Cel mai bun espressor cu capsule

Am modificat articolul ultima data pe: 26.03.19

 

Cum aleg cele mai bune espressoare cu capsule

 

Bautorii impatimiti de cafea stiu cat de important e sa poti savura o infuzie realizata cu mult profesionalism, care sa intruneasca toate calitatile pe care oricine le cere de la o cafea buna: aroma puternica, diversitate de gust si temperatura corespunzatoare. Din ce in ce mai multe persoane prefera sa reduca la minim timpul de preparare, apeland la solutia espressoarelor cu capsule, care pot fi utilizate facil chiar si la domiciliu.

Singurul aspect de care posesorii unui astfel de aparat se vor preocupa este rezerva de capsule necesare prepararii tipului de cafea dorit. Daca sunteti convinsi ca un dispozitiv de acest tip e ceea ce cautati, atunci nu mai ramane decat sa va alegeti modelul potrivit de pe internet.

Online gasiti cele mai bune oferte, iar daca vreti sa faceti o alegere inspirata, e indicat sa analizati cativa factori definitorii importanti.

A.Espressor cu capsule

Presiunea: este notabila, mai ales pentru un espressor cu capsule. Persoanele interesate de cafeaua de calitate stiu deja ca un astfel de dispozitiv reuseste sa obtina mai mult bauturi pe baza de cafea si nicidecum o espresso traditionala.

Pentru aceasta ar fi necesara o presiune la infuzare de 9 bari si o temperatura de 88 °C a apei care trece prin cafeaua proaspat rasnita. Din moment ce capsulele nu contin boabe macinate, calitatea rezultatului nu are neaparat caracteristicile clasice. Asigurati-va totusi ca presiunea de lucru se incadreaza macar in limitele de 3 si 15 bar.

 

Functiile: conteaza pentru un espressor ieftin si bun, contribuind la utilitatea dispozitivului intr-o locuinta. Cel mai bun espressor cu capsule va va permite sa alegeti cantitatea de cafea dorita si va fi echipat cu optiune de oprire automata dupa finalizarea sarcinilor.

Aceste aspecte, impreuna cu functia de economie de energie, sunt cele considerate de baza. Mai pot fi mentionate sistemele anti-calcar si functia de auto-curatare, care contribuie mai mult la mentenanta aparatului.

Este de dorit sa mentineti produsul in stare optima de functionare, pentru a beneficia cat mai mult de avantajele pe care le ofera, mai ales cand investitia in achizitionare este considerabila.

 

Capacitatea rezervorului: reprezinta un factor secundar, insa va permite sa anticipati cam ce cantitate de cafea puteti prepara la o singura umplere. O locuinta in care sunt mai multe persoane bautoare de cafea sau care este vizitata destul de des va necesita si un dispozitiv capabil sa prepare mai multa cafea in scurt timp.

Pe piata se gasesc espressoare cu capsule cu rezervoare de la 0.5l si pana la 1.5l.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Bosch Tassimo Suny TAS 3207

 

1.Bosch Tassimo Suny TAS 3203Comercializandu-se cu un discount de  52%, acest model de dispozitiv pentru prepararea bauturilor pe baza de cafea face parte din colectia de electrocasnice Bosch. Bauturile vor fi preparate exclusiv automat, pe baza tehnologiei Intellibrew, cu ajutorul unor capsule de tip T-Disc. Pe acestea sunt inscriptionate coduri de bare ce reflecta reteta de pregatire pentru fiecare sortiment in parte, aparatul citind instant instructiunile, pentru a demara procesul de infuzare. Espressorul ofera o putere de 1300W, care asigura o functionare buna in regim zilnic.

Din punct de vedere al presiunii utilizate, se poate spune ca aceasta se incadreaza in standardele obligatorii, avand o valoare de 3.3 bar. Functionalitatea optima rezulta din actiunea celor doua sisteme inteligente: Smart Start si anti-calcar. Inainte de a incepe prepararea, dispozitivul va efectua de fiecare data o auto-curatire prealabila, din motive clare de mentenanta si ca standard de calitate. Functia Auto Off permite economia de energie, deoarece trimite aparatul in modul stand by dupa terminarea fiecarui ciclu de preparare.

