Cea mai buna combina frigorifica No Frost

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.20

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice No Frost

 

Ghidul cumparatorului

In special pe timp de vara, nevoia de a tine alimentele si bautura la rece este foarte mare, iar pentru asta trebuie sa achizitionezi un frigider pe masura. Pentru familiile mai numeroase, unde e necesara o capacitate de stocare mare, o combina frigorifica e mai utila, iar daca este dotata cu tehnologia no frost, va raci eficient, fara a ingheta. Daca te regasesti in aceasta situatie, atunci urmatoarele pareri despre cele mai bune combine frigorifice no frost iti vor fi de mare ajutor.

 

Combina frigorifica No Frost - task

 

No frost:  Aceasta este una dintre cele mai inovative sisteme de racire in materie de combine frigorifice. La aparatele prevazute cu aceasta tehnologie, aerul este racit in afara compartimentelor cu alimente, iar apoi este introdus in congelator si/sau spatiul de racire,  prin intermediul unor fante, si circulat in mod continuu, astfel ca nu permite particulelor de gheata sa se formeze.

Pachetele congelate nu vor fi acoperite cu un strat de gheata, ceea ce este atat practic, cat si sanatos. In primul rand, curentii de aer vor mentine un nivel optim de umiditate, ceea ce va creste prospetimea mancarii, va indeparta riscul de aparitie a bacteriilor si, implicit, va reduce formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute. In plus, nu mai e nevoie de dezghetare, curatarea interiorului facandu-se mai usor.

 

Functii:  Orice model de combina frigorifica trebui sa dispuna, cel putin, de functia de control a umiditatii, de posibilitatea de reglare a temperaturii, de compartiment special, de functia vacanta, de ventilator si de usi cu alarma. Persoanele dispuse sa faca o investitie mai serioasa se pot bucura si de dispensor pentru apa rece si cuburi de gheata, de functia de racire rapida a bauturilor, precum si de conexiune wi-fi (la modelele mai scumpe).

Posibilitatea de a controla nivelul de umiditate, individual, in congelator si frigider, iti va permite sa stabilesti un climat optim, adaptat la tipul de aliment depozitat. Verdeturile vor avea nevoie de umiditate mai ridicata, comparativ cu legumele si unele fructe, de exemplu. De asemenea, existenta unui  panou electronic, pentru setara rapida a temperaturii (4 /6 °C la frigider, -20 /-18 °C la congelator), e de dorit.

Compartimentul special mentine temperatura in jurul valorii de 0°C, potrivita alimentelor perisabile, precum peste si lactate. Functia vacanta asigura functionarea propice a combinei, cu un consum minim, in lipsa ta. Ventilatorul va distribui temperatura si umiditatea uniform, in toate spatiile interioare.

 

Eficienta energetica:  Aparatele dotate cu tehnologia no frost tind sa consume mai multa energie, comparativ cu frigiderele cu racire statica. Din fericire, producatorii au inceput sa scoata pe piata modele din ce in ce mai economice.

De aceea, e bine sa te orientezi catre un dispozitiv care sa se incadreze in clasa de eficienta energetica A sau A+. Trebuie sa stii ca un aparat din clasa A+  consuma cu 25 % mai putina energie decat unul de tipul A, si cu pana la 40%, comparativ cu un model din clasa B. Din fericire, majoritatea produselor de pe piata se incadreaza in aceste doua clase.

Inevitabil, dupa parcurgerea mini-ghidului de mai sus, potentialii cumparatori se vor intreba unde gasesc combine frigorifice no frost, la un pret bun. Acestora le spunem sa incerce pe Internet, unde sunt comercializate modele mult mai variate, cu preturi dintre cele mai accesibile. Comanda va ajunge direct la usa, fara a mai fi nevoie de vreun efort din partea cumparatorului.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Samsung RB31FDRNDSA

 

1. Samsung RB31FDRNDSASamsung vine cu un model de combina frigorifica cu doua usi verticale, care este gandita pentru utilizarea eficienta a spatiului de stocare. In acest sens, rafturile sunt glisante si pot fi trase in afara usor, iar produsul este dotat cu compartimente cu deschidere completa, unde ai acces optim la alimentele depozitate.

