Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

1. Electrolux EFP6440X

Avantaje

Ocupa putin spatiu, insa are o suprafata de absorbtie extensibila telescopic.

Ofera o putere de aspirare adecvata, potrivita pentru bucatarii de dimensiuni medii sau mari.

Este echipata corespunzator pentru a avea functionalitatea optima.

A fost realizata din materiale de calitate superioara.

 

Dezavantaje

Multi specialisti in domeniul hotelor sunt de parere ca, modelele telescopice de hota incorporabila au predispozitia de a se defecta mai usor decat cele conventionale. Acest lucru se datoreaza sistemului de culisare, care prin manevrare frecventa se va uza mai rapid. Totusi, daca intrebuintati corespunzator dispozitivul si aveti grija sa il deschideti corect, acest aparent dezavantaj va putea fi eliminat complet. Nu trebuie decat sa acordati o mai mare atentie modului in care manevrati dispozitivul. Totodata, acest sistem inovator impune un cost de achizitie ceva mai mare, investitie pe masura performantelor oferite.

 

Daca vrei sa afli parerea cumparatorilor eMAG.ro despre acest produs, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Aceasta hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X este foarte apreciata ca piesa pentru majoritatea tipurilor de bucatarie, deoarece are dimensiuni mici, putand fi usor integrata in orice spatiu, insa prezinta un sistem de culisare specific, pentru a-i fi marita suprafata de absorbtie. Modelul masoara 17.3 x 59.8 x 29.5 cm si necesita atasarea unui burlan cu diametrul de 120mm, dimensiuni considerate standard. Avantajul este ca puteti pastra hota stransa, folosind-o numai cand gatiti, economisind astfel din spatiu.

2. Electrolux EFP6440X

In ceea ce priveste capacitatea de ventilare, hota telescopica ofera o putere de absorbite de 225 – 390 mc/h, indicand o buna compatibilitate cu bucatarii de dimensiuni destul de mari, cu volum de pana la 39 mc. Performanta este una destul de surprinzatoare pentru o hota de dimensiuni reduse, insa ea se datoreaza unor motoare puternice incorporate. Din acest punct de vedere, nu se poate sa nu luam in considerare consumul energetic, el fiind relativ scazut, evaluat la numai 192.6 kW pe an.

 

In privinta functionalitatii, orice specialist va fi de acord ca cele mai bune hote trebuie sa fie echipate cu niste functii de baza indispensabile. Prima optiune ce trebuie mentionata la acest capitol este reglajul puterii de ventilare, care este posibil in trei trepte, in cazul acestui produs. De asemeni, amintim prezenta celor doua lampi pentru iluminarea spatiului de lucru, de 2 x 40 W.

 

Chiar daca nu este cel mai potrivit exemplu pentru o hota de la Electrolux ieftina si buna, acest dispozitiv merita orice investitie, din moment ce este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Aparatul include un filtru anti-grasime din aluminiu, incadrat in clasa de eficienta D si care poate fi scos usor si igienizat rapid prin simpla spalare. In orice caz, orice filtru care poate fi reutilizat va fi extrem de profitabil, din moment ce cheltuielile de mentananta vor fi astfel evitate. In rest, hota este confectionata cu inox, pentru a garanta rezistenta si durabilitate de exceptie.

 

Concluzie

Pentru potentialii utilizatori care isi doresc un model eficient de hota, insa dispun de un spatiu de incorporare foarte redus, modelul de fata va constitui alegerea ideala, nu numai prin prisma puterii superioare de aspirare, ci si datorita unei functionalitati optime si a unui consum energetic indeajuns de redus.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs la un pret avantajos!

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status