n n
n
n
▷ Masini de spalat ieftine. Analiza comparativa

Cele mai bune masini de spalat ieftine

Am modificat articolul ultima data pe: 12.12.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Nu de multe ori in viata esti pus in situatia in care trebuie sa achizitionezi o masina noua de spalat. Fie ca o inlocuiesti pe cea veche, sau ai nevoie de o masina cu o capacitate mai mare, sa gasesti masina de spalat potrivita pentru tine si familia ta poate fi dificil. Luand in considerare si faptul ca este unul dintre cele mai utilizate aparate electrocasnice, iar numarul de produse valabile pe piata este foarte mare. Ca sa iti venim in ajutor, am creat un ghid cu cele mai importante caracteristici pe care ar trebui sa le incorporeze o masina de spalat buna.

Cu aceste informatii noi castigate poti sa iti gestionezi cautarile si axandu-te mai mult sa afli unde gasesti cele mai bune preturi pentru masini de spalat:

 

A. Masini de spalat ieftine

 

Capacitatea: in general masinile de spalat sun create cu o capacitate cuprinsa intre 5 si 8 kilograme. Capacitatea viitoarei tale masini de spalat trebuie aleasa in functie de necesitati si cerinte. Daca ai o familie numeroasa sau obisnuiesti sa speli frecvent articole voluminoase (geci groase, coverturi, paturi sau pilote) orienteaza-te spre masinile de spalat rufe de 7 sau 8 kilograme.

Acestea au de obicei un motor mai puternic si o cuva foarte incapatoare. Dezavantajul consta in consumul mai crescut de apa si energie generat de utilizarea unui astfel de produs. Masinile de spalat cu o adancime mai redusa (capacitate de 5 kg) au o cuva mai mica si sunt recomandate celor care locuiesc singuri, sau familiilor mici.

Trebuie specificat si faptul ca spalarea si clatirea vor fi mult mai eficiente intr-o masina de spalat de 7 kg, comparativ cu una de 5 kg. Aceste principii simple sunt valabile pentru orice tip de masina de spalat, fie ca e vorba de masini automate sau semiautomate.

 

Consum: daca ar fi sa comparam cu produsele de acum 10 ani, masinile de spalat concepute acum sunt mult mai eficienta si consuma mult mai putin curent si apa. Clasificarile pentru energie si apa sunt de la A la A++++. Evident, cu cat mai multe plusuri cu atat mai putin va consuma masina. In acelasi timp, pentru a diferentia mai clar doua masini de spalat intre ele, consumul de kW trebuie calculat pe an. In felul acesta poti sa vezi cu adevarat diferenta si leii economisiti la factura.

 

Functii suplimentare: functiile si programele speciale incorporate de masinile de spalat contemporane sunt de fapt caracteristicile ce ar trebui sa conteze cel mai mult. Din punctul nostru de vedere, cu cat o masina de spalat incorporeaza programe mai multe si mai diverse,  cu atat aparatul devine mai potrivit pentru familia ta. Printre altele, le vom mentiona pe cele mai importante, precum:  setarea temperaturii, program rapid (15-30 min), programe speciale pentru lana sau materiale sensibile (matase, casmir), pornire intarziata sau programul ECO.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Indesit IWSC51051CECO

 

1. Indesit IWSC51051CECOMasina de spalat Indesit IWSC51051CECO are o capacitate de 5 kilograme si o clasa de eficienta energetica A+. Capacitatea cuvei recomanda acest produs  familiilor mici sau celor care locuiesc singuri.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare si programelor de spalare, poti spune ca ai in fata cea mai buna masina de spalat automata la un pret redus. Masina incorporeaza 16 programe diferite si o viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm. Printre acestea enumeram programe pentru spalarea speciala a tesaturilor (bumbac, jeans, lana, matase), program anti-sifonare, un program ECO si un program sport. Toate aceste functii asigura diversitatea recomandata unei masini de spalat, pentru ca pana la urma, nu toate petele si materialele sunt la fel.

In functie de greutatea cuvei, masina prezinta si un sistem ce regleaza consumul de apa si curent necesar pentru spalare. Greutatea  cuvei  este influentata direct de numarul de articole introduse in masina. Alte functii de siguranta sunt reprezentate de protectia impotriva inundatiilor, dar si de programul de pornire intarziata. Daca iei in considerare si pretul accesibil, poti spune ca ai gasit una dintre cele mai bune oferte raportate calitate-pret.

 

button 2

 

 

 

 

Heinner HWM-5080

 

2. Heinner HWM-5080Heinner HWM-5080 este o masina de spalat cu incarcare frontala si o capacitate totala de 5 kg. Cu o viteza de centrifugare maxima de 800 rpm si o clasa de eficienta energetica A+, Heinner HWM-5080 este considerata de unii ca fiind una dintre cele mai bune masini de spalat ieftine.

Masina este foarte usor de folosit, panoul de control amplasat frontal cu indicatii vizuale te ajuta foarte mult sa intelegi cum functioneaza produsul, chiar de la prima spalare. Printre progamele speciale de spalare gasesti cate unul pentru fiecare tip de material (sintetice, lana, bumba sau materiale delicate precum matasea sau casmirul), un program rapid (15 minute) si un program ECO, ce scade consumul de apa si energie.

Din punct de vedere al functiilor speciale si de siguranta, masina prezinta un control electronic al balansului pe timpul centrifugarii, un sistem de detectare a spumei si un buton de reglare a temperaturii. In total, Heinner HWM-5080 incorporeaza 8 programe diferite de spalare, iar cu ajutorul lor sigur vei gasi o optiune de spalare a celor mai dificile pete, indiferent de material articolului de imbracaminte.

 

button 2

 

 

 


Alt produs recomandat, momentan indisponibil

 

Myria XPB72

 

3. Myria XPB72Myria XPB72 este una dintre acele masini de spalat semiautomate de buna calitate, cu o capacitate de spalare de 7.2 kg si una de stoarcere de 5.2 kilograme. Chiar daca nu sunt foarte populare, masinile de spalat semiautomate sunt o optiune buna pentru cei ce vor sa economiseasca mai mult la factura de apa si curent.

Diferenta principala fata de o masina de spalat automata consta in faptul ca spalarea si centrifugarea sunt separate. Dupa terminarea ciclului de spalare, utilizatorul trebuie sa transfere articolele de imbracaminte in cuva de centrifugare. Dezavantajul consta in lipsa programelor speciale de spalare, dar chiar si asa, o masina de spalat semiautomata isi pastreaza eficienta.

Myria XPB72 este potrivita pentru cei ce au familii mari sau spala de obicei articole mai voluminoase. Daca iei in considerare consumul scazut de energie necesar pentru fiecare spalare, impreuna cu pretul accesibil al produsului, poti spune ca, achizitionand aceasta masina de spalat, vei economisi bani din toate punctele de vedere.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status