fbpx

Cea mai buna masina de spalat cu uscator LG

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat cu uscator LG

 

Ghidul cumparatorului

Cat de folositoare este o masina de spalat la casa omului stii deja. Ei bine, iti poti imagina usor cat de avantajos este un model care mai are si uscator incorporat. Nu doar ca vei avea haine bine spalate, dar si uscate, fara a mai fi nevoie de montarea unui suport pentru intins rufe. Daca te intereseaza sa faci o achizitie, urmatoarele pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator LG iti vor fi de folos.

 

 

Recomandam produsele acestui brand deoarece sunt unele dintre cele mai performante de pe piata, fiind dotate cu tehnologii inovative si numeroase programe de lucru, care se preteaza la toate tipurile de tesaturi. Ultima inventie sunt motoarele Inverter Direct Drive, atasate direct la cuva, fara a mai fi nevoie de o curea sau o roata de curea, cum au modelele conventionale. Astfel, sunt imbunatatite performantele de spalare, mai exact, consumul de apa necesar la curatare si uscare, vibratiile si zgomotul emis sunt mai scazute, consumul de energie e mai mic, iar toate aceste aspecte contribuie la cresterea de viata a aparatului.

Hainele vor fi protejate datorita tehnologiei de miscare a cuvei, 6 Motion DD. Vei beneficia de programe pentru spalare intensa si pentru tesaturi delicate, precum si de cicluri speciale pentru bumbac, pentru hainele bebelusului, pentru articole din lana, pentru echipamente sportive, etc.

In ceea ce priveste uscarea, modelele noi de masini de spalat LG au programe de uscare cu apa (scurteaza intregul ciclu) si cu aer (economiseste apa). Mai mult, dispun de o tehnologie cu aburi, ce elimina alergenii din haine, impreuna cu cutele si mirosurile neplacute, astfel ca nici nu vei mai avea nevoie de utilizarea unui fier de calcat.

Cand vine vorba de masurile speciale de siguranta, putem enumera senzorul de eliminare a spumei, detectarea incarcaturii, blocarea usii si accesului copiilor, soneria de pornire/oprire, etc.

Poti cumpara usor un produs, mai ales daca faci achizitia din locul unde gasesc masina de spalat cu uscator LG, la un pret bun, cei mai multi doritori, adica de pe Internet.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

LG FH4A8FDH8N

 

In cazul in care te intereseaza sa cumperi cea mai buna masina de spalat cu uscator LG, va trebui sa te orientezi catre modelele de ultima generatie, precum cel de fata. La prima vedere, te va impresiona forma ingusta si culoarea neagra, insa, dotarile produsului sunt cele mai importante. Trebuie mentionat ca avem in fata o masina de spalat cu constructie conventionala, cu incarcare frontala, insa dimensiunile se mentin reduse (85 x 60 x 61 cm), astfel ca nu va ocupa foarte mult spatiu.

Poti spala pana la 9 kg de haine si usca pana la 6, iar cuva poate realiza o combinatie variata de miscari, care se declanseaza in functie de programul ales. Mai mult, are si viteza de rotire controlata si in directia stanga-dreapta, ceea ce imbunatateste performantele de spalare, fara ca hainele sa fie afectate. Functia cu abur ajuta la eliminarea alergenilor si la sterilizarea bacteriilor, masina fiind ideala pentru hainele medicilor, a sportivilor si a bebelusilor. Trebuie specificat ca viteza de centrifugare maxima e de 1400 rpm.

Este confortabil de utilizat, multumita optiunii de diagnosticare a defectiunilor, a posibilitatii de descarcare de noi programe de spalare prin intermediul telefonului mobil, iar functiile de lucru sunt afisate pe un display cu LED. Produsul e livrat gratuit, are garantie de 2 ani, iar furnizorul ofera si posibilitatea ridicarii masinii vechi, fara costuri suplimentare.

 

 

 

 

 

LG F1496ADP3

 

F1496ADP3 e o masina de spalat cu uscator LG, ieftina si buna, perfecta pentru persoanele care sunt nevoite sa inlocuiasca vechiul aparat cu unul mult mai performant. Precum celelalte produse ale producatorului, si cel de fata este echipat cu motor Inverter Direct Drive, asa ca iti poti face o idee in privinta fiabilitatii constructiei, a calitatii spalarii, precum si asupra economiei de energie. Sa nu uitam nici de confortul utilizatorului, care e asigurat, in primul rand, de zgomotul redus pe care il emite masina, datorat vibratiilor minime.

Utilizeaza o miscare ampla de circulare, astfel ca detergentul si apa vor fi distribuite optim, pentru a ajunge la fiecare articol textil. In functie de programul de spalare ales, masina poate misca cuva in modul conventional, de rotire (ideal pentru rufele albe, de zi), in modul urcare-coborare (sifonarea e minima), in modul amestecare (miscare rapida, cu dispersare optima a detergentului, in special in zona petelor), in modul leganare (e prevenita stramtorarea tesaturilor delicate), in modul filtrare (fiecare articol din cuva e umezit la 108 rpm) sau in modul rostogolire (zgomotul produs de caderea rufelor e atenuat).

Cuva sustine pana la 8 kg de haine pentru spalat si pana la 4 kg pentru uscare. Sunt disponibile programe de spalare rapida, de prespalare, precum si cicluri intensive, pentru bumbac, pentru hainele bebelusului si pentru tesaturi delicate, printre altele. Masina poate fi programata si are sistem de siguranta impotriva acccesului celor mici.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 voturi, media: 4.53 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status