Cea mai buna masina de spalat vase Bosch incorporabila

Am modificat articolul ultima data pe: 10.07.20

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat vase incorporabile Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Cu toate ca in trecut acest dispozitiv electrocasnic era considerat mai mult un moft, in ultima vreme a inceput sa devina tot mai folosit in dotarea bucatariilor, convingand utilizatorii de beneficiile pe care le poate oferi. Daca nu sunteti un amator de spalat vase sau aveti un volum mare de vesela ce trebuie igienizata zilnic si doriti sa va usurati munca, atunci o masina de spalat vase incorporabila va va fi extrem de utila. In cazul in care va aflati in cautarea unui asemenea dispozitiv, va recomandam sa luati in vedere produsele brandurilor consacrate in domeniul electrocasnicelor. Dintre acestea, Bosch se numara printre producatorii care furnizeaza cele mai bune masini de spalat vase. Pentru a face alegerea corecta, care se pliaza necesitatilor personale, va indicam cateva criterii de selectie, care va pot fi de folos inainte de a achizitiona un astfel de aparat:

 

A.Masina de spalat vase Bosch incorporabila

 

Capacitatea: in functie de nevoi si de cat de multe vase igienizati zilnic, veti stabili ce fel de dispozitiv vi se potriveste. Modelele existente pe piata au o capacitate ce variaza de la 6-9 seturi, pana la 12, chiar 14. Daca nu murdariti multe farfurii si aveti o familie restransa, ce nu depaseste 2 persoane, un aparat cu o capacitate de 6 sau 9 seturi va fi suficient. In cazul in care aveti mai multe persoane in casa sau copii, capacitatea necesara creste.

 

Marimea: pentru ca masina de spalat vase incorporabila se integreaza in mobilierul bucatariei, acesta este un factor esential pe care trebuie sa il aveti in vedere. Inainte de a cumpara aparatul, indicat este sa masurati locul unde il veti instala, pentru a fi sigur ca se potriveste.

 

Performanta: se refera la eficienta de curatare a vaselor si este influentata de treptele de spalare. Exista programe pentru farfurii putin murdare sau pentru pahare fragile, programe normale, dar si cu spalare prelungita si puternica pentru cratite sau vase foarte murdare. De remarcat este si programul rapid. In general, produsele Bosh sunt fabricate astfel incat sa raspunda acestor necesitati.

 

Consumul: pentru a evita o factura supraincarcata, este recomandabil sa luati in considerare consumul de curent si cel de apa. O masina buna de spalat vase, cu o clasa de eficienta energetica A+, va trebui sa consume aproximativ 1 kwh. In functie de capacitate si de modele, consumul de apa per ciclu de spalare variaza in medie intre 7,5 l de apa pentru o masina de capacitate redusa si 9-13 l de apa in cazul aparatelor cu 12 sau 14 seturi.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Modelul SMI40D05EU

 

1.Bosch SMI40D05EUDin seria produselor concepute de catre cei de la Bosh, se remarca modelul SMI40D05EU, cu o capacitate de 12 seturi, care va raspunde cu succes nevoilor medii si ridicate de igienizare a veselei. Acest tip de masina de spalat vase este partial incorporabila, panoul de control fiind vizibil si usor accesibil. Clasa de eficienta energetica de tip A+ garanteaza un consum scazut de energie de 1,02 kW/h pentru un ciclu de lucru.

De asemenea, se remarca si clasa de eficienta la spalare si uscare, de tip A. Optand pentru acest model, aveti posibilitatea sa reduceti timpul de igienizare a vaselor cu pana la 50%, gratie functiei Variospeed pe care aparatul o are prevazuta. Un alt element de noutate il constituie optiunea Aqua Sensor, care are rolul de a detecta gradul de murdarie a veselei si de a ajusta, apoi, automat, durata de spalare necesara, consumul de apa si temperatura potrivita.

In ceea ce priveste programele de functionare, distingem: cel intensive, pentru vase foarte murdare, rapid, automat, cat si cel eco, ce va va permite economisirea de apa si curent electric. Modelul SMI40D05EU este conceput incat sa ofere siguranta maxima contra inundatiilor atat in timpul functionarii cat si in repaos sau in cazul caderilor de tensiune, gratie functiei Aquastop. Drept accesorii veti primi un raft Rackmatic, ce permite deplasarea comoda si simpla pe inaltime a raftului de sus, un cos pentru tacamuri si sita pentru autocuratare.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul SMV69N00EU

 

2.TimeLight Bosch SMV69N00EUDaca doriti sa investiti intr-o masina de spalat vase profesionala cu un standard de calitate ridicat si care va va acoperi necesitatile foarte ridicate de a igieniza vesela din bucatarie, atunci modelul SMV69N00EU este alegerea potrivita. Acest produs incorporabil are o capacitate mare de 14 seturi si un consum de apa de 9,5 l pentru un ciclu de spalare in programul economic.

Eficienta energetica de tip AA ++ va reduce consumul curentului electric cu 21% fata de aparatele de clasa A. Modelul se distinge printr-o performanta ridicata si include o varietate de programe disponibile, precum: cel intensiv, rapid, economic, automat, cel pentru prespalare, cat si programul delicat, dedicat protectiei ustensilelor fragile. Aveti posibilitatea sa reduceti timpul de igienizare a vaselor cu pana la 50%, gratie functiei Variospeed. De remarcat si sistemul Aqua Sensor, ce regleaza automat timpii si consumul de apa in functie de tipul veselei si nivelul de murdarie.

Proiectia inovatoare TimeLight va afisa pe podea, in timpul  spalarii,  informatii despre programul de spalare, astfel veti sti cu exactitate stadiul programului si timpul ramas de spalare. Protectia anti-inundatie si cea pentru copii va vor garanta siguranta sporita. Sistemul este accesorizat cu un cos reglabil pe inaltime, suport pentru pahare, compartiment pentru sare si un raft rackmatic, ce permite deplasarea pe inaltime a raftului de sus.

 

button 2

 

 

 

 

Modelul SKE52M55EU

 

3.Bosch SKE52M55EUPotrivita pentru o familie cu putini membri, aceasta masina de spalat vase cu 6 seturi va usura semnificativ munca in bucatarie. Veti economisi timp datorita functiei VarioSpeedPlus, ce va permite spalarea si uscarea veselei cu pana la de trei ori mai rapid. Pentru performanta maxima in ceea ce priveste igienizarea, modelul dispune de optiunea HygienePlus, ce va clati ustensilele la temperaturi mari.

Clasa de eficienta energetica A+ a aparatului va economisi considerabil consumul de curent electric, inregistrand intr-un ciclu de spalare un consum de 0,62 kW/h. Programele variate va permit sa optati pentru diferite nivele de curatare, in functie de necesitati. Astfel, farfuriile fragile si paharele din sticla vor fi curatate cu programul delicat de 40 grade Celsius, iar daca aveti nevoie puteti utiliza si programele intensiv, rapid, automat sau economic. Modelul SKE52M55EU are incorporata tehnologia AquaSenzor ce va detecta timpul, temperatura si consumul de apa necesar in functie de fiecare spalare in parte.

De remarcat sunt si functiile de regenerare a sarii de dedurizare si cea Aqua Stop, care va oferi siguranta contra inundatiilor in timpul functionarii si in repaos sau in cazul caderilor de tensiune. Acest dispozitiv consuma la un ciclu de spalare 7,5 l de apa, iar daca il veti achizitiona veti primi un cos Silver, un suport pentru tacamuri si unul pentru cesti.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status