n n
n
n
▷ Cana filtranta Laica. Ghid & Recenzie

Cana filtranta Laica Stream Mechanical

Am modificat articolul ultima data pe: 13.12.19

 

Cea mai buna cana filtranta Laica

 

Laica Stream Mechanical

 

Avantaje:

Filtreaza in 5 pasi lichidul, avand tehnologie Bi-Flux.

Se livreaza cu filtru, iar acesta trebuie schimbat la fiecare 30-40 de zile.

Usor de folosit si depozitat, datorita formei turtite.

Cana filtranta Laica ieftina si buna.

 

Dezavantaje:

Desi recipientul are un volum total de 2.3l, numai o valoare de1.2l va fi cea alocata cantitatii de apa, la o singura filtrare. Asta inseamna ca pentru a obtine necesarul de apa pentru 2 persoane zilnic, trebuie folosit recipientul de circa 3-4 ori pe zi. Totodata, varianta pe care am testat-o include un contor mecanic, pe baza caruia ar trebui schimbat filtrul. Modalitatea de setare a fost usoara(se muta cursorul rotitei in dreptul lunii in care incepe utilizarea filtrului), insa cea de analiza a numarului de filtrari ramase este deocamdata destul de ambigua.

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Produsul se numara printre cele mai bune cani filtrante Laica deoarece utilizeaza aceeasi tehnologie eficienta de filtrare – Bi-Flux. Aceasta presupune 5 pasi de eliminare a impuritatilor din apa. Primul asigura indepartarea particulelor de dimensiuni mari; al doilea eliminand metalele grele, pe baza de rasina schimbatoare de ioni. Ulterior se indeparteaza clorul din apa, cu ajutorul carbonului activ.

Desi nu avem posibilitatea de a analiza in laborator apa procesata, inainte si dupa, ne vom baza pe calitatile fluidului pentru a intui daca tehnologia Bi-Flux e utila. Am efectuat testul cu apa de la robinetul din baie. Initial, aceasta degaja un miros neplacut si foarte puternic de clor. Dupa ce am filtrat lichidul, respectand instructiunile de pregatire prealabila a filtrului, apa nu mai avea miros; de asemenea, gustul acesteia a fost identic cu cel al apei plate imbuteliate.

 

Filtrul Bi-Flux a fost inclus in pachet, iar valabilitatea acestuia este una mentionata la 150 de litri de lichid procesat. Daca folosim cana de 4 ori pe zi, se obtin 4.8 l de apa. La o utilizare zilnica in acest regim, filtrul va trebui schimbat la fiecare 31 de zile. Pentru pregatirea filtrului, au fost necesare 15 minute in care acesta a stat scufundat in lichid. Montarea se face relativ usor, cu conditia ca accesoriul sa fie plasat perfect perpendicular in locasul aferent, apasandu-se pana la sigilarea totala(partea de sus a canii nu trebuie sa comunica cu cea de zos decat prin intermediul fantelor filtrului). Testul ne-a aratat ca dureaza doar 3 minute de la umplerea compartimentului de sus, pana ce tot lichidul se scurge in cel de jos.

 

Cana filtranta Laica Stream Mechanical are si un design interesant, fiind alungita si ingusta, pentru a incapea eficient in raftul de pe usa de la frigider. Capacul include o fanta cu un sistem ingenios de acoperire(supapa), prin care se umple cana. Forta jetului de apa de la robinet este suficienta pentru a permite deplasarea supapei si a evita scurgerea picaturilor de apa in exterior.

 

Comparand-o cu alte cani filtrante disponibile in comert, dar si cu oferta de modele pe care le gasesti in hipermarket, putem spune ca aceasta este intr-adevar o cana cu filtru Bi-Flux, la un pret bun. Faptul ca se livreaza cu un prim filtru demonstreaza ca o poti folosi imediat ce ai desigilat pachetul. Mai mult, accesorii de rezerva gasesti usor online si poti comanda pachete de cate 3, care iti asigura inclusiv economia de fonduri.

 

 

Concluzie:

Daca te-ai saturat sa incurajezi utilizarea de plastic in exces si sa cheltui banii pe baxurile de apa plata de la magazin, iti recomandam cu incredere sa alegi o astfel de cana filtranta, deoarece, in urma testelor efectuate, ne-a convins sa o utilizam zilnic.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status