fbpx

Cea mai buna masina de spalat cu uscator Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 18.10.19

 

Cum aleg cea mai buna masina de spalat cu uscator Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Pentru ca nu intotdeauna ne place sa si intindem rufele la uscat dupa ce au fost procesate in masina de spalat automata, cei dintre noi care sunt mai pretentiosi si doresc sa fie scutiti si de aceasta sarcina vor apela fara ezitari la solutia unui uscator automat sau, mai practic, a unui produs de tip 2 in 1, care include si program de uscator pe langa cel de spalare.

 

 

Deoarece multi romani sunt interesati sa detina electrocasnice apartinand unor fime cat mai apreciate, in cele ce urmeaza vom prezenta cateva criterii de selectie si explicam unde gasesc masina de spalat cu uscator Bosch la un pret bun alti gospodari.

Prina data se cuvine sa amintim ca Robert Bosch GmbH constituie cea mai cunoscuta multinationala germana axata pe productia de electronice, electrocasnice si unelte motorizate, cotata si in prezent ca fiind unul dintre marile nume de brand ale Europei. Compania produce atat masini de spalat automate, modele 2 in 1, cat si uscatoare.

Pe segmentul masinilor cu uscatoare incorporate, Bosch ofera 5 mari modele, repartizate pe clasele A si B, in functie de eficienta energetica oferita, si diferentiate prin capacitatea de spalare, cea de uscare, in raport cu functiile si programele principale oferite. Feedback-ul primit de la utilizatori arata un scor de 3.7 – 4.0 din 5 unitati, aspect ce demonstreaza performante bune si foarte buen in raport cu pretul de comercializare.

In materie de capacitate de procesare, ai de ales intre modele cu 7Kg la spalare si 4Kg la uscare sau  8Kg pentru spalare, fata de 5Kg pentru uscare. Modelele mai incapatoare se recomanda in familii unde sunt procesate saptamanal cantitati pe masura de rufe si pot avea costuri ceva mai mari decat produse cum sunt WVH28422GB sau WKD28541GB(mai micute).

Viteza de centrifugare maxima poate fi de 1400rpm sau de 1500rpm, insa stim ca pentru materiale delicate se vor selecta, dupa preferinte, cele mai mici valori de rotatie. Anumite pareri despre cele mai bune masini de spalat cu uscator Bosch indica lista de baza a optiunilor de lucru: control electronic, setari pentru timpul de lucru, tipul materialelor procesate, durata ciclului de curatare si temperatura utilizata, toate completate de un sistem electronic de control si cuantificare a umiditatii. Optiunile secundare prezente doar in anumite cazuri pot include: display digital, pornire intarziata cu programare, detectie de spuma, protectie la accesul copiilor.

 

 

Model recomandat in 2019

 

 

Bosch WVG30441EU 

Avantaje:

Are design orientat pe utilizare ergonomica si pe fiabilitate.

Ofera un numar extins de programe, care pot procesa adecvat aproape orice tip de tesatura.

Promite un consum moderat.

Setarile se realizeaza facil, iar caracteristicile speciale diversifica posibilitatile de utilizare.

 

Dezavantaje:

Desi din punctul celor care pleaca la shopping cu un buget extins, aceasta piesa ar putea fi considerata o masina de spalat cu uscator Bosch ieftina si buna, exista si potentiali utilizatori care vor considera pretul cam piperat pentru buzunarele lor. Daca e sa comparam modelul cu alte dispozitive 2 in 1 din comert, eventual oferite de alte branduri celebre, acesta reprezinta o masina de spalat automata cu uscator la un pret bun, dar nu cea mai convenabila alegere, mai ales ca nu include tehnologie inverter si nici posibilitate de programare intarziata. Unii utilizatori se vor declara deranjati de cei 74dB produsi la centrifugare.

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

 

Masina de spalat cu uscator Bosch WVG30441EU face parte din categoria modelelor cu incarcare frontala, are hublou cu diametru de 32cm, incapator, si unghi de deschidere extins pana la 180 de grade. In plus, pentru a argumenta un design orientat pe utilitate si adaptabilitate, putem aminti protectia impotriva inundatiilor AquaStop, sistemul de siguranta care impiedica accesul copiilor la setari si indicatorul de supradozaj pentru detergent.

 

 

Poti sti cert ca ai de-a face cu una dintre cele mai bune masini de spalat cu uscator, intrucat ai la dispozitie un selector electronic pentru a alege orice program de spalare: rufe mixte, ciclu de curatare anti-alergenic, spalare manuala, spalare delicate, clatire, program pentru gecile din puf, uscare delicata si spalare in numai 15 minute(doar cateva dintre optiuni). Beneficiezi de functie de start, clatire suplimentara, selectie separata la centrifugare, pornire programata, procesare economica etc.

 

Daca tot veni vorba despre eficienta energetica, putem spune ca aceasta piesa este situata in clasa A din acest punct de vedere. Mai mult, proceseaza circa 8Kg de rufe la spalare si pana la 5kg la uscare, cantitati indciate pentru o familie cu 3-4 membri. Pentru un ciclu de splare normal va consuma 118l, functionand cu viteza maxima de 1500rpm. In plus, consumul mediu de energie va fi de 5.44kWh.

 

Un display electronic si un panou de control cu selector simplu iti permit sa faci orice setare, iar pe lista functiilor suplimentare foarte avantajoase putem trece detectia de spuma, senzorul de debit, care estimeaza consumul de apa, controlul electronic al balansului tamburului(previne vibratiile in exces) si semnalizarea acustica in momentul finalizarii programelor alese.

 

Concluzie:

 

Pentru ca mai sunt si alte aspecte care pot cantari in balanta, nu putem sa nu amintim faptul ca acest model este cu pana la 65% mai eficient din punct de vedere energetic decat produse mai vechi oferite de Bosch si mai cu seama faptul ca se poate alege oferta insotita de o garantie imbucuratoare, valabila timp de 5 ani.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 voturi, media: 4.57 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status