fbpx

Cea mai buna masina de spalat cu uscator Hotpoint

Am modificat articolul ultima data pe: 14.10.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat cu uscator Hotpoint

 

Ghidul cumparatorului

Igienizarea hainelor este o operatiune indispensabila in orice locuinta si majoritatea persoanelor apeleaza acum la masinile de spalat automate. O aditie recenta in acest domeniu o reprezinta dispozitivele care incorporeaza si uscator, grabind sau eliminand necesitatea uscarii ulterioare a rufelor pe sarma. Desi sunt mai scumpe decat modelele ce doar spala si storc, gasesti dispozitive si la preturi destul de accesibile.

 

 

Unul dintre producatorii care s-au remarcat in acest domeniu este Hotpoint, firma americana fondata in urma cu circa 100 de ani, axata pe fabricarea de electrocasnice. Gama sa include frigidere, aparate de gatit, masini de spalat si dispozitive mici pentru bucatarie. In Europa, brandul a intrat recent sub egida gigantului Whirlpool/Indesit. Desigur ca ajuta si sa citesti pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator Hotpoint, dar fiind dispozitive relativ noi pe piata, probabil iti vor fi de ajutor sa le stii caracteristicile semnificative.

Toate aparatele de la Hotpoint care incorporeaza si functia de uscat sunt cu alimentare orizontala si hublou. Unul dintre primele criterii care le diferentiaza este capacitatea de incarcare, variind intre 7 si 11 kg pentru spalare si 5-7 kg pentru uscare. Desigur, valorile sunt si legate de dimensiunile generale ale dispozitivului. Asadar, daca ai o familie numeroasa si trebuie sa igienizezi cantitati mari de haine intr-o singura tura, cat si suficient spatiu, orienteaza-te spre modelele mai voluminoase.

In ceea ce priveste viteza maxima de centrifugare, majoritatea modelelor ating 1200 rpm, pe cand cele mai performante pot stoarce si ultra-rapid, cu 1600 rpm. Similar, consumul energetic este bun sau foarte bun, masinile incadrandu-se in clasele A (la care se adauga pana la 4 de +) si B.

Poti gasi diferente in ceea ce priveste numarul de functii dedicate procesarii anumitor tesaturi, cat si tehnologiei specifice anti-pete sau a posibilitatii de economisire a apei. In ceea ce priveste uscatorul, unele dispozitive beneficiaza de senzori pentru umiditate, pentru a adapta programul la rufele din masina, protejand si tesaturile. Si aici dispui si de un numar de programe presetate, cel mai frecvent 3.

Mediul online este locul unde se gasesc masini de spalat cu uscator Hotpoint, la un pret bun. Reducerile si ofertele sunt frecvente, ai timp sa le studiezi pe indelete, si nu trebuie sa iti bati capul cu transportul.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Hotpoint AQD970D49EU/B

 

Poate ca o masina de spalat cu uscator Hotpoint ieftina si buna este un deziderat nerealist, dar acest model este cu siguranta mai accesibil, mentinand insa performanta ridicata. Este potrivit in locuintele cu 3-4 membri sau chiar si mai putini, daca speli destul de rar.

Spalarea se realizeaza pentru maxim 9 kg de rufe uscate, pe cand ciclul de uscare admite cel mult 7 kg. Include 16 programe dedicate spalarii tesaturilor de diverse tipuri, inclusiv unul pentru hainele bebelusilor, care sunt perfect igienizate la doar 40 de grade si foarte bine clatite, pentru a indeparta orice urma de detergent. O functie specifica asigura indepartarea a 20 de pete comune, fara afecta materialul. Uscatorul are 3 moduri diferite de operare, iar puterea este adaptata gradului de umezeala, detectat cu ajutorul senzorilor incorporati.

Sistemele de siguranta includ protectie anti-inundatii, blocarea instantanee a usii si siguranta celor mici, prin blocarea tastelor. Clasa energetica, atat pentru spalare, cat si pentru centrifugare este A, asadar nu vei consuma foarte multa energie electrica pentru aceste operatiuni. Daca te tenteaza aceasta masina de spalat, poti deja masura spatiul disponibil, tinand cont ca dimensiunile sale sunt de 59.5 x 61.6 x 85 cm (I X L X A). Ca si in cazul celorlaltor produse Hotpoint, garantia este de 24 de luni.

 

 

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile:

 

Hotpoint AQD1170D 69

 

Modelul AQD1170D este numita de multe persoane cea mai buna masina de spalat cu uscator Hotpoint, pentru familii numeroase. Cand vei citi specificatiile, probabil ca le vei da dreptate, deoarece aparatul incorporeaza cele mai performante functii ale gamei si un volum generos.

Cuva are capacitatea maxima de 11 kg de rufe pentru spalare si 7 kg pentru uscare, valori excelente cand ai de spalat numeroase haine intr-o singura tura. Poti alege intre 16 programe de spalare, care tin cont de diferite tesaturi sensibile (lana, matase) sau comune (bumbac, sintetice), si poti opta pentru minimalizarea cutelor, pentru o calcare mai usoara, ulterior. In ceea ce priveste centrifugarea, motorul atinge maxim 1600 rpm, eliminand buna parte din apa, inainte de a incepe uscarea. Aceasta se realizeaza utilizand senzorii de umiditate, care adapteaza procesul, tinand cont si de programul preselectat, dintre cele 3 disponibile.  

Functia High Definition va adapta ciclul de spalare pentru a indeparta 20 dintre cele mai comune pete, fara a deteriora tesaturile. Atat spalarea, cat si centrifugarea se realizeaza cu un consum redus de energie pentru performanta oferita, fiind incadrate in clasa A. Sistemele de siguranta includ un blocaj pentru a preveni accesul copiilor, un detector de spuma in exces si un sistem de protectie impotriva inundatiilor. Dimensiunile sunt de 85 x 59.5 x 61.6 cm (I X L X A), iar producatorul ofera garantie pentru 24 de luni.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status