Cel mai bun dozator de apa cu compresor

Am modificat articolul ultima data pe: 02.04.20

 

Cum aleg cele mai bune dozatoare de apa cu compresor

 

Ghidul cumparatorului

Un dispozitiv care iti furnizeaza apa a devenit din ce in ce mai necesar la birou, dar si acasa. Daca te-ai gandit ca este momentul sa cumperi un dozator de apa, cu compresor, la un pret bun, iti furnizam cateva aspecte in functie de care sa te ghidezi, pentru ca achizitionarea ta sa fie una desteapta.

 

 

Daca ne referim la tipologie, pe piata vei gasi doua tipuri de aparate: cu bidoane de apa sau cu sistem de filtrare.

Din prima categorie fac parte cele cu racire electronica sau prin compresor si freon. Cele cu sistem de racire electronica au bazinul de apa rece din plastic si au o putere de 1-2 pahare de apa, la o temperatura de 12-15 grade.

In ceea ce priveste cele cu compresor, acestea dispun de bazinul din inox si permit o capacitate mai mare de racire, la o temperatura mai mica (10 pahare la 8-10 grade).

In ceea ce priveste sursa de apa, poti sa optezi pentru cele cu rezervor reprezentat de bidoare sau cele racordate direct la retea.

Primele echipamente au o capacitate suficient de mare de 20 litri si nu trebuie sa le inlocuiesti prea des. Mai mult decat atat, este mai putin costistor decat daca cumperi apa imbuteliata.

Cea de-a doua optiune prevede un pret mai inalt la inceput, insa, in timp, vei face economii. Costul ridicat se datoreaza sistemului de filtrare mai avansat, care iti garanteaza o apa mai sanatoasa si mai pura.

Ar fi bine sa tii cont si de faptul ca aceste echipamente pot fi simple, care furnizeaza doar apa rece, sau duble, care livreaza si rece si calda. Poti sa te orientezi catre cele duble deoarece sunt practice, oferindu-ti oricand posibilitatea sa prepari un ceai sau o cafea.

Pe internet, vei citi pareri despre cele mai bune dozatoare de apa, cu compresor, care fac referire la capacitatea rezervorului. Este recomandat sa alegi un produs in functie de nevoile tale. Cele mici dispun de un rezervor de apa rece de 3-4 litri, iar pentru cea calda de 1.5-2 litri. Cele mari au o rezerva de apa filtrata de peste 10 litri pentru a asigura necesarul zilnic.

Consumul difera de marimea si dimensiunea compresorului. Prin urmare, unul mai mic va realiza o apa la o temperatura mai mare. De asemenea, acesta variaza si in functie de temperatura: cu cat este mai rece, cu cat va necesita un timp mai mare de incalzire, deci costuri mai piperate.

Ai aflat care sunt principalele caracteristici pe care sa le iei in considerare. Prin urmare, nu-ti ramane decat sa consulti reducerile online. Iata si cateva modele care ti-ar putea starni interesul.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Finlux FWD-2057WS

 

Iti doresti un dozator de apa cu compresor, ieftin si bun ? Cu un design modern si elegant, acest model Finlux FWD-2057WS este destinat birourilor deoarece are o capacitate a bidoanelor suficient de mare: 10, 19 si 20 litri si acopera necesarul de apa a mai multor persoane. De asemenea, daca sunteti mai multi membrii in familie, acest echipament poate fi folosit si acasa.

Fiind un aparat dublu, acesta este in masura sa produca 1.5 litri apa rece / ora la o temperatura de 4-12 ° C si 5 litri de apa calda / ora la 85-95 ° C, astfel incat sa asigure rapid necesarul zilnic. Sistemul de filtrare este cel mecanic, ajutand astfel la tratarea si la eliminarea impuritatilor.

Echipamentul dispune de o putere mare de incalzire pentru un astfel de model, insa consumul este redus (590W). Cu o greutate de doar 10 kg si de dimensiuni reduse (37x32x52 cm), poate fi usor integrat intr-un birou cu spatiu redus.

 

 

 

Maxim YLR-5L

 

Prevazut cu un sistem de racire prin compresor, dozatorul Maxim YLR-5L este compatibil cu bidoanele de 10, 19 si 20 litri, fiind adaptat birourilor si afacerilor private. Poti sa il cumperi si pentru acasa daca sunteti o familie numeroasa. Acest model are integrat un suport pentru pahare astfel incat dispozitivul sa fie cat mai practic sa il folosesti.

Pentru ca aportul de apa sa fie continuu, produsul prezinta si un compartiment de depozitare de 10 litri. Capacitatea de racire este de 2 litri / ora si cea a rezervorului este de 3 litri / ora la o temperatura de 6-10 ° C.

In ceea ce priveste sistemul de incalzire, el se realizeaza la o putere de 420 W, ceea ce denota un consum mic de energie. Se pot produse 5 litri / ora de apa calda la 85-95 ° C, fiind potriviti daca vrei sa prepari bauturi calde. Cu dimensiuni de 33 x 33 x 99 cm si o greutate de 15 kg, se poate integra cu usurinta oriunde vrei sa il depozitezi.

 

 

 

Finlux FWD-2041D

 

Acest aparat de la Finlux este asemanator modelului FWD-2057WS. Cu un design simplu care se potriveste oricarui spatiu unde vrei sa il amplasezi, articolul are o capacitate de racire de 1.5 litri / ora la 4-12 ° C, iar cea de incalzire este de 5 litri / ora la 85-95 ° C.

Echipamentul accepta bidoane de 10, 19 si 20 litri, reprezentant o cantitate mare care poate asigura necesarul de apa al unui numar mare de persoane intr-o zi. Dozatorul este dotat cu un suport lateral pentru pahare astfel incat sa se poata realiza o alimentare mai usoara cu apa. De asemenea, produsul are in partea de jos o usita pentru depozitarea diferitelor obiecte sau accesorii.

Chiar daca puterea de incalzire este suficient de mare (500W) si mica pentru racire (60W), vei avea parte de costuri mici la factura de energie avand si in vedere faptul ca majoritatea foloseste apa rece mai mult decat cea calda. Dimensiunile mici (34x33x87 cm) ii permit sa fie pozitionat acolo unde iti doresti, chiar si in spatii mai inguste.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status