Masina de spalat cu uscator HOTPOINT AQD970D 49 EU/B

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

1. HOTPOINT AQD970D 49 EU B

 

Avantaje

Lucreaza cu eficienta garantata, la viteze mari.

Permite economia, fiind cotata in clasele A pentru toate functiile indeplinite.

E potrivita in locuintele de familie, avand capacitate mare de spalare.

Include o multitudine de functii si programe care fac viata mai comoda.

 

Dezavantaje

Chiar si cele mai bune masini de spalat cu uscator vor produce mult zgomot la stoarcere, iar asta o demonstreaza si acest model. La viteza pe care o foloseste, era si normal sa fie ceva mai zgomotoasa, producand in jur de 78 de decibeli. Sfatul nostru e sa o pui in functiune intr-o camera la care se poate inchide usa, pentru a mai atenua din sunet. In plus, daca locuiesti la apartament si ti-e frica sa nu iti faca reclamatii vecinii, pur si simplu o pornesti pe timp de zi, lasand-o sa-si faca treaba nesupravegheata.

button 5

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Masina de spalat cu uscator Hotpoint AQD970D 49 EU/B este un exemplu concludent de performanta si eficienta, intrucat incorporeaza cea mai noua tehnologie in domeniul igienizarii tesaturilor. In primul rand, mentionam tehnologia High Definition Washing, certificata sa efectueze un tratament special al petelor, pastrand intacte tesaturile, insa atacand si inlaturand in timp util cel putin 20 dintre cele mai problematice tipologii de pete. Hydro Thermal si Heat Profile sunt doua inovatii tehnologice care asigura o uscare inteligenta si economia de resurse, pentru a proteja mediul inconjurator. Cu 1400 de rotatii pe minut, acest dispozitiv reuseste sa obtina unul dintre cele mai notabile tipuri de randament in prezent.

2. HOTPOINT AQD970D 49 EU B

Ceea ce demonstreaza caracterul ecologic pentru aceasta masina de spalat cu uscator Hotpoint ieftina si buna sunt clasele de eficienta, dupa cum urmeaza: un indice A pentru eficienta energetica, tot clasa A si ca eficienta la stoarcere si, nu pentru ultima oara, iarasi A pentru eficiena in spalare. Unii utilizatori s-au plans de durata programelor existente, insa acesta este un sacrificiu necesar pentru a garanta spalare eficienta dar delicata si uscare optima. Practic, producatorii te vor incuraja sa speli chiar si piese vestimentare etichetate pentru lavaj manual, iar asta fara nici o grija pentru siguranta acestora.

 

Cu o cuva impresionant de incapatoare, acest dispozitiv este recomandat in principal celor care doresc sa igienizeze cantitati mari de rufe. Capacitatea este de 9Kg la spalare si 7Kg la uscare, ceea ce va fi perfect pentru familiile cu 4 sau chiar mai multi membri. Faptul ca ai program special pentru hainele bebelusului nuface decat sa sublinieze cat de fiabil si prietenos pentru familie e fost gandit acest produs.

 

Vorbind despre diversitatea programelor, nu putem omite sa le descriem pe scurt. Ti se ofera posibilitatea de a seta 16 programe diferite pentru spalare, acoperind cam toate necesitatile de igienizare ale materialelor si tesaturilor. Pentru uscare, ai 3 programe diferite,pentru bumbac, lana si sintetice. Ca optiuni suplimentare, iti stau la dispozitie pornire intarziata, functie cu calcare usoara, prespalare, clatire, afisaj LCD, pentru efectuarea setarilor.

Pentru siguranta ta si a familiei tale, beneficiezi de functia de blocare taste pentru a nu fi actionate de catre copii, iar casa iti este protejata de accidente neplacute pe baza optiunilor Sistem overflow si Super Silent, una impiedicand inundatiile accidentale, alta mai reducand din zgomotul produs pentru unele programe.

 

Concluzie

Daca te intereseaza o masina de spalat rufe cu uscator la un pret bun oferita de Hotpoint, acest dispozitiv minune trebuie sa reprezinte prima optiune pe care o analizezi.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 voturi, media: 4.81 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status