Masina de spalat Whirlpool Slim 6th Sense AWSX63213

Am modificat articolul ultima data pe: 20.02.20

1.1 Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool

 

Avantaje

Atinge performante maxime chiar si la temperaturi joase.

Integreaza tehnologiile Clean+ si 6th Sense Colours.

Faciliteaza o spalare impecabila intr-un timp scurt.

Include o multitudine de programe care indeplinesc functii personalizate.

 

Dezavantaje

Desi este un impediment rar intalnit, capacitatea de incarcare de 6 kilograme ar putea reprezenta un dezavantaj pentru persoanele care spala cantitati mari de haine. Pentru utilizatorii care folosesc masina de 5-7 ori pe saptamana, o capacitate mai mare ar reduce substantial din efort, dar, in acelasi timp, ar conduce si la un consum energetic considerabil.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Masina de spalat rufe Whirlpool Slim 6th Sense Colours AWSX63213 indeparteaza chiar si cele mai dificile pete. Cand te decizi sa achizitionezi un astfel de obiect, vei fi atent si la consumul energetic pe care il implica. Unul dintre avantajele folosirii modelului Whirlpool vizeaza acest lucru, asa incat, folosindu-l, vei economisi pana la 40% din energie (diferenta de consum intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C).

1.2 Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool

Cele mai bune masini de spalat automate includ tehnologii avansate prin intermediul carora ofera rezultate calitative intr-un timp cat mai scurt. Luand in considerare dorintele si nevoile clientilor, Whirlpool integreaza noua tehnologie Clean+ in sistemul ultimelor modele de masini de spalat. Aceasta are la baza un ciclu special multifazic ce, in combinatie cu adaugarea unui aditiv special impotriva petelor, imbunatateste activarea fiecarui agent, generand rezultate pe masura asteptarilor tale. Pe langa o buna functionalitate, masina de spalat pune accent si pe o pastrare intacta a calitatii si a intensitatii culorilor hainelor. 6th Sense Colours aduce o varietate unica de programe, gandite special pentru hainele colorate. Acestea actioneaza in functie de culorile setate fara sa fie nevoie ca tu sa specifici tipul de tesatura. Este o metoda practica si rapida prin care poti elimina riscul decolorarii hainelor inchise si cel al transferului de culori in cazul hainelor deschise.

 

Cea mai buna masina de spalat automata trebuie, in primul rand, sa tina cont de durata unei spalari si de faptul ca majoritatea clientilor urmaresc sa salveze timp. Masina de spalat automata de la Whirlpool ieftina si buna iti ofera mai multe optiuni, astfel incat tu sa ai posibilitatea sa iti planifici aceasta activitate raportandu-te la propriul programul. De asemenea, iti ofera ocazia sa alegi variantele cele mai convenabile, ghidandu-te dupa gradul de murdarie. De exemplu, rufele mai putin murdare pot fi curatate prin utilizarea programului de 15 minute. Astfel, reusesti sa economisesti nu doar timp, dar si alte resurse (apa si energia electrica).

 

O masina de spalat automata de la Whirlpool ieftina si buna include o diversitate de programe care iti ofera satisfactia unei spalari personalizate si in functie de tipul de material. Prin urmare, poti folosi masina de spalat atat pentru hainele din bumbac, din lana, cat si pentru cele sintetice. De asemenea, poti opta pentru functiile de spalare rapida, de prespalare, clatire intensiva si spalare manuala. Rufele usor de calcat au un program special, in timp ce materialele mai sensibile, precum matasea, sunt incluse in programul delicate. Whirlpool a pus mereu accent pe gradul de multumire a clientului si pe livrarea de servicii calitative.

 

Concluzie

Masina de spalat de la Whirlpool este indispensabila, in primul rand, datorita programelor si functiilor pe care le include si care reduc substantial din resursele folosite (timp, energie). In acelasi timp, este o varianta avantajoasa prin care iti pastrezi hainele curate si intacte din punct de vedere calitativ.

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status