fi fixate in pozitie inchisa printr-o simpla apasare de buton. Piciorusele cu caracter aderent asigura o depozitare sigura pe orice suprafata, indiferent cat de lucioasa este aceasta. Astfel, riscul alunecarii accidentale este redus semnificativ.

 

 

 

 

 

Philips Daily Collection HD2392/90

 

Philips Daily Collection HD2392/90 este o varianta ce merita luata in calcul atunci cand cauti un sandwich maker Philips ieftin si bun. Puterea mare de incalzire, de 820W, asigura obtinerea unor sandwich-uri perfecte intr-un timp de gatire mult redus fata de intervalul obisnuit. Astfel, timpul petrecut in bucatarie este redus la minimul necesar, astfel ca poti petrece mai multe momente alaturi de cei dragi.

Placile de gatire permit pregatirea a pana la 2 sandwich-uri simultan, iar marginea cu rol specific de taiere a feliilor asigura obtinerea a patru bucati triunghiulare. Prin sectionare, marginile sandwich-urilor sunt sigilate, in asa fel incat cascavalul si celelalte ingrediente sunt mentinute in interior in timpul procesului de gatire. Indicatorii luminosi plasati pe capacul superior alerteaza utilizatorul cu privire la momentul finalizarii pregatirii sandwich-urilor calde, asigurand obtinerea unui grad perfect de rumenire.

Suprafata antiaderenta a plitelor asigura o curatare usoara si rapida. Piciorusele antiaderente asigura o pozitie stabila a dispozitivului in timpul utilizarii, reducand riscul accidentelor produse prin alunecare. Cele doua jumatati ale aparatului pot fi fixate in pozitie inchisa, evitand astfel riscul deschiderii accidentale in timpul utilizarii. Manerele sunt acoperite cu un material termorezistent ce nu se incinge, permitand manipularea dispozitivului in siguranta, fara riscul producerii arsurilor.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status