Cel mai bun uscator de rufe Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune uscatoare de rufe, de la Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Daca vei considera ca e timpul sa iti echipezi locuinta cu un uscator de rufe automat, de ce sa nu apelezi totodata la un brand care produce dispozitive de calitate? Printre cele mai apreciate nume in domeniul furnizoarelor de electrocasnice putem identifica Bosch, asa ca nu e surprinzator ca incercam sa explicam cititorilor nostri in ce fel si unde gasesc uscator de rufe Bosch la un pret bun.

Bosch pune in vanzare 3 categorii principale de produse: uscatoare cu pompa de caldura si condensator, modele cu ventilare si evacuare sau uscatoare simple cu condensator. Primele sunt recomandate  pentru eficienta energetica avansata(de cele mai multe ori de clasa A++), oferita alaturi de o modalitate sustenabila de autocuratare, iar ca exemple putem enumera modelele: WTW863S1GB, WTW87560GB sau WTH85200GB.

In a doua categorie integram produsele care permit evaporarea apei printr-o gura de ventilatie conectata la spatiul extern. Aici e nevoie de cateva modificari si amenajari prealabile, motiv pentru care multi utilizatori evita sa-si transforme casa in santier. Un exemplu concludent la aceasta categorie ramane modelul WTA74200GB.

Cele mai populare la noi raman modelele cu condensare simple, care se pot folosi imediat ce au fost cumparate, intrucat nu necesita scurgere sau aerisire si se conecteaza conventional in reteaua electrica. Umiditatea extrasa din rufe este stocata intr-un recipient ce trebuie golit si igienizat de fiecare data. Pentru aceasta serie de produse consideram bune ca exemple modelele WTE84106GB, WTG86401GB sau WTN85200GB.

Trebuie sa tii cont si de capacitatea de uscare, iar in privinta acestui parametru, Bosch ofera piese de 7Kg, 8Kg si 9Kg. Daca vrei sa alegi produse cat se poate de convenabile ca pret si potrivite pentru utilizare casnica, aparatele de 7Kg sunt ideale in acest sens. Cand stii ca speli cantitati mari de rufe si o faci des, atunci poate 9Kg e o valoare mai realista.

Atat noi, cat si multe alte pareri despre cele mai bune uscatoare de rufe Bosch, apreciem numarul mare de programe incorporate(pentru diverse tesaturi), timerul, display-ul digital, incarcarea frontala si calitatea materialelor incorporate, caci dispozitivele au tambur cu design robust, fabricat din inox.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Bosch WTW85530BY

 

Drept candidat la titlul de cel mai bun uscator de rufe Bosch, acest model cu condensator isi demonstreaza in principal eficienta, aspect confirmat si de un pret de achizitie pe masura. Il recomandam atunci cand se doreste uscarea unor cantitati extinse de rufe, avand o capacitate de incarcare de 9Kg.

Se umple frontal si are dimensiuni de 84.2 x 59.8 x 63.6cm, indicate pentru incorporare, pe baza latimii dispozitivului. Va accepta tot felul de tesaturi: bumbac, sintetice, delicate, lana etc.

Cateva functii suplimentare ofera posibilitatea de uscare a pieselor vestimentare fara sa mai fie necesar sa le calci apoi, daca si materialul din care sunt facute iti permite. Tamburul din inox, paletele Soft Design si functia de blocare pentru protectie la accesul copiilor constituie elemente ce confirma fiabilitatea dispozitivului. Va consuma in medie 258kWh/an, motiv pentru care e considerat foarte economic, integrat in clasa de eficienta energetica A++.

 

 

 

 

 

Bosch WTW85561BY

 

Sistemul AutoDry Technology si SelfCleaning Condenser sunt principalele tehnologii pentru care este cautat si apreciat acest uscator. Performantele si eficienta energetica ii sunt confirmate si de incadrarea in clasa A++, pe baza consumului mediu de circa 260kWh/an.

Este un produs cu incarcare frontala si cu o cuva ce ofera spatiu suficient de uscare pentru 9kg de rufe ude. Se utilizeaza cu succes pentru diverse piese si tesaturi, avand programe pentru: pilote, uscare cu aer cald sau rece, textile din bumbac, sintetice, haine sport, lana, bluze si camasi, rufe delicate, prosoape si chiar tesaturi repartizate pe culori mai inchise.

Un temporizator inclus iti permite sa setezi si durata de lucru cat se poate de facil. Ca functii de siguranta, include protectie la acces(pentru copii) si semnal acustic(anunta cand a finalizat un program). Faptul ca are tambur durabil, confectionat din inox, si palete care permit uscarea uniforma ii confera o rezistenta si mai buna la uzura frecventa.

 

 

 

 

 

Bosch WTB84200BY

 

Pentru toti gospodarii interesati de un uscator de rufe Bosch ieftin si bun, acest model constituie cea mai rentabila oferta. Se poate folosi in locuinte de familie, mai ales ca poate usca 7Kg de rufe deodata, cantitate de tesaturi conventional spalata de masinile automate populare in prezent.

Foloseste aceeasi tehnologie – condensator cu autocuratare – ca toate modelele performante Bosch, fapt ce ii garanteaza eficienta in lucru si durabilitatea. Este construit cu un tambur cu structura unica, ce favorizeaza o uscare uniforma si foarte delicata, indiferent de ce tipuri de materiale decizi sa prelucrezi astfel.

Ofera diferse programe, fiind remarcabile cele pentru lana, rufe amestecate, haine din gama sport si chiar camasi. Poti realiza tot felul de setari de temperatura, pentru uscare preferentiala. In plus, este un model fiabil, securizat sa nu poata fi pus in functiune de catre copii si care ofera semnale acustice pentru programele derulate. Un display electronic iti permite sa afli cat timp s-a scurs si ce functii sunt active.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status