Cel mai bun frigider cu 2 usi

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.20

 

Cum aleg cele mai bune frigidere cu 2 usi

 

Ghidul cumparatorului

Frigiderul este cel mai important aparat electrocasnic dintr-o locuinta, deoarece el ofera un spatiu rece, unde putem depozita alimentele pentru a-si pastra proprietatile organoleptice mai mult timp decat atunci cand le lasam in temperatura ambientala. Astfel, acesta ne ajuta sa economisim timp si bani, resurse care in absenta unui frigider ar fi consumate in proportie mult mai mare pentru a asigura o hrana proaspata, care poate fi consumata.

Daca doriti sa achizitionati un frigider, recomandarea noastra este sa optati pentru un model cu doua usi, care ofera un compartiment de refrigerare si unul de congelare, asadar veti putea si sa conservati alimentele prin inghetare, astfel incat isi vor mentine proprietatile timp indelungat.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunt la prima astfel de achizitie si doresc sa afle unde gasesc frigider cu 2 usi la un pret bun si care sunt caracteristicile de urmarit, am pregatit un scurt ghid de cumparaturi.

 

Frigider cu 2 usi

 

Dimensiunea: frigiderele se incadreaza in categoria electrocasnicelor mari, de aceea, inainte de a achizitiona un astfel de produs trebuie sa aveti in vedere spatiu de care dispuneti in locuinta. Acesta este important si din punct de vedere al capacitatii de depozitare, cei doi parametri fiind direct proportionali. Astfel, pentru o familie numeroasa, aveti nevoie de un frigider de mari dimensiuni, cu o capacitate de stocare intre 200 si 300 litri. In caz contrar, produs compact, cu un volum pana la 100 de litri este suficient.

 

Tipul: frigiderele cu 2 usi se pot clasifica, in functie de design, in modele verticale sau side-by-side. Modelele verticale pot fi la randul lor de doua tipuri, cu congelator inferior sau superior. Nu exista diferente majore intre cele doua categorii, cu exceptia facilitatii accesului, care este o chestiune de preferinte, daca doriti sa va aplecati sau nu pentru a ajunge la alimentele congelate. De asemenea, de cele mai multe ori, congelatoarele inferioare au un volum ceva mai mare fata de cele superioare.

In ceea ce priveste frigiderele side-by-side, aceasta au compartimentul de refrigerare si de congelare la acelasi nivel, astfel incat ambele va vor oferi un spatiu generos de depozitare a hranei. Dat fiind acest aspect, subliniem inca o data importanta de a masura cu atentie spatiul din locuinta in care va fi amplasat frigiderul.

 

Specificatiile tehnice: deoarece acest tip de aparat se afla mereu in functiune, generand un consum electric pe masura, alegeti cu atentie clasa energetica, cele mai bune optiuni fiind A si A+. Apoi urmeaza compresorul sau motorul de racire. Daca doriti sa aveti posibilitatea de a seta temperatura in fiecare compartiment al frigiderului, alegeti modele cu doua compresoare. De asemenea, pentru a nu trebui sa dezghetati periodic aparatul, optati pentru un model prevazut cu sistem No Frost, care impiedica formarea ghetii.

Mai mult decat atat, pentru a ne asigura ca produsul ales va face fata conditiilor de temperatura ambientala, trebuie sa alegem clasa climatica corespunzatoare. Avand in vedere schimbarile climaterice din Romania, va recomandam sa va orientati catre clasa climatica subtropicala, care cuprinde frigidere ce fac fata la temperaturi de pana la 38 grade Celsius.

In cazul in care nu va puteti hotara asupra unei marci, cea mai buna solutie este de a cauta pareri despre cele mai bune frigidere cu 2 usi, venite chiar din partea utilizatorilor. Pentru aceasta, magazinele de pe internet sunt cea mai buna sursa. In continuare, va prezentam cele mai populare modele din aceasta categorie existente pe piata.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung RB31FDRNDSA

 

1.Samsung RB31FDRNDSAIn topul concurentilor la categoria de cel mai bun frigider cu doua usi, veti gasi cu siguranta si modelul Samsung RB31FDRNDSA, acesta bucurandu-se de aprecieri favorabile intr-o proportie foarte mare.

Modelul este unul clasic, compartimentul de congelare fiind amplasat inferior. Acesta din urma are un volum net de 98 litri, fiind impartit in 3 compartimente si este prevazut cu sistem automat de dezghetare.

In ceea ce priveste compartimentul de refrigerare, aceste are dimensiuni generoase, volumul net fiind de 210 litri. Acesta este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla si este prevazut cu un spatiu special pentru fructe si legume. De asemenea, si portiune de refrigerare este dotata cu sistem no frost, astfel incat nu va trebui sa-l dezghetati periodic.

Mai mult decat atat, modelul este pravazut cu un compartiment pentru apa, deosebit de util in zilele caniculare de vara. Un alt aspect care merita mentionat este faptul ca usile sunt reversibile, astfel incat le veti putea adapta in functie de spatiul in care doriti sa amplasati frigiderul.

 

button 1

 

 

 

 

Arctic ANK366NFS+

 

2.Arctic ANK366NFS+Un alt model de frigider cu doua usi care pare sa se bucure doar de aprecieri pozitive este si Arctic ANK366NFS+. Aceasta este o combina frigorifica cu design clasic, ce utilizeaza un singur compresor, care genereaza un consum anual de 331 kWh pe an, incadrandu-se in clasa energetica A+, si care genereaza o viteza de congelare de 6 kilograme pe ora.

De asemenea, modelul beneficiaza de o automomie de functionare de 17 ore, astfel incat, in cazul unor intreruperi in furnizarea electricitatii, veti avea timp sa luati masuri, pentru ca mancarea sa nu se strice. Compartimentul de refrigerare are un volum net de 231 litri, fiind deosebit de generos, iar cel de congelare are 90 de litri, ambele fiind prevazute cu sistem no frost.

Produsul foloseste o tehnologie inovativa, numita air flow dual tech, care utilizeaza curenti de aer multidirectionali, astfel incat va asigura o racire uniforma, fara a exista comunicare intre cele doua compartimente, impiedicand amestecarea mirosurilor. Datorita display-ului LCD, puteti ajusta temperatura in frigider, fara a deschide usa.

 

button 1

 

 

 

 

Arctic AND275+

 

3.Arctic AND275+Achizitionarea echipamentelor electrocasnice de calitate nu trebuie sa implice o cheltuiala exorbitanta, de aceea dorim sa va prezentam un frigider cu 2 usi ieftin si bun, care va face fata tuturor nevoilor dumneavoastra. Ne referim aici la combina frigorifica Arctic AND275+.

Aceasta este alcatuita dintr-un congelator, localizat superior, cu un volum net de 49 litri, ceva mai mic fata de alte modele, si un frigider generos, cu un volum net de 210 litri, astfel incat veti putea pastra proaspete suficiente alimente chiar si pentru o familie numeroasa. Acesta utilizeaza un singur compresor, care genereaza un consum energetic anual de 240 kWh pe an, valoare care il incadreaza in clasa energetica A+.

Compresorul ofera o viteza de congelare de 3,5 kilograme in 24 de ore si beneficiaza de o automomie de fuctionare de 16 ore in lipsa curentului electric. De asemenea, termostatul ajustabil permite reglarea temperaturii de functionare in functie de cea ambientala, astfel incat sa asigurati o pastrare corecta a alimentelor. Produsul se comercializeaza la un pret semnificativ scazut fata de alte modele asemanatoare si are o perioada de garantie de 36 luni.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status