fbpx

Cel mai bun uscator ieftin, de rufe

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.19

 

Cum aleg cele mai bune uscatoare ieftine, de rufe

 

Ghidul cumparatorului

Sa cumperi un uscator automat separat de masina de spalat rufe nu e intotdeauna o sarcina usoara, intrucat preturile acestor electrocasnice pot fi, in genere, destul de ridicate. De aceea, orice gospodar care a luat aceasta decizie prefera sa afle, de asemenea, unde gasesc uscator de rufe ieftin, la un pret bun, ceilalti cumparatori care il achizitioneaza pentru utilizare casnica. Avand aceste motive ca puncte de plecare, vom prezenta in continuare unele reguli ale selectiei.

Plecam de la premisa ca preferi varianta automata, intrucat un suport de uscat rufe detine oricine, iar acesta nu asigura zvantarea mai rapida a pieselor vestimentare, mai ales pe timp de iarna. Asadar, in privinta modelelor automate, primul aspect ce trebuie cuantificat ramane capacitatea de uscare. Astfel afli ce cantitate de rufe ude poti plasa in cuva, aceasta fiind de 7-9Kg in medie. Consideram ca pentru utilizare conventionala acasa, un produs cu rezervor de uscare de 6 – 7Kg este suficient. In schimb, cand vorbim despre dotarile unui camin sau internat, modele de circa 10Kg pot fi mai utile.

Un anumit numar de pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe ieftine ne indica faptul ca functionalitatea dispozitivului ar trebui sa conteze la fel de mult, fiind exprimata prin posibilitatile de programare si reglare. Nu numai temperatura de uscare trebuie sa poata fi setata individual, ci etapele de lucru sa fie cat mai diversificate. La modelele ieftine trebuie sa beneficiezi de cel putin 4 programe de uscare principale: lana, bumbac, rufe delicate, haine sport. Daca ai la dispozitie si alte optiuni, poti considera ca oferta este cu atat mai avantajoasa.

Pretul merita amintit, intrucat e util sa stii ce inseamna ‘”ieftin” in termeni de uscatoare automate. Cand am analizat piata romaneasca am considerat o marja de pret de 450-600 de euro, fara sa tinem cont de eventuale reduceri de sezon. Daca te bazezi pe oferte ale unor firme celebre sau afli ca sunt confectionate cu materiale durabile, poti pune la bataie ceva mai multi bani.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Bosch WTB84200BY

 

Ca sa identificam cel mai bun uscator de rufe ieftin am analizat oferta Bosch si am ajuns la concluzia ca, desi este unul dintre cele mai putin costisitoare dispozitive oferite de acest brand, modelul de fata se incadreaza perfect in limitele si cerintele stabilite de ghidul nostru de cumparare. Ofera o capacitate totala de uscare de 7Kg, care il face adecvat pentru uz casnic.

Este automat, cu incarcare frontala, incorporand doua tehnologii principale: Sensitive Drying System(tambur pentru uscare uniforma, pe baza constructiei specifice) si Auto Dry(analizeaza nivelul de umiditate din tesaturi si adapteaza procesul de uscare in raport cu acest parametru).

Printre cele mai laudate optiuni mentionam: program lana, pentru rufe amestecate, sport si o setare speciala pentru camasi. Temperatura de uscare se poate regla, iar cateva functii de control asigura fiabilitatea: indicatorul pentru golirea rezervorului, pentru starea filtrelor, sistemul de siguranta pentru copii si semnal acustic la finalizarea sarcinilor.

 

 

 

 

Beko DU7133GA0

 

Beko iti propune sa cumperi un uscator de rufe ieftin si bun, pentru ca are o oferta de care orice familie se poate bucura. Intrucat capacitatea de uscare a acestui model automat este de 7Kg, il consideram adecvat echipat si configurat pentru utilizare de nivel casnic. Ca economie energetica face parte din clasa B si ofera 16 programe diferite de uscare.

Cele mai notabile setari pot fi facute pentru a prelucra urmatoarele materiale: bumbac, lana, denim. Ai optiuni separate de functionare pentru camasi, haine ale copiilor, haine delicate, piese vestimentare sport si improspatarea rufelor.

Se poate si programa pentru pornire intarziata, cand vrei sa lucreze independent de prezenta ta. Metoda principala de uscare este prin condensare, iar pentru a-si demonstra fiabilitatea, aparatul include si alte facilitati: semnal acustic, iluminare interna, blocare la accesul copiilor, indicator pentru starea filtrului si a sertarului in care se colecteaza apa.

 

 

 

 

Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110

 

Ca multe alte produse Whirlpool de ultima generatie, inclusiv acest uscator beneficiaza de celebra tehnologie 6th Sense, care ii permite sa isi ajusteze procesul de lucru in functie de starea hainelor depozitate in cuva.

Modelul se incarca frontal si ofera o capacitate totala de uscare de 7Kg, un motiv in plus pentru a fi recomandat in cazul unei familii. Face parte din clasa B ca eficienta energetica, deci nu consuma foarte putina energie, dar nici iti incarca excesiv facturile. Se caracterizeaza pe baza a nu mai putin de 13 programe, care iti permit totala libertate de intrebuintare.

Ai la dispozitie setari pentru haine din lana, bumbac, sintetice, delicate, amestecate sau chiar pentru lenjerie. Optiunea de programare intarziata ii permite sa lucreze fara supraveghere, iar la centrifugare produce in jur de 70dB zgomot(nu e foarte silentios). Pe un afisaj electronic poti observa toate functiile active, usor si confortabil.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status