Masina de spalat Siemens iQ700 WM14S795ME

Am modificat articolul ultima data pe: 24.02.20

2.1 Masina de spalat frontala SIEMENS

 

Avantaje

Faciliteaza un consum mic de energie si o spalare rapida.

Include tehnologii noi care iti ofera un control maxim asupra activitatii de spalare.

Este practica, sigura si usor de folosit.

Include o serie de programe care satisfac orice tip de nevoie.

 

Dezavantaje

Desi include programe utile, extrem de eficiente , care satisfac o varietate de nevoi, numarul limitat al acestora ar putea reprezenta un dezavantaj pentru acele persoane preocupate de diferite tipuri de materiale si tesaturi.

 

 

Intra pe Elefant.ro si cumpara acest produs la un pret accesibil!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cele mai bune masini de spalat automate sunt construite in asa fel incat sa ofere maximum de performanta intr-un timp scurt si cu un volum redus de resurse. Achizitionarea unei masini de spalat este o investitie pe termen lung, motiv pentru care trebuie sa iei in calcul toti acesti factori. Siemens este un brand care integreaza tehnologii noi pentru a reduce considerabil consumul de apa si de energie. Masina de spalat Siemens iQ700 WM14S795ME include in sistem optiunea EcoPerfect si iti ofera o serie de programe de spalare eficiente din punct de vedere al consumului energetic. Bumbac 60 + optiune EcoPerfect si Bumbac 40 + optiune EcoPerfect sunt programe standard care cresc timpii de spalare pentru a salva resurse fara sa scada din gradul de eficienta al spalarii.

2.2 Masina de spalat frontala SIEMENS

Cea mai buna masina de spalat rufe include tehnologii care iti ofera diferite avantaje ce tin de pastrarea calitatii hainelor, de o curatare impecabila si de reducerea resurselor. Acest model de la Siemens integreaza tehnologia waterPerfectPlus care faciliteaza consumuri minime de apa, cu ajustare automata pentru orice grad de incarcare. Pe langa acest factor, sistemul varioPerfect va ofera posibilitatea sa selectati un mod de spalare cu pana la 65% mai rapid sau unul economic cu un consum redus de energie cu pana la 50%. Modelul iQ700 WM14S795ME este o masina de spalat automata de la Siemens ieftina si buna, prevazut cu un motor silentios si durabil, astfel ca, in timpul unei spalari, sa va puteti desfasura in liniste alte activitati.

 

Practica si usor de folosit, masina de spalat este prevazuta cu sistemul TouchControl care face ca, printr-o atingere usoara a tastei, sa alegi si sa activezi functia dorita. Led-ul si semnalul sonor iti vor indica declansarea programului de spalare. In ceea ce priveste siguranta, Siemens este o marca ce elimina orice risc pe toata durata de viata a produsului. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji in cazul caderilor de tensiune sau al inundatiilor.

 

Desi nu prezinta o multitudine de programe, masina de spalat automata de la Siemens are optiunea programului de 15 minute. Acesta este perfect pentru persoanele grabite, care nu vor sa dedice mult timp acestei activitati. Totodata, sistemul anti-pete este extrem de eficient, avand in vedere ca scoate pete de cafea, vin rosu, cosmetice etc.

 

Concluzie

Masina de spalat de la Siemens rezolva mai multe nevoie pe care le ai in gospodarie. Pe langa o spalare rapida si impecabila, te ajuta sa economisesti bani, timp si energie electrica. Este practica, sigura si usor de folosit, integrand un raport calitate-pret foarte avantajos.

 

Click aici ca sa achizitionezi produsul la cel mai bun pret

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 voturi, media: 4.61 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status