Cel mai bun frigider side by side LG

Am modificat articolul ultima data pe: 29.10.20

 

Cum aleg cele mai bune frigidere side by side LG

 

Ghidul cumparatorului

Frigiderul este unul dintre dispozitivele cele mai importante din bucataria oricarei persoane, asigurand conservarea alimentelor pentru o perioada indelungata. Avand in vedere ca timpul destinat gatitului a inceput sa fie scurtat, in vederea prelungirii perioadei repatizate serviciului, este mai rentabila pregatirea unei cantitati mai mari de mancare deodata.

Variantele side by side de frigidere ofera un spatiu de stocare mai mare, iar un model din gama LG ar putea fi exact ce ai nevoie daca dispui de o bucatarie mai spatioasa.

 

 

LG face parte din al doilea cel mai mare conglomerat din Coreea de Sud, pozitie mentinuta prin calitatea si rezistenta in timp a produselor sale, si are o traditie de peste 50 de ani in domeniul productiei de electrocasnice.

Inainte de a verifica unde gasesc frigider side by side LG la un pret bun cei care doresc sa isi reamenajeze bucataria, trebuie sa stii ca exista cateva detalii pe care ar trebui sa le citesti inainte de a face o alegere.

Dimensiunile incaperii si ale frigiderului ar trebui sa fie in concordanta. Avand in vedere faptul ca este o piesa mai mare, este necesar sa te asiguri, inainte de a face achizitia, ca dispui de spatiul necesar, atat pentru depozitare cat si pentru marja de siguranta, care poate varia intre 10 si 20 de cm in partea din spate.

In laterale, spatiul liber lasat ar trebui sa fie cuprins intre 7 si 10 cm, pentru a fi sigur ca ventilatia este realizata corespunzator. Inaltimea, latimea si adancimea vor fi intotdeauna specificate in caracteristicile tehnice ale produsului.

Capacitatea de stocare va fi descrisa in litri, iar frigiderele side by side LG au o capacitate generoasa, cuprinsa intre 500 si 700 litri.

Exista modele unde spatiul de congelare si cel de refrigerare sunt egale, in timp ce in majoritatea variantelor LG, zona congelatorului este mai ingusta, rezultand o structura asimetrica. Fiecare dintre cele doua segmente este compartimentat, cu rafturi sau sertare cu intaltimi diferite, in asa fel incat sa poti distribui alimentele in functie de dimensiunea recipientelor de pastrare si conform preferintelor personale.

Pe suprafata interioara a usilor pot fi gasite rafturi sau suporturi pentru sticle sau oua, iar la exterior, aceste electrocasnice pot dispune de dispensere de apa sau gheata ce permit accesul la acestea fara sa fie necesara deschiderea usilor.

La ora actuala, tehnologia No-Frost este foarte apreciata, asigurand o temperatura indeajuns de scazuta pentru o buna conservare a alimentelor, dar fara acumularea ghetii pe acestea. Astfel, fructele si legumele nu se vor deteriora, iar pachetele din congelator nu se vor lipi intre ele, usurand astfel accesul chiar si la cele plasate mai in spate.

Unele functii suplimentare, cum ar fi termostatul diferentiat pe segmente de stocare, sistemul de avertizare pentru usa deschisa, filtrul anti-miros si protectia antibacteriana au fost clasificate de cele mai multe pareri despre cele mai bune frigidere side by side LG ca fiind importante pentru orice utilizator ce cauta un dispozitiv de buna calitate.

Verificand cateva dintre criteriile importante ce ar trebui urmarite, acum poti arunca o privire pe oferta existenta in magazine. Pentru a fi sigur ca gasesti cel mai bun frigider side by side LG pentru tine, poti analiza si optiunile propuse de magazinele online, unde poti gasi uneori preturi mai bune, iar livrarea este realizata, de cele mai multe ori, prin curier rapid.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

LG Door in Door GSJ961NEBZ 

 

LG Door in Door GSJ961NEBZ este un frigider de tip side by side asimetric. Are o capacitate mare de stocare, de 600 de litri, cu un volum net al congelatorului de 196 litri, suficient pentru a depozita o varietate mare de alimente.

