fbpx

Cea mai buna masina de spalat vase Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 17.10.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat vase de la Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Chiar daca masina de spalat vase a inceput abia de curand sa fie apreciata la scara larga in Romania, popularitatea in crestere a acestui dispozitiv indica o compatibilitate buna cu majoritatea gospodariilor. Indiferent ca e vorba de familii numeroase sau ca se apeleaza la aparatul respectiv pentru a economisi timp, e usor sa gasiti o justa utilitate pentru masina de spalat vase in bucataria personala. Daca ati decis o astfel de achizitie, va sugeram sa va orientati catre produsele brandurilor renumite in domeniul electrocasnicelor. Spre exemplu, Bosch produce unele dintre cele mai bune masini de spalat vase, care sunt disponibile si pe piata din Romania. Chiar si asa, cele mai multe modele se gasesc de comandat pe internet. Asadar, daca doriti sa aveti de unde alege, analizati mai multe produse online. Nu aveti nevoie decat sa respectati cateva criterii de selectie, pentru a gasi produsul ideal.

A.Masina de spalat vase Bosch

Performantele: sunt factori pe care majoritatea potentialilor utilizatori au tendinta sa-i considere initial. De obicei, acestea sunt direct proportionale cu pretul de achizitie. Asta nu inseamna ca, de exemplu, o masina de spalat vase second hand nu este buna. De aceea, va sugeram sa analizati parametri ca: puterea motorului, fata de consumul energetic sau numarul de programe incorporate. Este vital sa puteti beneficia de diferite optiuni de spalare si de o functie eco friendly, care va permite economia de apa, mai ales in cazul in care masina de spalat vase are utilizare zilnica in gospodaria dumneavoastra. Majoritatea produselor Bosch sunt echipate corespunzator pentru a raspunde oricaror nevoi, drept pentru care putini isi fac griji la acest capitol.

 

Dimensiunile: reprezinta niste aspecte aproape la fel de importante, mai ales daca doriti sa incorporati dispozitivul intr-o bucatarie deja decorata. Veti calcula nu numai raportul dintre aparat si spatiul interior, ci si posibilitatea de conexiune la o sursa constanta de apa. Din cealalta perspectiva, a volumului de vase ce necesita igienizat, alegeti masini de spalat vase mici, daca nu murdariti suficiente farfurii si ustensile zilnic. Nu are rost sa consumati apa si energie electrica pentru cativa itemi. Totodata, modelele incapatoare sunt ideale pentru familii cu multi membri.

 

Pretul: este un parametru de care se tine cont in aproape toate cazurile. Online aveti posibilitate de a cumpara chiar si masini de spalat vase resigilate de la Bosch, care au un discount de pret destul de avantajos in genere. Nu are rost sa va faceti griji, toate produsele sunt confectionate la fel si au aceeasi garantie, iar “resigilat” nu inseamna nicidecum ca itemul a fost folosit.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Modelul SPS53E08EU

 

1.Bosch SPS53E08EUDaca doriti sa alegeti o masina de spalat vase profesionala de la Bosch, acest dispozitiv de mici dimensiuni va constitui o optiune inspirata, deoarece spala impecabil, indiferent de tipul detergentului utilizat. Aceste performante se datoreaza tehnologiei inteligente cu Aqua Senzor, care monitorizeaza continuu gradul de curatare a vaselor. Totodata, temperatura, timpul de spalare si cantitatea de apa este ajustata pentru a finaliza corespunzator procesul de igienizare.

Din punct de vedere al eficientei, atat ca economie, dar si ca spalare si uscare, masina se incadreaza in clasa A. Consumul este estimat la 0.78Kw si 9l de apa pentru fiecare ciclu de spalare, indicand parametri incadrati in cele mai bune recomandari la masina de spalat vase. Aceste valori se datoreaza si unor dimensiuni reduse, de 84.5 x 45 x 60cm, raportate la o greutate de numai 42Kg. Capacitatea de incarcare este evalutata la 9 seturi, asigurand curatare de calitate pentru vase utilizate intreaga zi de o famile cu minim patru persoane.

Aveti la dispozitie patru nivele de temperatura si o multitudine de programe care demonstreaza ca este vorba despre un aparat versatil. Panoul de control cu afisaj digital faciliteaza setarile dorite. Pentru acest produs veti primi o garantie de 24 de luni, asadar, beneficiind de o masina de vase la pret convenabil.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul SPS40E02EU

 

2.Bosch SPS40E02EUCei care cauta masini de spalat vase ieftine si bune de la Bosch vor fi placut impresionati de acest model performant, dotat cu tehnologie EcoSilence Drive si Aqua Stop. Performantele recunoscute sunt egalate numai de o clasa de eficienta superioara, anume A, valabila pe toate planurile: ca eficienta la spalare si uscare, implicit in economia de energie. Dispozitivul consuma numai 0.88Kw si 13 litri de apa pe ciclu de spalare si este situat in categoria produselor incorporabile de mici dimensiuni, cu masuri de 84.5 x 45 x 60cm si capacitate de incarcare de 9 seturi.

Va stau la dispozitie diverse programe si optiuni, printre care amintim: intensiv, rapid, bio/eco, normal, protectie inundatie si patru nivele diferite de temperatura. Intreg sistemul este accesorizat corespunzator si include: suport de pahare, compartiment pentru sare, cos cu sistem Vario si suport pentru cesti, constituind o masina de spalat vase utila si versatila. Dispozitivul este si foarte fiabil, pentru ca a fost dotat cu sistem de protectie pentru pahare si functie Aqua Stop, ce ofera protectie 100% impotriva eventualelor inundatii.

Optiunea de Dossage Assist permite dizolvarea eficienta a pastilei de detergent, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Pachetul oferta este insotit de o garantie de conformitate valabila 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul SPS50E02EU

 

3.Bosch SPS50E02EUNu mai e nevoie sa cautati prea mult oferte la masini de spalat vase, deoarece modelul incorporabil SPS50E02EU de la Bosch se comercializeaza cu un raport excelent pret/calitate, beneficiind si de un discount de aproximativ 8%. Toate indicatiile din fisa tehnica sugereaza un dispozitiv performant, incadrat in clasa A ca eficienta energetica sau la spalare si uscare.

Produsul are dimensiuni reduse, de 85 x 45 x 60cm, o greutate de 40Kg si o capacitate de incarcare de 9 seturi, elemente care il fac foarte potrivit pentru o familie cu cel putin patru membri. Consumul este redus, atingand valori de 0.78Kw si 9l de apa, pentru fiecare ciclu de spalare. Aveti posibilitatea de a beneficia de urmatoarele programe: incarcare la jumatate, intensiv, rapid, auto, bio/eco, prespalare, alaturi de patru nivele de temperatura, ce permit curatarea eficienta.

Pentru o fiabilitate sporita, aparatul este dotat cu protectie la inundatie si filtru de auto-curatare. Afisajul LCD si controlul electronic permit o navigare facila si intuitiva a meniului. Functia Dossage Assist permite o igienizare optima, indiferent de tipul de detergent din masina de spalat vase. Ca in majoritatea cazurilor ce includ produse electrocasnice, garantia de conformitate este de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status