Aveti posibilitatea de a obtine diverse bauturi, cum ar fi: cafea, caffe crema, cappuccino, ceai, ciocolata calda, espresso, lapte cald sau latte macchiato. Rezervorul de apa are o capacitate medie, de 0.8l, chiar daca se poate prepara o singura ceasca deodata. Dispozitivul are dimensiuni mici, 251 x 167 x 305 mm si greutate de 2.38Kg.

 

 

 

Cremesso Una Automatic

 

2Ca sa gasiti cel mai bun espressor cu capsule de pe piata online, este clar ca veti lua in considerare dispozitivele capabile de presiuni ridicate, deoarece acestea reusesc sa extraga mai eficient esenta bauturilor pe baza de cafea. In acest caz, puteti observa un aparat ce va functiona cu presiune de 19 bar, valoare considerata chiar mare pentru un espressor cu capsule.

El functioneaza automat si ofera o putere de 1455W. Veti prepara ceai sau cafea espresso pe baza de capsule, beneficiind de cateva functii indispensabile: setarea cantitatii de cafea pe care doriti sa o obtineti, oprire automata dupa un ciclu de functionare si optiunea de economisire de energie. Toate aceste facilitati va permit o utilizare fiabila si confortabila. Dispozitivul este echipat cu tava si rezervor detasabil, acesta avand o capacitate de 0.65l.

Chiar daca veti pregati numai cate o cafea per sesiune de preparare, prin micsorarea capacitatii rezervorului, espressorul castiga la capitolul dimensiune. Asadar, modelul Una Automatic se integreaza excelent in spatiul oricarei bucatarii, masurand numai 105 x 365 x 245mm si cantarind 3.25Kg. Designul elegant si rapiditatea cu care executa sarcinile contribuie la suma avantajelor oferite. Produsul este insotit de o garantie de conformitate de 24 de luni.

 

 

 

Tchibo Cafissimo Compact

 

3.Tchibo Cafissimo CompactPotentialii utilizatori interesati de un discount avantajos la espressoare cu capsule vor fi placut impresionati de acest model automat de la Tchibo. Asadar, aveti posibilitatea de a beneficia de un discount de 34%, atingandu-se un un cost de achizitie extrem de rezonabil. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, espressorul se incadreaza in parametrii conventionali de calitate. El utilizeaza o presiune maxima de 15 bar, pentru a extrage esenta bauturilor din capsule. Veti avea posibilitatea de a prepara espresso, caffe crema si  cafea filtru, in functie de preferinte.

Functionalitatea optima se defineste pe baza optiunii de reglaj de presiune, care ofera trei trepte diferite. Sistemul anti-calcar asigura mentenanta dispozitivului in conditii optime. Pentru mai multa siguranta in utilizare, aparatul este echipat cu functie de semnalizare luminoasa la golirea rezervorului de apa si avertizare in momentul in care dispozitivul necesita o sesiune de decalcifiere.

Functia de oprire automata asigura intrarea in modul stand by dupa fiecare repriza de preparare. Desi rezervorul are o capacitate ridicata, de 1.5l, cea de preparare este doar de cate o ceasca per sesiune de lucru. Particularitatile de design incorporeaza si un rezervor pentru capsulele utilizate, care poate colecta pana la 8 astfel de itemi. Espressorul are dimensiuni medii, 380 x 220 x 405mm si o greutate de 4.3Kg. Garantia este valabila 3 ani.

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cel mai bun espressor manual 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roFlorin Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Florin
Vizitator
Florin

,, Din moment ce capsulele nu contin boabe macinate, calitatea rezultatului nu are neaparat caracteristicile clasice. Asigurati-va totusi ca presiunea de lucru se incadreaza macar in limitele de 3 si 15 bar.”

Capsulele cu cafea pentru esspresoarele specifice contin cafea din boabe macinate. Nu stiu de unde ai scos asta. Inducem lumea in eroare. Corecteaza articolul te rog. Succes!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...