Cea mai buna masina de spalat vase incorporabila

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.20

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat vase incorporabile

 

Ghidul cumparatorului

Unul dintre dispozitivele electrocasnice pentru bucatarie, care pot fi considerate din ce in ce mai populare in materie de achizitii pe piata din Romania, este masina de spalat vase. Daca in trecut acest procedeu devenea o adevarata corvada, iar un astfel de aparat era chiar considerat simplu capriciu, in prezent tot mai multi utilizatori beneficiaza de serviciile eficiente pe care o masina de spalat vase incorporabila le poate oferi. Totusi, nu intotdeauna poti considera ca investitia este una justificata, insa daca ai decis ca nu vrei sa mai pierzi timp pretios pentru sarcinile de igienizare in bucatarie, atunci cu siguranta te va incanta un astfel de aparat. Cele mai bune oferte le gasesti online, drept pentru care iti recomandam sa incepi cautarile pe internet. Chiar si asa, nu ar strica sa iei in considerare cativa indicatori de performanta, astfel incat sa alegi un produs de calitate pentru casa ta.

 

A.Masina de spalat vase incorporabila

 

Dimensiunile: sunt cele mai importante aspecte pentru o masina de vase incorporabila. Se presupune ca aceasta ar trebui sa se integreze perfect in spatiul bucatariei. In cazul in care nu respecti acest parametru, risti sa returnezi produsul, sau sa trebuiasca sa investesti mai multe fonduri in redecorarea si ajustarea spatiului. O cheltuiala care genereaza si mai multe cheltuieli nu prea isi mai justifica motivatia. Poti considera aceste aspecte si in functie de volumul de vase pe care trebuie sa le igienizezi zilnic. Bineinteles ca, o familie numeroasa va utiliza destule farfurii si ustensile la masa incat sa umple cu usurinta o masina de spalat vase de dimensiuni extinse.

 

Consumul: reprezinta un factor destul de important, deoarece majoritatea posesorilor prefera sa economiseasca energie. In primul rand, asigura-te ca dispozitivul pe care te pregatesti sa il achizitionezi are un program eco. Asta inseamna ca va economisi apa si energie electrica simultan, obtinand aceleasi performante in igienizare. Daca ai tendinta de a utiliza masina zilnic, vei observa aproape instant diferenta. Sunt de apreciat modelele care permit ajustarea consumului si a programelor de spalare la volumul total al vaselor ce necesita igienizarea.

 

Functionalitatea: constituie unul dintre aspectele cheie in luarea unei decizii inspirate. E important sa stii cam cate programe poate utiliza aparatul, ce optiuni prezinta, cat dureaza un ciclu de spalare si daca toate aceste caracteristici determina utiltatea masinii de spalat vase in bucataria ta. Orienteaza-te catre produse usor de utilizat, cu setari intuitive si mai multe optiuni de temperatura, pentru ca in principiu, nu toate vasele se spala la fel de usor.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Bosch SMS40E32EU

 

1.Bosch SMS40E32EUIata un exemplu de masina de spalat vase cu pret redus, care face parte din colectia de electrocasnice de la Bosch. In ciuda dimensiunilor considerate mari, de 84.5 x 60 x 60 cm, masina poate fi incorporata intr-o bucatarie mai spatioasa, garantand calitatea serviciilor oferite. Producatorul mentioneaza rezultate excelente de spalare, chiar si in cazul vaselor foarte murdare, modelul fiind incadrat in clasa de eficienta A. Asta inseamna ca se poate numara cu succes printre cele mai bune masini de spalat vase.

Clasa de eficienta energetica este A+, una dintre cele mai apreciate categorii la acest capitol. In cadrul programului Eco, energia electrica utilizata ajunge la 1.02Kw, iar consumul de apa a fost evaluat la 14l pe ciclu de spalare, ceea ce inseamna destul de putin pentru un aparat de mari dimensiuni. Capacitatea de incarcare se ridica la un numar de 12 seturi, insa poate utiliza si functia de incarcare la jumatate.

Dispozitivul deruleaza sase programe si poate memora sarcinile atribuite in functie de optiunea de programare intarziata la intervale de 3, 6 si 9 ore. Cuva este confectionata din inox si dotata cu cos pentru tacamuri, suport pentru cesti si o sita de auto-curatare. Sistemul de siguranta anti-inundatie demonstreaza ca este vorba despre o masina de spalat vase utila si fiabila. Garantia e valabila 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Whirlpool ADP450WH

 

2.Whirlpool ADP450WHDaca va numarati printre persoanele care cauta cea mai buna masina de spalat vase de mici dimensiuni de la Whirlpool, atunci acest model s-ar putea sa intruneasca majoritatea conditiilor cerute. Dispozitivul are dimensiuni mai mici, de 85 x 45 x 58 cm si o greutate de 39.5Kg.

Clasa de eficienta energetica si cea de eficienta la spalare este A, in timp ce uscarea se realizeaza conform parametrilor de eficienta de tip B. Se poate spune ca, utilizarea masinii de spalat va fi foarte economica, mai ales daca luam in considerare un consum de 0.81Kw si 13l de apa pentru fiecare ciclu de spalare.

Capacitatea de incarcare este de 8 seturi de vase, implicand doar modelele de marimi conventionale, foarte potrivita pentru o familie cu patru membri. Pot fi mentionate patru programe principale: intensiv, rapid, bio/eco si prespalare, plus patru nivele diferite de temperatura. Controlul setarilor se face mecanic, prin intermediul unui panou de control simplu si intuitiv de utilizat. Din moment ce beneficiati de un discount de 16%, aceasta poate fi considerata drept una dintre cele mai avantajoase oferte la masini de spalat vase mici. Produsul este insotit de o garantie de conformitate valabila 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Whirlpool ADP 500 WH 6th Sense Power Clean

 

3.Whirlpool ADP 500 WH 6th Sense Power CleanPotentialii utilizatori care cauta o masina de spalat vase profesionala vor fi incantati de caracteristicile acestui produs marca Whirlpool. Este vorba despre un dispozitiv de mari dimensiuni, 85 x 59.7 x 59 cm, ce poate fi incorporat intr-o bucatarie ceva mai spatioasa. Aparatul utilizeaza tehnologie Power Clean, cu jeturi de apa sub presiune, pentru a curata eficient chiar si vasele cele mai murdare.

Capacitatea de incarcare este cotata la 13 seturi, iar clasa de eficienta energetica din care face parte este A++. Aceasta categorisire indica performante ridicate cu un consum redus. Se vor utiliza numai 0.92Kw si 10 l de apa pe ciclu de spalare, chiar mai putine resurse decat in cazul unui dispozitiv de dimensiuni reduse. Afisajul de tip LED permite citirea si setarea corespunzatoare a parametrilor de lucru. Aveti la dispozitie sase programe cu trei nivele de temperatura diferite: incarcare pe jumatate, intensiv, bio/eco, prespalare, express, Power Clean si 6th Sense, optiuni diversificate, ce permit o intrebuintare usoara si versatila. Indicatoarele pentru sare si pentru semnalizarea terminarii programului vor constitui aspecte suplimentare la fel de utile.

Se mai poate mentiona si faptul ca este vorba despre o masina de spalat vase cu recomandari foarte bune la capitolul nivel de zgomot produs, ea fiind foarte silentioasa cu 44dB emisi. Se ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs.

 

button 2

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status