Cea mai buna lada frigorifica Heinner

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.20

 

Cum aleg cele mai bune lazi frigorifice de la Heinner

 

Daca te regasesti printre gospodinele care in fiecare toamna incep sa-si faca provizii pentru sezonul rece, atunci e foarte probabil sa ai nevoie de un spatiu in care sa depozitezi roadele si sa le mentii la o temperatura optima. In acest sens, o lada frigorifica e cea mai indicata, iar daca doresti una incapatoare si economica, iti sugeram sa o cauti in oferta Heinner.

 

lada-frigorifica-heinner-task

 

Inainte de a scoate banii din buzunar, trebuie sa te gandesti la necesitatile de depozitare pe care le ai, iar apoi sa cauti produsul care sa dispuna de o capacitate de stocare suficienta.

Producatorul in cauza a scos pe piata atat lazi mai mici, cu un volum de 145 l, medii, cu un volum aproximativ de 200 – 250 l, precum si variante mai incapatore, ce au 300 – 400+ l.

In cazul in care locuiesti singur sau cu inca o persoana si ai nevoie de un spatiu in care sa pui pachetele congelate, s-ar putea sa gasesti util modelul HCF-98A+, care are doar 98 l.

Un aspect apreciat, conform numeroaselor pareri despre cele mai bune lazi frigorifice Heinner tine de eficienta energetica a aparatelor, iar acestea sunt unele dintre cele mai economice, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+.

Cand vine vorba de eficienta si confort in utilizare, trebuie spus ca lazile sunt echipate cu termostat reglabil si control mecanic, cu functie de inghetare rapida si cu dezghetare manuala.

De asemenea, pot incorpora cosuri de sarma, pentru o organizare optima a continutului, sunt silentioase, dispun de usi cu maner si roti pentru transport facil, iar unele dintre ele au o autonomie mare, de pana la 50 de ore, asa ca alimentele vor ramane inghetate, chiar si in timpul unei pane de curent.

 

Vrei sa faci o achizitie si te intrebi unde se gasesc cele mai bune lazi frigorifice Heinner, la un pret bun? Iti spunem noi: – pe Internet, unde sunt oferite numeroase reduceri si promotii.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Heinner HCF-205A+

 

1-heinner-hcf-205aHCF-205A+ poate fi considerata cea mai buna lada frigorifica Heinner, aceasta fiind potrivita in special persoanelor care vor pregati suficiente provizii pentru o familie de 3, 4 persoane. Este destul de incapatoare, avand un volum de 205 l, iar in ceea ce priveste eficienta, trebuie sa stii ca are o capacitate de inghetare de 15 kg/ 24 ore. In acelasi timp, e un aparat economic, ce realizeaza un consum anual de 224 Kwh, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+. Are un design ergonomic, conceput pentru o spalare usoara a peretilor interiori. In plus, contine un cos cu sarma detasabil, ce-ti permite sa organizezi pachetele inghetate. Este un model orizontal, cu usa care se deschide vertical si cu maner orizontal. Dimensiunile sunt de 82, 5 x 94, 6 x 57, 6 cm, iar nivelul de zgomot emis este redus, de doar 43 dB. Avand in vedere calitatea oferita, putem spune ca are un pret avantajos.

button 1

 

 

 

 

Heinner HCF-145A+

 

2-heinner-hcf-145aIn cazul in care esti dispus sa investesti intr-o lada frigorifica Heinner, ieftina si buna, pe care sa o folosesti pentru pachetele de carne si legume pe care vrei sa le congelezi, s-ar putea sa iti placa modelul de fata. Acesta este potrivit persoanelor cu necesitati medii de stocare, intrucat are un volum de 145 l.

Avand in vedere acest aspect, putem spune ca e un aparat eficient, la o capacitate de inghetare de 13 kg/ 24 ore. Printre caracteristicile tehnice cele mai utile putem aminti controlul mecanic cu termostat ajustabil, ce-ti permit sa asiguri o temperatura interiora optima.

Aparatul se dezgheata manual, iar forma peretilor interni iti permite sa ii cureti fara prea mult efort. Asa cum e de asteptat, e un produs eficient din punct de vedere energetic, avand un consum de 194 Kwh/ an si incadrandu-se in clasa A+. Dimensiunile sunt de 82, 5 x 72, 6 x 56, 2, iar nivelul de zgomot e de 45 dB, emitand doar un zumzait usor.

 

button 1

 

 

 

 

Heinner HCF-98A+

 

3-heinner-hcf-98aIata un model de lada frigorifica de la Heinner care se va plia foarte bine pe nevoile celor care stiu ca vor tine la congelat o cantitate mai redusa de alimente. Aparatul are un volum de doar 89 l, fiind suficient de incapator pentru a acomoda peste 100 kg de carne.

Va ingheta continutul intr-un timp relativ scurt, avand capacitate de 9, 5 kg/ 24 ore si functie de congelare rapida. Vine echipat cu un termostat ajutabil care poate fi controlat mecanic, cu ajutorul caruia vei putea seta temperatura interioara. Are un consum anual de 170 Kwh, facand parte din clasa de eficienta energetica A+. Dezghetarea se realizeaza manual.

De asemenea, impresioneaza prin forma robusta, lada ocupand un spatiu redus, astfel ca va putea fi amplasata mai usor in locuinta. Acesta e un model vertical, cu dimensiuni de 83, 6 x 56, 3 x 52, 6 cm, e alb si are un cablu de alimentare lung de 1,5 m.

 

button 1

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status