Cel mai bun cuptor cu microunde Electrolux

Am modificat articolul ultima data pe: 31.03.20

 

Cum aleg cele mai bune cuptoare cu microunde de la Electrolux

 

Ghidul cumparatorului

Cei cu un stil de viata activ, adesea pe fuga, au nevoie de dispozitive moderne care sa le simplifice sarcinile de zi cu zi; simplu de folosit, eficient si practic, cuptorul cu microunde inca este unul din aparatele cele mai utile chiar si in conditiile in care apar noi si noi produse pentru preparatul alimentelor.

 

a-cuptor-cu-microunde-electrolux

 

Daca doresti un nou model, poti lua in vedere gama de cuptoare cu microunde Electrolux, brand apreciat pentru oferta sa ce include aparate frigorifice, masini de spalat, aspiratoare si multe electrocasnice pentru gatit de o calitate inalta si la un pret accesibil (aragaze, plite, cuptoare, aparate vidat, sertare termice). Cu deviza “dvs. veniti cu viziunea, noi oferim uneltele”, se poate spune ca brandul ofera intr-adevar “uneltele” necesare unui stil de viata modern.

Ce ar trebui sa te intereze la achizitionarea unui model? Puterea masurata in W este un indicator al randamentului: o valoare de aproximativ 800 W (cum are cuptorul cu microunde Electrolux EMS20300OX) este considerata optima.

Asa cum arata destule pareri despre cele mai bune cuptoare cu microunde Electrolux, pentru a afla cat de incapator e interiorul, verifica si capacitatea care se exprima in litri: o valoare buna, daca nu vei prepara cantitati sau bucati de marime foarte mare, este cea de aproximativ 20 l (de exemplu, cuptorul Electrolux EMS20400W are 21 l). Produsele pot fi mecanice – setarile se fac manual cu ajutorul unei rotite gradate, sau digitale, cu setari electronice mai precise.

Ca functii ce-ti pot fi utile, se pot mentiona: grill, dezghetare rapida, gatire cu aburi. De asemenea, timer-ul electronic poate fi folositor, afisand exact durata pana ce prepararea este finalizata. Marimea si greutatea unui produs te va interesa in masura cerintei de a se integra in spatiul ales pentru a-l amplasa (exista si modele incorporabile, care se incadreaza de minune in piesele de mobilier, dar vin cu un cost ceva mai ridicat).

Te intrebi unde se gasesc cuptoare cu microunde Electrolux la un pret bun? Pe Internet, unde varietatea de oferte iti va permite sa descoperi un model de calitate si accesibil.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Electrolux EMT25207OX

 

1-electrolux-emt25207ox-25l-900wModelul EMT25207OX poate fi descris ca cel mai bun cuptor cu microunde Electrolux incorporabil, care se va incadra perfect in mobilierul bucatariei, oferind astfel un decor modern si atractiv, putand fi amplasat la nivelul umerilor sau ochilor pentru o utilizare usoara.

Are o putere de 900 W, mare pentru un astfel de aparat, ceea ce indica randamentul crescut. Capacitatea este generoasa, de 25 l, asadar poti prepara cantitati suficiente de alimente (tava rotativa are 31, 5 cm in diametru).

Permite setari cat se poate de precise si simple cu ajutorul panoului de control electronic (cu programe de temperatura; include si ceas). Din inox durabil si igienic, cuptorul are si cateva functii utile precum cea de dezghetare rapida a alimentelor congelate sau cea de grill pentru gustari crocante.

Este un produs compact, cu dimensiuni de 596 x 400 x 389 mm si cablu de alimentare de 1, 3 m. Are inclusa o garantie de 24 luni.

 

button 1

 

 

 

 

Electrolux EMS20300OX

 

2-electrolux-ems20300ox-18l-800wAcest cuptor Electrolux iti permite prepararea rapida si uniforma a alimentelor, cu o putere de 800 W (o valoare buna pentru aceste electrocasnice).

Este destul de incapator, cu o capacitate de 18 l si cu tava rotativa din sticla de 245 mm in diametru (ai nevoie de un spatiu interior mai mare doar daca stii ca vei incalzi sau decongela bucati foarte mari de alimente).

Are 5 nivele diferite de putere, fiecare potrivit pentru un anumit mod de functionare, iar controlul electronic cu display LCD iti permite sa faci setari simple si precise.

Ca functii practice, pot fi mentionate functia de dezghetare rapida pentru alimente congelate, functia de grill pentru preparate crocante, ceas electronic cu cronometru, semnal de sfarsit program de gatit (include si gratar). Are un design atractiv, integrandu-se bine in decorul unei bucatarii moderne, cu dimensiuni de 280 x 461 x 367 mm si o greutate de 18,7 kilograme. Are inclusa o garantie de 12 luni.

 

button 1

 

 

 

 

Electrolux EMS21400S

 

3electrolux-ems21400s-18l-800wDaca iti doresti un cuptor cu microunde Electrolux ieftin si bun, poti trece in revista caracteristicile acestui model EMS21400S cu o putere de 800 W (valoare standard pentru acest tip de electrocasnice).

Vei incalzi, gati sau decongela in timp rapid alimentele, produsul avand o capacitate de 18 l (suficient daca nu folosesti bucati foarte mari) si 11 trepte diferite de putere pe care le vei alege in functie de modul de preparare.

Dispune de functii foarte utile, precum cea de dezghetare automata rapida, de gatit si de grill, pentru alimente crocante. Iti permite sa faci setari precise si simple, prin panoul de control mecanic, cu afisaj LED, cu butoane si comenzi rotative.

Vor fi afisate informatii despre programul de gatit ales (are si timer si alerta sonora la sfarsitul programului selectat). Cu un design compact, cu dimensiuni de 287 x 485 x 422 mm, se integreaza perfect in orice bucatarie moderna (include si gratar cu picioruse). Produsul vine cu o garantie pe 24 luni.

 

button 2

 

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cuptoare cu microunde Daewoo bune 

Cuptoare cu microunde Whirpool la un pret bun

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status