Cel mai bun prajitor de paine Tefal

Am modificat articolul ultima data pe: 07.07.20

 

Cum aleg cele mai bune prajitoare de paine Tefal

 

Ghidul cumparatorului

Prajitorul de paine a devenit in ultimul timp un accesoriu prezent in majoritatea bucatariilor, oferind o optiune rapida si buna de preparare a painii prajite. Gradul de control oferit de acest tip de dispozitiv asupra rezultatului final, cum ar fi gradul de rumenire, il plaseaza intr-o pozitie superioara fata de plita sau aragaz.

 

 

Cu o traditie de peste 60 de ani in domeniul productiei ustensilelor de bucatarie – vase pentru gatit si electronice mici, Tefal iese in evidenta prin calitatea superioara a ofertelor sale si designul compact si elegant. Cele mai multe pareri despre cele mai bune prajitoare de paine Tefal evidentiaza faptul ca gama existenta pe piata la ora actuala variaza, de la dispozitive simple, mai compacte, pana la aparate inteligente, cu multiple functii suplimentare.

Caracteristicile tehnice pe care ar trebui sa le urmaresti atunci cand faci o achizitie sunt reprezentate de treptele de putere pe care le are aparatul, capacitatea, designul si functiile integrate.

Prajitoarele Tefal au o putere ce variaza intre 700W si 900W, asigurand un echilibru bun intre rata de consum a energiei electrice si rezultatul final obtinut. Puterea de rumenire poate fi reglata pe trepte de putere, oferindu-ti posibilitatea sa selectezi daca doresti ca painea sa fie bine prajita sau doar un pic aurita. De regula, oferta prezentata de Tefal, include prajitoare de paine cu 6 – 7 trepte de intensitate a rumenirii.

Legat de capacitate, exista prajitoare de paine mai deosebite ce pot pregati pana la 4 felii simultan, dar structura clasica este caracterizata de obicei prin existenta a doua fante de prelucrare.

Designul este de obicei unul compact, iar materialul utilizat la exterior trebuie sa ramana rece, indiferent de temperatura obtinuta in interior. Modelele mai complete sunt dotate cu o tavita pentru colectarea firimiturilor. Largimea fantelor de introducere a feliilor poate varia, unele aparate dispunand de 2 tipuri – una mai lata, pentru bucati mai groase sau chifle, si una mai ingusta, pentru feliile mai subtiri.

In afara de functia de baza, de a praji paine, aceste dispozitive pot oferi si optiunea dezghetarii, a reincalzirii feliilor gata prajite sau posibilitatea anularii actiunii in curs de desfasurare.

Cand am verificat oferta disponibila pe piata pentru a vedea unde gasesc prajitor de paine Tefal la un pret bun cei care doresc sa isi completeze gama de echipamente electronice existente in bucatarie, am remarcat cateva produse care s-au diferentiat de celelalte prin design si posibilitatea de a alege din mai multe trepte de intensitate pentru pregatirea feliilor de paine.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tefal Express TT3601 

 

Tefal Express TT3601 este un dispozitiv practic si usor de utilizat, ce merita luat in seama atunci cand cauti cel mai bun prajitor de paine Tefal. Oferind posibilitatea de a alege una dintre cele 7 trepte de putere, poti fi sigur ca rezultatul final va fi chiar pe gustul tau.

Dispune de 2 fante largi pentru introducerea cu usurinta a feliilor de paine, dar poti reincalzi cu usurinta si chifle, rulouri sau croasante datorita suportului special ce poate fi atasat cu usurinta. Aparatul mai ofera posibilitatea decongelarii, pentru a praji uniform painea congelata, sau poate reincalzi feliile pregatite anterior.

Butonul de oprire iti ofera optiunea opririi in orice moment a ciclului de prajire, in caz ca te-ai razgandit sau trebuie sa pleci mai repede de acasa. Tava pentru firimituri poate fi scoasa si curatata cu usurinta, asigurand un spatiu de lucru curat.

 

 

 

 

 

Tefal TT130130 

 

Tefal TT130130 iti asigura un mic dejun sanatos pregatit rapid pe gustul tau, datorita posibilitatii de a selecta unul din cele 7 grade de rumenire posibile.

Aparatul poate pregati 2 felii simultan, iar indepartarea acestora dupa pregatire este facilitata de posibilitatea de ridicare a manerului, ce reduce riscul de atingere a componentelor fierbinti din interior. Mecanismul de centrare a bucatilor asigura o distanta egala pe ambele parti ale feliei fata de componentele cu temperatura inalta, asigurand astfel o rumenire egala si simetrica. Fantele largi permit introducerea unor bucati mai groase sau mai subtiri, in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Butonul de decongelare asigura o prajire uniforma a painii pastrate la temperaturi scazute. Tava glisanta permite colectarea firimiturilor si indepartarea usoara a acestora, fara sa se imprastie. Functia de oprire iti permite sa stopezi procesul de prajire in momentul in care consideri ca painea este gata.

 

 

 

 

 

Tefal TT420D30 Equinox 

 

Tefal TT420D30 Equinox este un prajitor de paine Tefal ieftin si bun, cu un design compact, placut din punct de vedere estetic si cu o interfata de utilizare simpla si intuitiva. Butoanele mari, cu pictograme si indicatori luminosi inlatura posibilitatea utilizarii eronate a acestui dispozitiv.

Termostatul ajustabil pe 7 nivele ofera optiunea selectarii gradului de rumenire a feliilor de paine pentru a obtine un rezultat pe gustul fiecarui membru din familie. Butonul pentru dezghetare ofera optiunea prajirii painii inghetate, iar butonul de reincalzire permite pastrarea calda a feliilor pregatite anterior. Functia de oprire permite stoparea procesului de gatire in orice moment.

Dispune de un sistem de ridicare completa a manerului, pentru a scoate cu usurinta si in siguranta bucatile prajite, fara riscul de a atinge componentele cu temperatura inalta. Tava detasabila asigura colectarea in siguranta a firimiturilor si indepartarea lor usoara pentru a pastra aparatul curat in orice moment.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status