Cel mai bun cuptor cu microunde LG

Am modificat articolul ultima data pe: 04.04.20

 

Cum aleg cele mai bune cuptoare cu microunde de la LG

 

Ghidul cumparatorului

Pentru ca multi cumparatori doresc sa detina un cuptor cu microunde de calitate, le sugeram ca, atunci cand isi aleg dispozitivul, sa se orienteze catre oferta unui brand de incredere. De aceea, in cele ce urmeaza, vom prezenta cateva aspecte esentiale despre o firma renumita, explicandu-le potentialilor cumparatori unde gasesc cuptor cu microunde LG la un pret bun si care sunt caracteristicile ce trebuie urmarite si cuantificate.

cuptor-cu-microunde-lg-task

LG Corporation este unul dintre conglomeratele reprezentative in peisajul Coreei de Sud, constituind totodata unul dintre cei mai mari furnizori implicati in domeniile electronice, electrocasnice, servicii si telecomunicatii, la nivel mondial. Cateva pareri despre cele mai bune cuptoare cu microunde LG spun ca mai intai va trebui sa-ti setezi bugetul pe care esti gata sa-l cheltui, iar mai apoi sa analizezi gamele de produse oferite.

Ai de ales intre modele incorporabile si produse de blat, de sine statatoare. In functie de spatiul pe care il ai in bucatarie, vei sti pentru care sa optezi, insa in privinta performantelor tehnice, alegerea trebuie facuta intre modelele mecanice si cele digitale.

In mod firesc, o alternativa cu control mecanic(exp: LG MS2022D) va fi mai putin costisitoare decat produse cu display si panou de comanda electronic(LSMC3089BD – cu convectie, LCRT2010BD – de blat, LG MH6042D, LG MH6349B etc).

Capacitatea va fi selectata in functie de utilizare, pentru ca atunci cand gatesti in cuptor trebuie sa alegi o varianta de 23-28l, iar cand vrei doar sa incalzesti si sa dezgheti alimente, vei alege unul micut, de 20l. Toate produsele LG sunt prevazute cu optiune de dezghetare, dar nu toate includ grill.

Mai trebuie sa analizezi si puterea totala, ca sa vezi cat consuma si cat de eficient coace dispozitivul. Modelele de 700W sunt cele mai uzuale, insa pentru grill si gatit iti trebuie unul de 900-1500W. Optiunile indispensabile sunt reglajul de putere, temperatura, timerul, iar, la cele digitale, presetarea.

Cateva oferte, comercializate pe Internet, pot fi analizate mai departe.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

LG MH6883AAF

 

1-lg-mh6883aafPare destul de firesc faptul ca cel mai bun cuptor cu microunde LG rosu, disponibil in prezent la comanda de pe Internet, sa fie desemnat modelul MH6883AAF. Este facut pentru famillile in care se gateste ocazional si la microunde, intrucat are o capacitate extinsa, de 28l, alaturi de o putere suficient de mare pentru asa ceva, 900W.

Modelul este unul digital, cu control electronic si o multitudine de functii utile oricarei gospodine. Se remarca programul Eco-On, care economiseste energia in momentul in care cuptorul nu este folosit.

Include grill si afisaj LED, permitand prepararea optima a alimentelor si efectuarea cat mai usoara a setarilor. Cele 7 programe, alaturi de optiunea de dezghetare, intregesc suma posibilitatilor oferite. Este prevazut cu siguranta pentru copii si timer, iar in interior e accesorizat cu un suport platou, al carui diametru generos, de 32cm, permite plasarea unor cantitati mari de ingrediente.

 

button 2

 

 

 

 

LG MH6383BAC

 

2-lg-mh6383bacPe baza tehnologiei I-Wave incorporate, produsele LG ofera performante avansate la gatirea alimentelor, astfel incat vor aparea mai multe zone de caldura in interiorul cuptorului. Si modelul din acest exemplu este echipat astfel, beneficiind de o putere de 800W si de o capacitate de incarcare de 23l.

Este potrivit si pentru a gati diverse feluri de mancare, intrucat are si grill incorporat. Va economisi din energie in Stand By, intrand in acest mod dupa fiecare 5 minute de inactivitate. Toate comenzile se fac pe baza unui panou electronic, prevazut cu display digital.

Se afiseaza ceasul, iar cele mai importante functii sunt preparare automata, dezghetare rapida si start rapid. Cele 8 programe pot fi utilizate dupa bunul plac, iar timerul permite o administrare facila a procesului de coacere. Este prevazut cu protectie pentru copii, in cazul in care ai prichindei curiosi si neastamparati. Se livreaza si cu platou de 28.4cm diametru.

 

button 2

 

 

 

 

LG MS2022D

 

3-lg-ms2022dModelul de cuptor cu microunde LG MS2022D se recomanda pentru toti potentialii cumparatori cu buget limitat de achizitie. Dispozitivul face parte din gama celor cu control mecanic, avand un design clasic, cu integrare pe blatul din bucatarie.

Ofera 700W putere si are o capacitate de 20l, fiind mai potrivit ca sa incalzesti sau sa dezgheti rapid diverse alimente. Pe langa faptul ca este un cuptor cu microunde LG ieftin si bun, ofera si optiunile de baza la utilizare: reincalzire, dezghetare, timer, reglaj de putere in 4 trepte distincte.

Se livreaza cu un suport  rotund, avand diametrul de 24.5 si fiind conceput din material rezistent la fluctuatii mari de temperatura. Stratul EasyClean cu care este acoperit iti va permite sa cureti foarte facil zona interna, iar tehnologia I-Wave incorporata mareste numarul punctelor de caldura formate in timpul functionarii, pentru a finaliza sarcinile in timp util.

 

button 2

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cuptor cu microunde Samsung 

Cuptoare cu microunde Beko 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status