fbpx

Cea mai buna masina de spalat cu uscator Electrolux

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.19

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat cu uscator Electrolux

 

Ghidul cumparatorului

Avand in vedere ca scuteste utilizatorul de a mai intinde rufe la uscat, o masina de spalat cu uscator incorporat a devenit o optiune din ce in ce mai preferata. Nu vrem sa insistam asupra faptului ca un uscator separat ar fi mai eficient, insa avand in vedere investitia necesara, tot mai viabila ramane prima varianta mentionata. Din moment ce brandul Electrolux vine cu o oferta foarte apreciata in cometrul romanesc pentru aceasta categorie de produse, iti propunem sa citesti aici cateva pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator Electrolux.

 

 

Primul lucru ce trebuie amintit este traditia de peste 90 de ani a companiei, fondate in Suedia si care in prezent constituie unul dintre cei mai apreciati furnizori europeni de electrocasnice. Pentru ingrijirea si igienizarea articolelor textile, Electrolux ofera atat masini de spalat automate, cat si uscatoare de sine statatoare, iar in cazul modelelor combinate, gama reprezentativa este formata din 5 produse distincte, integrate in calsele de eficienta energetica A si B.

In functie de cantitatea de rufe pe care obisnuiesti sa o igienizezi saptamanal si de frecventa sedintelor respective, ai de ales intre modele care pot spala 8-9Kg de rufe deodata si modele cu 7Kg posibilitate de igienizare. In acelasi timp, trebuie sa stii ca va fi mai redusa capacitatea de uscare, de maxim 6Kg si minim 4Kg. Pentru o familie cu necesitati conventionale, consideram modelele cu 8Kg spalare si 4-5kg uscare cele mai potrivite.

Toate ofertele Electrolux au afisaj LCD si viteza de centrifugare reglabila, la unele de 1400rpm(cele din clasa B), la altele de 1600rpm. De amintit mai sunt si urmatoarelel facilitati: repartizarea pe programe diferite de spalare si uscare in functie de materiale(matase, lana, bumbac etc), sistem automat de reglaj Optisense, functie Time Manager, program cu abur, program rapid(doar 1h pentru spalare si uscare).

Iti vom arata inclusiv unde gasesc masina de spalat cu uscator Electrolux la un pret bun ceilalti cumparatori, pentru ca online ai acces la mai multe modele din gama aici prezentata.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Electrolux EWW1696SWD

 

Daca ne orientam in functie de capacitatea de spalare, putem considera foarte usor ca cea mai buna masina de spalat cu uscator Electrolux este acest model care poate igieniza deodata 9kg de rufe si va putea usca 6kg. Este, asadar, o piesa indicata pentru utilizatorii care spala mult si destul de frecvent.

Este un produs incadrat in clasa A ca eficienta la spalare si din punct de vedere energetic, avand un consum de apa mediu de 102l pe fiecare ciclu de igienizare. Foloseste maxim 1600rpm la centrifugare, dar include programe pentru tot felul de rufe, inclusiv pentru cele care ar trebui curatate manual. Poti gestiona astfel orice tip de tesatura fara sa te ingrijoreze rezultatele, masina lucrand bine cu matase, lana, sintetice etc.

Protectia anti-inundare, startul intarziat, motorul inverter de inalta performanta si sistemul de echilibrare al incarcaturii iti garanteaza ca alegi un dispozitiv fiabil.

 

 

 

 

 

Electrolux EWW1685SWD

 

Comparand pretul intreg(fara reduceri ocazionale sau de sezon) al acestui model cu cel al altor variante din aceeasi gama, ajungem la concluzia ca avem sub observatie o masina de spalat cu uscator Electrolux ieftina si buna. Raportul pret/calitate este cel mai important factor care ne-a determinat sa recomandam dispozitivul, mai ales ca ofera o capacitate de incarcare de 8Kg la spalare si de 4Kg la uscare, constituind masina perfecta pentru utilizare casnica.

Face parte din seria celor cu clasa de eficienta energetica A si ofera 1600rpm, cu ajutorul unui motor performant, de tip inverter. Intreg procesul de lucru este automatizat, iar posibiltiatile de setare sunt cat mai diverse, determinand procesarea hainelor din diverse materiale.

Optiunile Time Manager, start intarziat, echilibrare automata, clatire fara spuma si protectia impotriva inundarii sunt doar cateva dintre functiile suplimentare laudate de catre unii utilizatori.

 

 

 

 

 

Electrolux Dual-Care EWW1476WD

 

Acest aparat cu incarcare frontala si afisaj LCD este deseori comercializat la oferta cu preturi din cele mai convenabile. Este vorba despre o masina cu uscator de la Electrolux, a carei capacitate de spalare va fi de 7Kg, fata de una de uscare de 4Kg. Produsul este testat si cotat cu o clasa de eficienta energetica B.

Ca putere de centrifugare, foloseste 1400rpm, demonstrand eficienta de clasa A la spalare. Ofera mai multe programe de procesare, dintre care cele mai renumite raman cel pentru matase, cuverturi, lana, sintetice si delicate. Un sistem de echilibrare a incarcaturii ii este integrat, iar cele 4 picioruse de montaj se pot ajusta facil.

Sub aspect tehnic si fiabil, mai putem preciza ca avantaje functiile de protectie la inundatie si sistemul de siguranta impotriva copiilor. Cu dimensiuni de 85 x 60 x 52.2, dispozitivul poate fi usor integrat in incaperile cu suprafata medie.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 4.60 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status