Cea mai buna combina frigorifica Samsung

Am modificat articolul ultima data pe: 02.04.20

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice de la Samsung

 

Ghidul cumparatorului

Datorita varietatii de firme si modele, alegerea unei combine frigorifice a devenit o adevarat aventura, pentru care trebuie sa ne pregatim temeinic, astfel incat sa optam pentru produsul potrivit nevoilor de utilizare.

Unul dintre brandurile care a inregistrat o crestere semnificativa a popularitatii in ultimii ani este Samsung. Asadar, pentru cei care doresc sa afle unde gasesc combina frigorifica Samsung la un pret bun si care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le ia in consderare in momentul anchizitiei, am pregatit o scurta analiza comparativa.

Combina frigorifica Samsung - task

Brandul: Samsung este o companie fondata in anul 1938 in Coreea de Sud. Intemeiata initial ca o companie bursiera, de-a lungul timpului si-a extins domeniul de activitate, iar la sfarsitul anilor ‘60 a intrat pe piata fabricarii de electronice, evoluand constant catre topul producatorilor din domeniu, unde se mentine si in prezent.

Gama de produse oferite de aceasta companie include electronice, electrocasnice si solutii IT, astfel incat este singura sursa de care aveti nevoie pentru toate echipamentele locuintei dumneavoastra.

 

Tipul: din punct de vedere al design-ului, combinele frigorifice pot fi cu compartiment de congelare localizat superior, inferior, side by side sau french door. Primele doua categorii se adreseaza locuintelor cu spatiu limitat, acestea utilizand la maximum spatiul de care dispuneti. Astfel, Samsung va ofera modele cu doua usi cu o capacitate intre 300 litri, precum RB31FDRNDSA, si 400 de litri, precum RL60GZGIH1.

Dupa cum le spune si denumirea, in cazul modelelor side by side, cele doua compartimente, de congelare si refrigerare, sunt amplasate unul langa altul, astfel incat veti beneficia de o capacitate mult ma mare de depozitare a alimentelor congelate. In cazul combinelor side by side de la Samsung, volumul maxim fiind de 615 litri.

Pe de alta parte, daca cel mai important aspect pentru dumneavostra este spatiul de congelare, atunci cea mai buna optiune este un model french door. Acesta combina design-ul frigiderelor side by side cu cele care au congelatorul inferior, astfel incat este o solutie potrivita pentru persoanele care conserva alimentele prin conservare.

 

Functionalitatea: cu ajutorul unei combine frigorifice Samsung, localizarea alimentelor dorite va fi mult mai usoara, datorita sistemului de glisare easy slide a rafturilor. De asemenea, temperatura va fi uniforma, aerul rece fiind introdus prin orificii situate la nivelul fiecarui raft.

Spre deosebire alte branduri, care utilizeaza compresoare clasice, Samsung a adoptat utilizarea compresoarelor digitale, care ofera posibilitatea de a regla temperatura in functie de necesitati. Totodata, aveti posibilitatea de a alege modele prevazute cu dozator de gheta si apa rece.

Produsele side by side si french door sunt prevazute cu sistem twin cooling, respectiv compresor dublu, astfel incat veti putea seta diferentiat temperatura in fiecare compartiment.

Odata ce v-ati familiarizat cu specificatiile tehnice ale produselor oferite de Samsung, este momentul sa algeti modelul potrivit pentru dumneavoastra. Pentru aceasta, va recomandam magazinele online, unde aveti la dispozitie o gama larga de produse si pareri despre cele mai bune combine frigorifice Samsung, venite chiar din partea altor cumparatori.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung RB31FDRNDSA

 

1. Samsung RB31FDRNDSAConform aprecierii cumparatorilor, modelul RB31FDRNDSA poate concura cu succes la categoria de cea mai buna combina frigorifica Samsung. Produsul are un design clasic, fiind alcatuit din frigider si congelator localizat in partea inferioara. Produsul are un volum net total de 308 litri, din care 210 sunt alocati frigiderului, iar 98 congelatorului.

Modelul face parte din gama energetica A+, astfel incat va inregistra un consum scazut de energie, 297 kWh pe an, fiind actionat de un singur compresor, deosebit de silentios, care inregistreaza un zgomot de doar 39 decibeli, astfel incat nu va contribui la poluarea fonica a mediului in care locuiti.

Produsul este dotat cu dispenser de apa, iar sistemul NO FROST actioneaza in interiorul ambelor compartimente, atat cel frigorific, cat si cel de congelare. Portiunea de frigider este compartimentata cu ajutorul a 3 rafturi de sticla, este dotata cu sertar pentru fructe si legume, 3 suporturi pe usa si este dotata cu sistem de dezghetare automat, ca si congelatorul, care are 3 compartimente.

 

button 2

 

 

 

 

Samsung RB29HSR2DWW/EF

 

2. Samsung RB29HSR2DWW-EFPentru cei care doresc sa achizitioneze o  combina frigorifica Samsung No Frost ieftina si buna, unul dintre cele mai apreciate modele este RB29HSR2DWW/EF. Acesta este caracterizat printr-un design inovator, care maximizeaza utilizarea spatiului de depozitare, cu ajutorul rafturilor de tip easy slide, care va permit accesul facil la alimentele amplasate in partea din spate a frigiderului.

Alte aspecte ce tin de modul de depozitare, prin compartimentul Full Open Box al congelatorului, cu o deschidere mai mare fata de cele obisnuite, iar raftul Big Guard va ofera mai mult spatiu pe usa frigiderului pentru sticlele cu bauturi.

Modelul este actionat printr-un compresor digital de tip Inverter, care va ofera posibilitatea de a alege intre 7 trepte de viteza, astfel incat sa setati temperatura din interior in functie de alimentele depozitate. Dupa cum am precizat mai sus, produsul face parte din gama No Frost, ceea ce insemna ca temperatura in interiorul frigiderului este uniforma si constanta, astfel incat sa nu mai existe pucte de acumulare a ghetii.

 

button 2

 

 

 

 

Samsung RB29FSRNDSA

 

3. Samsung RB29FSRNDSAUn alt produs care merita luat in considerare in cazul in care doriti sa achizitionati o combina frigorifica marca Samsung este si modelul RB29FSRNDSA. Acesta este un frigider cu congelator ce va ofera un volum net total de 290 litri, dintre care 192 pentru frigider si 98 pentru congelator.

Modelul face parte din gama No Frost a producatorului coreean, astfel incat temperatura se va mentine constanta si uniforma in cele doua compartimente, evitandu-se formarea ghetii. Congelatorul este impartit in 3 compartimente si are o capacitate de congelare de 12 kilograme pe 24 de ore., fiind prevazut cu functia de super-congelare.

Frigiderul este prevazut cu rafturi cu glisare usoara, astfel incat sa aveti acces facil la toate alimentele. Iluminarea interiorului se face cu ajutorul unui LED, mult mai eficient si mai economic fata de un bec normal. Produsul este actionat de un compresor digital, care permite alegerea temperaturii de refrigerare, si care asigura o automonie de functionare fara curent de 20 de ore, astfel incat mancarea nu se va strica in cazul intreruperilor electrice prelungite.

 

button 2

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status