Cea mai buna combina frigorifica incorporabila

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice incorporabile

 

Ghidul cumparatorului

Pentru pastrarea alimentelor in conditii optime, o combina frigorifica incorporabila poate fi optiunea cea mai buna, avand avantajele semnificative de a fi usor integrata in spatii de dimensiuni modeste si de a avea in acelasi timp o capacitate de incarcare impresionanta. Insa exista modele atat de diverse, incat o alegere inteleapta poate fi mai dificil de facut. Pentru a-ti usura sarcina, am realizat acest ghid informativ.

 

a-1-combina-frigorifica-incorporabila

 

Inainte de a te intreba unde se gasesc combine frigorifice incorporabile, la un pret bun, si de a alege un model, este bine sa fii informat asupra catorva caracteristici de baza ale acestora. In primul rand, te poate interesa daca produsul are 1 sau 2 compresoare – cele cu cate un motor pentru fiecare compartiment (racire si congelare) iti permit sa reglezi separat temperatura, insa si aparatele moderne cu un singur compresor au adesea aceasta setare din panoul de comanda (e bine sa verifici aspectul).  De asemenea, te poate interesa daca modelul are sistem No Frost de racire (functioneaza pe baza circulatiei curentilor de aer si elimina astfel orice depuneri de gheata), sistem de dezghetare automata (au integrata o tehnologie speciala, apa rezultata prin topire fiind colectata intr-o tava externa si apoi evaporata), sau sistemul traditional ce presupune necesitatea de a curata manual periodic aparatul.

Asa cum arata multe pareri despre cele mai bune combine frigorifice incorporabile, capacitatea de incarcare este foarte importanta: un frigider mic se incadreaza pe la 90-100 l, unul mediu spre mare pe la 200 l, unul mare pana in 300 l. Multe combine frigorifice incorporabile (ce au o latime de maxim 60 cm) prezinta avantajul de a fi integrate usor in spatii de dimensiuni mici, avand totusi o capacitate destul de mare de stocare. Clasa energetica este si ea importanta: este de preferat sa alegi un model din clasa A+, cea mai economa in termeni de consum. Te poti ghida si dupa brand, producatorii de renume oferind modele moderne, cu functii multiple, din care ai ce sa alegi: Whirlpool, Bosch, Daewoo, Beko, Electrolux, Teka, Zanussi, Gorenje ofera produse performante la preturi ce variaza in functie de caracteristici.

Odata ce stabilesti ce cauti la o combina frigorifica incorporabila, poti porni la cumparaturi online, pe Internet avand sansa sa gasesti produse dintre cele mai variate la preturi avantajoase si cu garantii extinse.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Whirlpool 6th Sense, ART 872

 

1-whirlpool-6th-sense-art-872Acest produs merita sa fie descris ca fiind cea mai buna combina frigorifica incorporabila No Frost, avand acest modern sistem de racire ce elimina orice depuneri de gheata la compartimentul congelatorului, in timp ce frigiderul are sistem de dezghetare automat (ceea ce te scuteste de anevoioasa treaba de a il dezgheta manual).

Desi se incorporeaza fara dificultati si in spatii de dimensiuni modeste (are latimea de doar 54 cm), dispune de o capacitate de incarcare mare, de 264 l (201 l la frigider, 63 l la congelator), ceea ce iti permite sa stochezi o cantitate semnificativa de alimente. Este un produs econom, facand parte din clasa energetica A+.

Alimentele pot fi depozitate eficient, frigiderul avand 5 rafturi din sticla si 4  suporturi la usa, plus compartiment pentru legume si fructe. Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control asigura o prospetime de durata, iar sistemul antibacterian cu filtrare a aerului elimina orice bacterii sau mirosuri. E un aparat silentios, cu un nivel de zgomot de doar 38 dB.

 

button 2

 

 

 

 

Beko CBI7771

 

2-beko-cbi7771Iata un aparat electrocasnic ce poate fi descris ca fiind o combina frigorifica incorporabila Beko CBI7771, ieftina si buna, cu un excelent raport calitate-pret. Dispune de sistemul de racire No Frost pentru congelator, ceea ce te scapa de chinul dezghetarii regulate si are o capacitate de incarcare medie spre mare, de 238 l (190 l la frigider, 48 l la congelator).

Este un model care salveaza energie, din clasa A+, ce consuma cu pana la 25% mai putin decat unul din clasa A. Vei putea sa organizezi usor interiorul, frigiderul avand 3 rafturi din sticla, 3 suporturi la usa, compartiment pentru pastrarea legumelor si fructelor.

Are sistem antibacterian, garnitura usilor continand ingrediente ce elimina formarea bacteriilor. Este un aparat modern si eficient, cu setari simple prin termostatul reglabil. Ca un posibil mic dezavantaj, trebuie mentionat ca frigiderul va trebui dezghetat manual la perioade regulate. Produsul este foarte silentios, cu doar 38 dB ca nivel de zgomot.

 

button 2

 

 

 

 

Electrolux ENN2853COW

 

3-electrolux-enn2853cowAceasta combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2853COW este un aparat electrocasnic modern si incapator, cu o capacitate de incarcare generoasa, de 263 l (200 l la frigider si 63 l la congelator). Are un sistem de racire No Frost pentru ambele compartimente, asadar raceste prin circularea aerului interior, eliminand astfel depunerile de gheata – o functie utila si comoda.

Este un model ce economiseste energie, din clasa A+, si e silentios, cu un nivel de zgomot de 39 dB (ce se incadreaza sub 50 dB poate fi numit aparat silentios). Controlul temperaturii este simplu, prin comenzi electronice, temperatura reglata fiind afisata pe ecranul LCD. Ca functii de interes se pot mentiona Action Freeze, ce asigura o congelare rapida si Action Cool, ce permite racirea in timp scurt.

Poti stoca eficient alimentele, frigiderul dispunand de 3 rafturi din sticla, 3 suporturi la usa, compartiment pentru legume si fructe si un compartiment pentru lactate. Sistemul Intelligent FreeStore permite o distribuire uniforma a aerului, ceea ce contribuie la o prospetime de durata a alimentelor.

 

button 2

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status