Usa de tip Door-in-Door, permite un acces usor la bauturi si gustari, fara sa fie necesar sa expui mediului intregul continut al frigiderului. Datorita cadrului de tip Slim Frame al usii, spatiul interior este marit cu 9% fata de dimensiunile standard, asigurand loc suplimentar pentru sticle si alimente mai mici. Dispune de un rezervor de apa, cu un volum generos, de 4 litri, ce asigura un acces usor la apa mentinuta la temperatura joasa, aspect important mai ales in zilele calduroase de vara.

Suportul pentru vinuri integrat permite pastrarea la rece a pana la 4 sticle de vin, cu mentinerea acestora in  pozitie optima pentru decantare, permitand deschiderea imediat dupa scoaterea de la rece. Functia Moist Balance Crisper asigura o mentinere a nivelului de umiditate la valoare optima in sertarul de legume, pentru a le mentine un timp indelungat prospetimea. Formarea mirosurilor este prevenita prin filtrul Pure N Fresh, purificator dotat cu carbune ce distribuie aerul uniform pe trei niveluri.

 

 

 

 

 

LG GSL760PZXV 

 

GSL760PZXV este un model de frigider side by side asimetric produs de grupul LG ce se evidentiaza prin tehnologia de inalta clasa implementata. Volumul generos, de 600 litri, asigura suficient spatiu de depozitare pentru o cantitate mai mare de alimente. Dispune de cate 4 rafturi pentru congelator si frigider, la care sunt adaugate 4 suporturi de usa, asigurand posibilitatea distributiei alimentelor dupa propriul tau sistem. Dispenserul de apa si gheata asigura un acces rapid si usor la acestea, fara sa fie necesara deschiderea usilor, element util mai ales in zilele calduroase de vara.

Fluxul de aer multiplu asigura o buna mentinere a temperaturii scazute la nivelul fiecarui segment de depozitare, pentru o conservare optima a alimentelor. Legumele beneficiaza de o prospetime prelungita datorita functiei Moist Balance Crisper, ce asigura un nivel optim e umiditate in zona de pastrare.

Sistemul de racire, de tip No Frost, previne formarea si depunerea ghetii pe alimente, care astfel nu se lipesc si pot fi scoase cu usurinta. Aplicatia SmartDiagnosis asigura o diagnosticare si remediere rapida a eventualelor probleme ce pot sa apara, prevenind deteriorarea alimentelor depozitate. In caz de intrerupere a curentului electric, frigiderul poate functiona autonom timp de 10 ore.

 

 

 

 

 

LG GSL325PZCVD 

 

GSL325PZCVD este un model ce merita vizualizat atunci cand cauti un frigider side by side LG ieftin si bun. Volumul total este generos, de 508 litri, si asigura suficient spatiu pentru pastrarea in siguranta a unei game variate de alimente.

Are un design asimetric, cu un volum al congelatorului mai redus decat al spatiului de refrigerare, accentul fiind pus pe accesul rapid la alimente, care sa poata fi gatite sau consumate, fara sa necesite o perioada de decongelare. Frigiderul dispune de 5 sectiuni de depozitare, 3 in zona de refrigerare si 2 in congelator, cu 4 suporturi fixate la nivelul usilor, ce permit o sistematizare a alimentelor in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Alimentele sunt mentinute proaspete, indiferent de sectiunea in care sunt plasate, datorita mecanismului de racire Total No Frost si a fluxului de aer multidirectional, ce asigura o temperatura scazuta uniforma, fara aparitia cristalelor de gheata. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa atentioneaza utilizatorul in momentul neinchiderii complete, reducand astfel timpul de expunere a alimentelor la factorii de mediu.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status