Cea mai buna combina frigorifica ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.17

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice ieftine

 

O combina frigorifica este eficienta in orice locuinta unde se gateste des si se doreste pastrarea alimentelor in stare proaspata sau congelata, pentru mai mult timp. Nici nu e nevoie de o investitie foarte mare, intrucat exista numeroase sortimente mai simple, cu doar cateva functii, care vor satisface nevoile cumparatorilor interesati sa afle unde gasesc combina frigorifica ieftina, la un pret bun.

combina-frigorifica-ieftina-task-1

Cele mai accesibile aparate vor avea un sistem conventional de racire, prin care temperatura dorita se obtine in urma circularii unui gaz in interior, iar acesta poate fi sau nu imprastiat cu ajutorul unui ventilator (in partea frigiderului). De asemenea, vor fi dotate cu un singur compresor, suficient de puternic pentru a asigura o functionare optima in ambele compartimente (frigider + congelator).

Un aspect important al aparatelor este capacitatea de stocare, care tinde sa fie mai redusa, de 250 – 300 l, insa suficienta pentru a satisface nevoile de depozitare ale unei familii obisnuite, de trei, patru persoane. In plus, congelatorul e impartit in cel putin 2 -3 compartimente, iar frigiderul poate avea 3 – 4 rafturi, cutie pentru fructe si legume, precum si suporturi pe usa.

Cele mai numeroase pareri despre cele mai bune combine frigorifice ieftine informeaza ca produsele nu sunt lipsite de functii precum optiunea de dezghetare automata, de usi prevazute cu garnitura antibacteriana, de existenta unui termostat reglabil, pentru controlul gradelor interioare, de iluminare interioara si de usi cu deschidere ireversibila. Pe langa toate acestea, sunt dispozitive ergonomice si silentioase, cu dimensiuni reduse, ce permit amplasarea fara a ocupa mult spatiu, si au autonomie crescuta, ideala pentru zilele cand se ia curentul.

 

Cunoscand toate acestea, nu mai ramane decat sa cauti sursa cea mai convenabila pentru a face o achizitie inspirata. Magazinele online tind sa aiba unele dintre cele mai ofertante produse si pun la dispozitie promotii, reduceri si transport gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Arctic ANK305+

 

1-arctic-ank305Artic este unul dintre producatorii la care apeleaza numerosi cumparatori care sunt interesati de cea mai buna combina frigorifica ieftina, iar produsul ANK305+ este unul dintre cele mai apreciate. Modelul este dotat cu un singur compresor, ce asigura mentinerea unei temperaturiĀ  optime in ambele compartimente, iar frigiderul e echipat cu dezghetare automata, in timp ce, la congelator, va trebui sa faci acest pas in mod manual. Este economic, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A+. De asemenea, e incapator, avand un volum total de 291 l. Frigiderul este impartit in 3 rafturi din sarma, un compartiment pentru fructe si legume, existand si 4 suporturi prinse pe usa si un suport pentru oua. Congelatorul are 3 spatii de depozitare. Produsul are termostat reglabil, sistem antibacterian, precum si o autonomie de 18 ore. Manerul orizontal este integrat, usile au deschidere ireversibila, iar dimensiunile sunt de 181,4 x 54 x 60. Are termen de garantie mare, de 36 de luni.

 

button 2

 

 

Star-Light CC-265APP

 

2-star-light-cc-265appStar-Light ofera una dintre cele mai accesibile si de calitate combine frigorifice de pe piata. Pe langa faptul ca e ieftin, produsul este si economic, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A++. Are un volum total de 265 l, fiind destul de incapator pentru doua, trei persoane. Spatiul de depozitare include 4 rafturi din sticla si doua compartimente pentru fructe/legume si unt/branzeturi, in partea frigiderului, precum si 3 compartimente, in cea a congelatorului. De asemenea, pe usa sunt prevazute patru suporturi pentru sticle si cutii, precum si unul pentru oua. Interiorul este iluminat, temperatura poate fi reglata de la termostat, iar decongelarea se face automat (la refrigerare), respectiv manual (la congelator). Cele doua usi se deschid pe partea dreapta, dimensiunile sunt de 175 x 55,1 x 57,4 cm, iar aparatul are o greutate de 56 kg si este silentios (emite pana la 38 dB). Vine cu termen de garantie, de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

Heinner HC-249A+

 

3-heinner-hc-249aIata o combina frigorifica incorporabila, ieftina si buna, care va fi pe placul cumparatorilor interesati sa investeasca economic. Modelul are o capacitate de depozitare de 249 l, compartimentul frigiderului fiind mai incapator. Astfel, alimentele pot fi stocate pe cele trei rafturi solide, realizate din sticla, precum si in spatiul pentru fructe si legume, iar pachetele inghetate vor intra intr-unul dintre cele trei compartimente aleĀ  congelatorului. Pe usa sunt dispuse patru suporturi din sticla, fiind destul de tari pentru a sustine cutii, borcane si sticle. Va fi usor de intretinut si curatat, intrucat frigiderul poate fi dezghetat automat, in timp ce sistemul de dezghetare al congelatorului este manual. Temperatura poate fi setata de la termostatul reglabil. Produsul are usi ireversibile, ce pot fi deschise pe ambele parti, are dimensiuni de 180 x 55.4 x 56.6 cm, iar nivelul de zgomot emis e scazut, de 43 dB. Comanda va fi livrata gratuit, impreuna cu o garantie de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...