Cel mai bun cuptor cu microunde rosu

Am modificat articolul ultima data pe: 31.03.20

 

Cum aleg cele mai bune cuptoare cu microunde rosii

 

Ghidul cumparatorului

Moda bucatariilor dotate cu aparatura din linia designului retro este din nou foarte apreciata, asa ca, multi cumparatori se declara interesati de hote rustice, aragaze si frigidere inspirate din trendul anilor ’50 si prefera modele de cuptor cu microunde de culoare rosie. Daca si tu te incadrezi in aceasta categorie de utilizatori, iti propunem un scurt ansamblu de reguli, cu ajutorul carora, vei reusi sa alegi dispozitivul care te intereseaza.

a-1-cuptor-cu-microunde-rosu

Tipologia este esentiala, intrucat poti avea modele cu carcasa rosie care sunt mecanice sau produse la fel decorate, dar cu functionare digitala. Diferenta va fi una de pret si de precizie in efectuarea setarilor. Aparatele mecanice se vand mai ieftin, dar ofera butoane de control rotative, pe care le poti folosi mai mult intuitiv la programarea intensitatii de coacere si a timpului de lucru(unele nu ofera subdiviziuni clare mai jos de minute).

Modelele digitale sunt prevazute cu multiple programe de incalzire, cu afisaj digital, pe care vezi setarile facute si cu panou de control electronic, cu taste, care iti asigura o administrare mai moderna a functiilor.

Sunt si pareri despre cele mai bune cuptoare cu microunde rosii care iti impun sa hotarasti ce fel de model vrei, adica daca te intereseaza unul standard sau unul incorporabil. Pe cel de-al doilea il incadrezi in mobilierul din bucatarie, dar ai nevoie de cel putin 10 cm distanta intre peretii carcasei sale si locasul in care se insereaza.

De asemenea, persoanele care se intereseaza unde gasesc cuptor cu microunde rosu la un pret bun vor analiza si puterea oferita, pentru a sti cat de usor incalzeste sau  coace dispozitivul ales. Modele de 500 – 700W sunt suficiente ca sa iti ofere cateva trepte de incalzire si functie Defrost, pe cand cele ce ajung la 800 – 1000W vor oferi posibilitatea sa prepari alimente la grill sau sa coci diverse feluri de mancare.

Mai multe detalii concrete despre rodusele decorate in rosu din comertul electronic poti verifica in descrierile de mai jos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

LG MH6883AAF

 

1-lg-mh6883aafRecomandam aceasta oferta utilizatorilor ce-si doresc sa detina cel mai bun cuptor cu microunde LG rosu, intocmai pentru ca tehnologia avansata, I-Wave, ii permite sa ofere performante de coacere similare cu ale unui model clasic electric. Dispozitivul face parte din seria celor digitale, avand un panou de comanda electronic, prevazut cu afisaj de tip LED.

Ca putere de lucru, ofera 900W, valoare care iti va oferi posibilitatea de a gati aproape orice, mai ales ca incorporeaza Grill Quartz, un sistem ce ajunge la temperatura ridicata mult mai rapid decat un grill conventional. Remarcam functia Eco-On, care iti promite economie energetica, alaturi de optiunile Auto Cook, Taste Saver si Quick Start.

Cele 7 programe de gatit sunt completate de unul pentru dezghetare si de functia timer. Cu o capacitate de 28l, cuptorul poate procesa cantitati moderate de alimente, avand si un platou rotativ de 32cm(diametru). Numai partea frontala este decorata in rosu, cu motive decorative florale stilizate.

 

button 1

 

 

 

 

Daewoo Retro KOR-6LBRR

 

2-daewoo-retro-kor-6lbrrIata unul dintre cele mai interesante modele retro de cuptor cu microunde, o propunere a brandului Daewoo care si-a gasit locul in multe bucatarii inca din momentul lansarii pe piata. Produsul este unul conventional ca instalare, insa incorporeaza tehnologie digitala, care iti ofera acces la un display electronic si la un panou de comanda pe masura.

Ofera o putere de 800W, dar din pacate nu include grill. In schimb, asigura functiile de baza, printre care amintim timerul, 5 nivele distincte de putere de incalzire si optiunea pentru dezghetare. Capacitatea este una de 20l, considerata adecvata numai pentru cantitati reduse de alimente.

Aparatul se livreaza cu un accesoriu indispensabil, platoul termorezistent. Cu dimensiuni reduse, de 44.6 x 32.3 x 27cm, si o greutate de numai 11.5kg, dispozitivul se plaseaza usor pe blatul din bucatarie, integrandu-se eficient in bucatariile micute.

 

button 1

 

 

 

 

Daewoo KOR-6L65R

 

3-daewoo-kor-6l65rDupa ce analizezi temeinic acest produs, vei sti si tu ca ai gasit un cuptor cu microunde Daewoo rosu, ieftin si bun. Pretul scazut se explica prin faptul ca dispozitivul este unul cu control mecanic, deci cu tehnologie de functionare clasica. Este o piesa conventionala de mici dimensiuni, avand 44.6 x 31.9 x 27cm si 10.5Kg, deci usor de folosit direct pe blat.

Totalizeaza 700W putere, asa ca poti intui ca nu ofera functie Grill si se preteaza mai mult pe incalzirea si dezghetarea de alimente, decat pe copt. Un sistem de reflexie concav permite dirijarea microundelor astfel incat incalzirea sa se realizeze cat mai uniform. Piesa are o capacitate totala de 20l, livrandu-se impreuna cu un suport rotund.

Remarcam 3 trepte diferite ca putere de lucru, optiunea Defrost si un timer ce poate fi programat tot dintr-un buton rotativ. Cand este in functiune, produce 58dB, fiind relativ silentios.

 

button 1

 

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cel mai bun cuptor cu microunde Whirlpool

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status