Cea mai buna lada frigorifica No Frost

Am modificat articolul ultima data pe: 19.06.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune lazi frigorifice No Frost

 

Pastrarea alimentelor la rece constituie cea mai eficienta metoda de depozitare, numai ca cele usor perisabile trebuie si congelate. Cele mai uzuale modalitati de stocare raman congelatorul si lada frigorifica, numai ca, in general, ca si frigiderul, aceste dispozitive trebuie decongelate si curatate de gheata.

Daca vrei sa fii scutit de aceasta conditie de mentenanta, va trebui sa alegi un produs cu tehnologie No Frost. Ca sa oferim celor care ne citesc articolele cat mai multe indicii despre cum se poate selecta un astfel de aparat si unde gasesc lada frigorifica No Frost la un pret bun, propunem ghidul de mai jos.

 

 

Tehnologia No Frost presupune ca un sistem intern de ventilare circula aerul, astfel incat doar alimentele ingheata, iar peretii interni raman curati. Din acest motiv nu trebuie sa dezgheti prea des dispozitivul si nici sa elimini cristale de gheata formate.

Totusi, aceasta funcntie nu trebuie confundata cu optiunea Super Frost, o tehnologie care permite inghetarea rapida a unor cantitati mari de alimente. Procesul va fi exprimat in kilograme inghetate in decurs de 24 de ore. Cele doua aspecte nu se exclud reciproc dar nici nu sunt prezente in mod obligatoriu la o oferta, indiferent ca vorbim despre o lada frigorifica No Frost Beko, Electrolux, Haier etc.

Capacitatea de stocare este al doilea parametru pe care trebuie sa il interpretezi corect. Se presupune ca doar volumul de incarcare net indicat este cel real, iar din aceasta perspectiva recomandam modele mici, pana in 150l pentru cupluri si in locuinte cu cerinte de stocare minime. Pentru familii se vor alege produse de 150-300l, iar in cadrul restaurantelor si marketurilor, daca nu vorbim deja de o intreaga camera frigorifica, se selecteaza modele incapatoare, de peste 400l.

Avand in vedere ca va sta tot timpul in priza, piesa trebuie sa aiba eficienta energetica de clasa A, A+ sau chiar mai buna, aspect confirmat de suficiente pareri despre cele mai bune lazi frigorifice No Frost.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Electrolux EC2640AOW

 

Daca esti hotarat sa gasesti cea mai buna lada frigorifica No Frost, poti afla ca, in ceea ce priveste modelele de pe piata din Romania, trebuie sa te informezi corespunzator ca sa stii care are sau nu are functie de racire fara depuneri de gheata. In cazul acestei oferte, nu mai e nevoie sa o decongelezi, caci tehnologia Frost Free garanteaza ca interiorul este complet curat mereu.

Mai mult, ca eficienta energetica, piesa face parte din clasa A, un indicator clar al faptului ca nu consuma energie in mod inutil. Dispozitivul se caracterizeaza printr-un spatiu intern destul de incapator, al carui volum total va fi de 230l. Cunoscand valoarea respectiva, putem recomanda aceasta lada frigorifica No Frost Electrolux pentru utilizare casnica, in cazul in care vorbim de o familie ce obisnuieste sa faca provizii lunare de alimente.

Eficienta de racire este una ridicata, demonstrata de o capacitate de congelare de 15kg in numai 24 de ore. Designul este clasic, produsul deschizandu-se vertical si beneficind inclusiv de functie de iluminare interna. In caz de temperatura ridicata inregistrata in interior, o optiune de avertizare se activeaza. Iti mai sau la dispozitie indicatorul de temperatura, rotile(o deplasezi usor) si 2 cosuri facute din sarma, ca accesorii. Producand 47dB la racire activa, acest aparat lucreaza totodata silentios.

 

 

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Haier BD-203RAA

 

Aici iti propunem o lada frigorifica cu sistem No Frost ieftina si buna. Inginerii Haier au dotat acest produs cu tehnologii de ultima ora, care permit dezghetarea automata. De asemenea, se specifica in mod clar functia No Frost pentru racirea de congelator. Ca eficienta, din moment ce e integrata in clasa A+ o consideram o investitie rentabila si economica, mai ales prin prisma unui consum energetic mediu de 223kWh/an.

Include un singur compresor si tot un singur compartiment de congelare si ofera un volum de incarcare de 203l, o valoare, zicem noi, potrivita pentru cantitati mici si medii de hrana stocate. Este clar ca o vom recomanda pentru intrebuintare casnica, tocmai din acest motiv. Performanta ii va fi confirmata de o capacitate de a congela rapid cantitati destul de mari de ingrediente – 18Kg/24h.

Iluminarea interna si termostatul reglabil constituie aspecte nelipsite, conventional disponibile pentru orice model de lada frigorifica din comert. In privinta designului, remarcam dimensiunile(84.5 x 94 x 58.5cm) care permit o depozitare optima, inchiderea clasica, pe baza unui maner orizontal, si functiile de siguranta, dintre care se cuvine sa amintim reglajul electronic de temperatura. Va produce maxim 45dB cand raceste alimentele, un indcator clar al faptului ca sunetul nu deranjeaza, indiferent de locul din casa unde hotarasti sa o plasezi. Timp de 2 ani primesti o garantie de conformitate.

 

» Ascunde recomandarile anterioare

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status