Cel mai bun frigider Candy

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune frigidere de la Candy

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand alegeti un nou frigider pentru locuinta, este deosebit de important sa va faceti temele, pentru a achizitiona un model de calitate, care sa corespunda tuturor nevoilor dumneavoastra. Acest lucru este deosebit de important, datorita pretului pe care il implica un astfel de produs.

Printre producatorii care se bucura de un nivel crescut de popularitate este si Candy, astfel incat, pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa afle cum sa aleaga un model fabricat de aceasta companie si unde gasesc frigider Candy la un pret bun, am pregatit un scurt ghid comparativ.

Frigider Candy - task

Brandul: Candy este o companie italiana, fondata in anul 1945, specializata in fabricarea aparatelor electrocasnice. Aceasta se numara printre liderii mondiali in domeniu, portofoliul de produse incluzand masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare, frigidere si congelatoare, plite si cuptoare, de sine statatoare si incorporate. Brandul produce echipamente sub denumirile Candy si Hoover, comercializate la nivel international, si Rosieres, Iberna, Jinling la nivel national. Cu o experienta de peste 70 de ani de experienta in domeniu, aceasta companie va ofera produse de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele.

 

Tipul: Candy va pune la dispozitie o gama larga de produse de refrigerare, adaptate tuturor nevoilor cumparatorilor. Astfel, pentru utilizatorii casnici, recomandam combinele frigorifice, aceste fiind disponibile in doua variante de design, cu compartimentul de congelare superior sau inferior. In ceea ce priveste capacitatea, exista cate un produs pentru fiecare. Asadar, pentru familiile de 2 persoane, sau pentru cei care nu dispun de foarte mult spatiu in locuinta, cele mai indicate sunt modelele cu latime de pana la 500 mm, care ofera o capacitate de depozitare intre 152 litri, modelul CCDS 5122W, si 204 litri, modelele CCDS 5142W si CCDS 5142S. In cazul in care trebuie sa depozitati mai multa hrana, iar spatiul va permite amplasarea unor modele ceva mai mari, aveti posibilitatea de a alege frigidere cu o latime intre 550 si 600 mm si un volum de pana la 300 de litri, precum CCBS 6182WH.

De asemenea, Candy pune la dispozitie si un numar de frigidere cu o singura usa, cu un volum de pana la 200 litri, dar si model compacte, cu o capacitate intre 117 si 133 de litri, de tip minibar, potrivite pentru spatiile hoteliere.

Mai mult decat atat, producatorul ofera si o serie de echipamente specializate, respectiv racitoare pentru vin, avand posibilitatea de a opta pentru modelul CCV 150 EU, cu o capacitate de depozitare de 42 de sticle de 0,75 litri, sau CCV 1420 GL, care poate depozita 70 de astfel de sticle.

 

Caracteristici functionale: in ceea ce priveste clasa energetica, toate modelele oferite de Candy se incadreaza in categoria A+, astfel incat nu vor genera un consum exagerat. De asemenea, pot fi utilizate in mod eficient la o temperatura ambianta de pana la 38 de grade Celsius, facand parte din clasa climatica subtropicala.

Odata ce ati luat in considerare toate aceste aspecte, este momentul sa identificati modelul care se potriveste cerintelor dumneavoastra. Pentru cat mai multe informatii, dar si pareri despre cele mai bune frigidere Candy, aveti posibilitatea de a apela la oferta magazinelor online, unde veti gasi evaluari obiective, realizate chiar de alti cumparatori.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Candy CFO 050 E

 

1. Candy CFO 050 EPentru persoanele care locuiesc singure si nu au nevoie de un frigider cu o capacitate mare de depozitare, sau pentru cei care locuiesc in camere de camin si nu dispun de spatiu pentru o combina frigorifica, solutia optima este alegerea unui model compact, cu o singura usa.

Un model care concureaza cu succes la categoria cel mai bun frigider Candy cu o singura usa este si Candy CFO 050 E. Acesta este un model mini, cu o capacitate neta totala de 44 litri, din care frigiderul are 38 de litri, iar congelatorul 6 litri. Acesta se incadreaza in clasa energetica A+, inregistrand un consum energetic de 0,295 kWh in 24 de ore si un total de 107 KWh pe an.

Produsul este prevazut cu un raft din metal si doua suporturi pe usa. Modelul nu este dotat cu sistem anti-inghet, astfel incat va trebui decongelat manual. Pe langa acestea, usa este reversibila, astfel incat il veti putea amplasa oriunde doriti, iar clasa climatica este subtropicala, facand fata cu succes temperaturilor caniculare din timpul verii.

 

button 1

 

 

 

 

Candy CCTOS 482

 

2. Candy CCTOS 482Daca sunteti in cautarea unui produs de calitate la un pret accesibil, acest frigider Candy CCTOS482 ieftin si bun poate fi solutia optima pentru dumneavoastra. Produsul are un design compact, avand dimensiunile de 80 x 48 x 50 centimetri, astfel incat se va incadra cu succes in orice incapere, fiind recomandat atat pentru uz casnic, cat si pentru utilizare comerciala, ca minibar in camerele de hotel.

Modelul face parte din clasa climatica subtropicala, astfel incat va functiona eficient la o temperatura ambientala de pana la 38 de grade Celsius, si are clasa energetica A+, astfel incat nu va va da peste cap contorul electric.

Capacitatea neta de stocare a acestuia este de 87 de litri, interiorul prezentand 2 rafturi, compartiment pentru legume si fructe, congelator si 3 suporturi pe usa. Produsul este actionat cu ajutorul unui singur compresor, fapt pentru care este deosebit de silentios, inregistrand o intensitate a zgomotului de doar 42 decibeli. Un alt avantaj prezentat de acest model este faptul ca beneficiaza de sistem de dezghetare automata, usurandu-va astfel munca.

 

button 1

 

 

 

 

Candy CCV150EU

 

3. Candy CCV150EUPe langa gama de frigidere clasice, Candy mai pune la dispozitie si frigidere speciale pentru vinuri. Un exeplu din aceasta categorie este si modelul Candy CCV150EU, o vitrina de vinuri de culoare neagra, care se adreseaza persoanelor care detin o colectie de vinuri sau celor care administreaza unitati de alimentatie publica.

Produsul este fabricat din inox vopsit in culoare neagra, usa fiind din sticla, si are o dimensiune de 85 x 56 x 50 centimetri, astfel incat nu va ocupa prea mult spatiu. Volumul de stocare al produsului este de 122 de litri, interiorul fiind delimitat in 6 rafturi care pot depozita un numar de 40 de sticte cu vin de 0,75 litri.

Aceasta vitrina pentru vinuri este actionata de un singur compresor si este prevazuta cu un termostat reglabil, pentru a ajusta temperatura in functie de soiul vinului depozitat. Asadar, daca doriti un aparat special pentru a mentine reci si a afisa bauturile preferate, Candy CCV150EU este cea mai buna optiune.

 

button 1

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status