Este un produs performant, prevazut cu tehnologia full no frost, care va raci atat in partea congelatorului, cat si a frigiderului. Ceea ce impresioneaza la acest aparat este compresorul cu inversor digital, care poate efectua 5 cicluri de aer rece, in urma carora temperatura si nivelul de umiditate se mentin constante. Gheata nu se va asterne pe alimente, iar produsele perisabile isi vor mentine prospetimea pentru mai mult timp.

Interiorul este luminat prin intermediul LED-ului asezat in partea superioara, care ofera vizibilitate sporita asupra continutului. Este foarte incapator, avand un volum de 308 l, precum si 3 rafturi, 3 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe si legume in partea frigiderului, dar si 3 compartimente in partea congelatorului. Pe langa acestea, exista spatii adanci pentru sticle mari de apa si suc, precum si un dozator de apa rece. Este silentios, iar oferta de pret este foarte avantajoasa.

 

button 2

 

 

 

 

Arctic ANK366NFS+

 

2. Arctic ANK366NFS+Persoanele interesate sa achizitioneze o combina frigorifica no frost, ieftina si buna, vor fi multumite sa descopere ca pot face o investitie accesibila intr-un produs de calitate, precum cel oferit de Arctic. Sistemul performant de racire no frost va avea grija sa mentina un nivel optim de umiditate si sa congeleze fara gheata, in timp ce dezhidratarea alimentelor va fi impiedicata, mancarurile isi vor mentine gustul si aroma pentru mai mult timp, iar mirosurile nu se vor amesteca.

Produsul dispune de avertizare sonora, care se declanseaza in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii, de display LCD, pentru urmarirea si reglarea rapida a temperaturii si a optiunilor  de lucru, de functia vacanta, ce permite lasarea combinei in priza pe perioada cand esti plecat de acasa, avand un consum minim de energie, precum si de ventilator, care asigura o distributie  uniforma a temperaturii si umiditatii interioare.

ANK366NFS+ este o combina frigorifica practica, deoarece este incapatoare (volumul total e de 321 l), are rafturi ajustabile, ce pot acomoda pachete de diferite marimi, suporturi pentru sticle de 2 l, usi ireversibile, compartiment special pentru stocarea, la o temperatura apropiata de 0˚C, lactatelor si pestelui, iar usile au garnitura antibacteriana, ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor.

 

button 2

 

 

 

 

Hotpoint ENBGH19223FW

 

3. Hotpoint ENBGH19223FWPentru persoanele care au nevoi de depozitare generoase, ENBGH19223FW poate fi cea mai buna combina frigorifica no frost pe care o pot cumpara, modelul de fata avand un volum de 450 l. Acesta este un aparat vertical, cu 2 usi, care dispune de sistem de racire no frost, atat in partea congelatorului, cat si a frigiderului.

De asemenea, in constructia acestuia a fost acordata o atentie deosebita igienei, peretii interiori fiind tratati cu ioni de argint, ce impiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand un climat sanatos pentru depozitarea alimentelor. Printre functiile pe care le are in dotare se numara cea de super-racire si de super-congelare, precum si cea de vacanta, ce-ti va permite sa lasi frigiderul in priza atunci cand esti plecat pentru mai mult timp, fara ca pachetele congelate sa fie afectate, dar si fara ca in partea frigiderului sa se formeze mirosuri neplacute.

In interior se gasesc rafturi pentru vin, 3 suporturi pe usa, 3  compartimente in congelator si 3 rafturi in partea frigiderului. Produsul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, fiind economic. Trebuie spus ca are o autonomie de 17 ore, iar nivelul de zgomot emis este minim, de 43 dB.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status