fbpx

Cel mai bun uscator de rufe Electrolux

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.19

 

Cum aleg cele mai bune uscatoare de rufe, de la Electrolux

 

Ghidul cumparatorului

Intinsul hainelor la uscat si apoi calcatul acestora sunt printre cele mai neplacute sarcini casnice, mai ales cand nu ai suficient loc. O solutie moderna care elimina din start aceasta munca in plus o reprezinta uscatoarele de rufe automate: introduci incarcatura, alegi programul iar la final ai parte de rufe perfect uscate si nesifonate.

Daca ai dori sa achizitionezi un aparat, alege din prima un model cat mai performant, in functie de buget. Din aceasta perspectiva, poti trece in revista gama de uscatoare de rufe Electrolux, o companie care produce cele mai moderne electrocasnice (aparate frigorifice, aspiratoare, masini spalat, aragaze, cuptoare). Pentru a sti ce model este mai potrivit nevoilor tale, este de preferat sa verifici specificatiile mai multor produse.

Pentru ca vrei sa termini rapid, daca speli si usuci incarcaturi mari de cateva ori pe saptamana, un model cu o capacitate de aproximativ 7-8 kilograme iti va fi util (precum uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE cu 8 kg).  Pentru rezultate satisfacatoare, eventual cauta un aparat cu program cu abur, ce netezeste cutele si este delicat cu cele mai fine tesaturi.

De asemenea, dupa cum arata si unele pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe Electrolux, programul de calcare usoara este practic caci va reduce cu mult sifonarea asa incat unele haine nici nu mai trebuie calcate, iar celelalte se vor calca mai simplu.

Fiecare tesatura este diferita, iar un uscator care sa ofere mai multe programe pentru diferite fibre este cel mai bun; astfel, cauta programe speciale pentru tesaturi delicate, pentru bumbac, pentru lana. Si functiile de detectie a umiditatii sau de filtrare anti-scame sunt considerate de interes, iar clasa de eficienta energetica iti va indica daca produsul face economie de energie (A este clasa de top, urmata de B si pana la G).

Vrei sa afli unde se gasesc uscatoare de rufe Electrolux la un pret bun? Iti spunem noi: magazinele online ofera adesea produse avantajoase in termeni de costuri si garantie.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Electrolux Inverter EDH3897SDE

 

Celor care cauta cel mai bun uscator de rufe Electrolux le recomandam sa analizeze caracteristicile modelului EDH3897SDE, un aparat electrocasnic cu pompa de caldura si cu functie de abur integrata care trateaza delicat hainele, uscand si netezind cutele celor mai fine materiale (poti introduce chiar si haine cu specificatia “numai curatare chimica”).

Implica un consum redus de energie, facand parte din clasa de eficienta A++ (aceasta consuma cu pana la 58% mai putin decat un produs clasa B). Este un uscator potrivit daca ai nevoie sa speli si usuci incarcaturi mari, avand o capacitate de 9 kilograme. Daca esti grabit, dispui de programul “rapid 38’”, ce usuca o cantitate mai mica in 38 minute.

Modul de utilizare e intuitiv, setarile se fac simplu si se citesc din afisajul LCD. Programul special “usor de calcat” permite obtinerea unor haine nesifonate, iar unele nici macar nu mai trebuie calcate. Pentru diferite materiale, ai mai multe programe: unul pentru lana, certificat Woolmark Gold; unul pentru bumbac, unul pentru sintetice.

 

 

 

 

 

Electrolux EDH3686GDE

 

Modelul Electrolux EDH3686GDE este un uscator de rufe cu o capacitate de pana la 8 kilograme, ideal daca speli des o cantitate mare de haine. Datorita tehnologiei cu pompa de caldura, ofera un bun randament energetic avand in vedere ca este incadrat in clasa de eficienta de top A+. Este delicat cu orice tip de tesatura, inclusiv cu cele mai fine precum matasea.

Pentru a usca fara riscul deteriorarii diferite tipuri de materiale, are incluse programe speciale pentru lana (cu certificat Woolmark Silver), pentru bumbac sau pentru fibrele sintetice. Rufele se vor usca omogen si sigur, iar cutele sunt netezite gratie programului “usor de calcat” (vei putea calca mai rapid chiar si hainele mai dificile – lenjerii, camasi etc.).

Functia de programare intarziata iti permite sa alegi cand va porni aparatul, iar la sfarsit esti avertizat printr-un semnal acustic de terminare a programului. Setarile se fac simplu cu ajutorul afisajului LCD. Inainte de a achizitiona modelul, verifica mereu dimensiunile si spatiul disponibil: are 85 x 60 x 60 cm.

 

 

 

 

 

Electrolux EDP2074GW3

 

Daca vrei un uscator de rufe Electrolux ieftin si bun, iti recomandam acest model ce usuca perfect si uniform, hainele ramanand moi, fara scame si fire de par (filtrul de scame este rezistent in timp si eficient).  Un avantaj considerabil il reprezinta si senzorul de detectie a nivelului umiditatii: cand sesiseaza uscarea incarcaturii, intrerupe programul, ceea ce contribuie la un consum mai redus.

Aparatul electrocasnic roteste rufele in ambele directii, ceea ce asigura atat uscarea omogena, cat si prevenirea sifonarii, astfel ca multe dintre haine nu vor mai trebui nici macar calcate. Poti amana pornirea ciclului prin intermediul functiei de pornire cu intarziere (asa incat sa se finalizeze cand doresti).

Uscatorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, destul de mult pentru un aparat facut pentru uzul casnic. Un mic dezavantaj il reprezinta o clasa de eficienta energetica B (totusi, este a doua in topul celor mai econome, dupa A). Afisajul LCD permite setari intuitive, iar pentru a proteja materialele, ai programe separate pentru bumbac si pentru sintetice.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status