Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum  aleg cele mai bune cuptoare incorporabile de la Hansa

 

Ghidul cumparatorului

Cuptoarele incorporabile sunt solutii moderne si elegante, care vor transforma gatitul dintr-o corvoada, intr-o joaca pentru incepatori si o arta pentru bucatarii pasionati. Exista si variante alimentate cu gaz, dar data fiind precizia dispozitivelor alimentate electric si a multitudinii de functii ce pot fi incluse, majoritatea producatorilor le favorizeaza pe cele din urma.

 

 

Pentru cei care isi performanta si materiale de calitate la un pret mai accesibil, le recomandam produsele firmei Hansa. Acestea sunt disponibile si online, astfel ca iti raspundem din start la intrebarea “unde gasesc cuptoare incorporabile Hansa ieftine si bune”. Compania europeana fabrica electrocasnice de peste 70 de ani, oferta sa incluzand masini de spalat vase si rufe, frigidere, hote, aragazuri, plite, cuptoare, inclusiv modele incorporabile.

In ceea ce le priveste pe cele din urma, toate modelele firmei se alimenteaza cu energie electrica si sunt incluse in clasa de consum A sau A+, ceea ce inseamna un randament foarte bun si o factura mai mica la sfarsitul lunii. Inainte sa citesti pareri despre cele mai bune cuptoare incorporabile Hansa si sa te decizi asupra unui produs, ia in calcul si urmatoarele caracteristici importante.

Alege volumul interior al cuptorului in functie de membrii gospodariei care il vor folosi si cat de complexe consideri ca vor fi mesele pregatite. Producatorul ofera capacitati cuprinse intre 58 litri, potrivite pentru cantitati mici sau gatit ocazional si 72 litri, ideale pentru familii. Totodata, ia in calcul compatibilitatea dimensiunii exterioare cu piesa de mobilier in care urmeaza sa fie integrat cuptorul.

Diferite modele dispun de mai multe sau mai putine elemente de incalzire, cu dispozitie variabila – superioare, inferioare, posterioare. Ventilatorul asigura distributia uniforma a aerului cald. Actiunea sincrona a acestora va determina numarul de programe prestabilite disponibil. Desigur, dispozitivele mai complexe vor fi mai performante, dar si mai costisitoare.

Alte optiuni includ: timer cu avertizare sonora si/ sau oprirea coacerii dupa un timp prestabilit, rotisor, preincalzire rapida, decongelare, sisteme de autocuratare. Iata si produsele care ne-au atras noua atentia, avand in vedere atat performanta, cat si costul.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Hansa BOEI68162

 

Daca vrei sa iti inlocuiesti vechiul aragaz cu totul, cu siguranta te va atrage aceasta oferta: un pachet cu plita si cuptor incorporabil Hansa – practic, un sistem complet de gatit la un pret accesibil. Cuptorul este electric, de dimensiuni medii, avand volumul de 65 litri si dimensiunea exterioara de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

Elementele de incalzire sunt dispuse superior si inferior, iar ventilatorul previne supraincalzirea in exterior. In partea superioara se regaseste si un grill ce va rumeni alimentele precum carne sau carnati la perfectiune. Cele 8 programe prestabilite te ajuta sa te orientezi pe loc vizavi de modul de gatire potrivit pentru un anumit fel de mancare si includ functia de decongelare si un mod de incalzire rapida. Timerul te avertizeaza sonor atunci cand timpul de coacere s-a terminat. Temperatura, programele si cronometrul se actioneaza mecanic, cu ajutorul butoanelor rotative.

Interiorul este emailat, iar usa este din sticla, ambele fiind usor de curatat. Chiar daca unii utilizatori pot obiecta ca cel mai bun cuptor incorporabil Hansa trebuie sa includa si o tehnologie de autocuratare, credem ca este un inconvenient minor, dat fiind raportul calitate/pret excelent. Plita este si ea incorporabila, alimentata cu gaz metan si include 4 ochiuri.

 

 

 

 

 

Hansa BOES68120090

 

Deja ai un design traditional pentru bucataria ta? Un cuptor incorporabil Hansa rustic s-ar putea sa fie fix elementul ce imbina functionalitatea cu aspectul unitar. Culoarea neagra contrasteaza placut cu detaliile intr-o nuanta de bronz invechit. Mai mult, pachetul de fata include atat o plita alimentata cu gaz metan, cat si cuptorul electric.

Acesta din urma are o capacitate medie, de 66 de litri si dimensiuni exterioare de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Elementele de incalzire sunt dispuse superior (inclusiv un grill), inferior si posterior si cuptorul include si convectie, gratie ventilatorului.

Daca ai o masa in familie, rotisorul va fi de mare ajutor pentru a prepara un pui intreg. In totalitate, cuptorul ofera 10 programe dedicate ce sincronizeaza aceste elemente, pentru rezultatul perfect. Timerul avertizeaza sonor si opreste procesul de gatire dupa timpul prestabilit de catre utilizator, asa incat nu va trebui sa stai mereu in bucatarie, de frica sa nu arzi alimentele. Plita este alimentata cu gaz si dispune de 4 arzatoare si aprindere electrica. Designul sau este in ton cu cel al cuptorului si impreuna se vor potrivi perfect intr-o decor de inspiratie vintage si vor atrage atentia musafirilor.

 

 

 

 

 

Hansa BOEW68472

 

Stim ca pretul este un criteriu important pentru multi utilizatori, asa incat am ales sa includem si un cuptor incorporabil Hansa ieftin si bun, modelul BOEW68472. Avand o capacitate de 66 de litri, este suficient atat pentru o gospodarie restransa, cat si pentru o familie gurmanda.

Cele 8 functii actioneaza diferite elemente de incalzire – superioare, inferior si posterior, impreuna cu ventilatoarele, pentru a obtine rezultatul optim, indiferent de preparatul gatit. Incalzirea rapida creste temperatura la 150 de grade celsius in doar 4 minute. Temperatura si programele se actioneaza mecanic, cu ajutorul butoanelor rotative.

Timerul include un senzor ce opreste automat functionarea cuptorului odata cu finalizarea timpului de coacere. Panourile catalitice tapeteaza interiorul, atrag si descompun reziduurile, asigurand functia de autocuratare chiar in timpul gatirii. Acestea pot fi inlocuite dupa o perioada, ceea ce va atrage dupa sine costuri suplimentare; totusi, este posibila si renuntarea completa la acest sistem, odata ce nu isi mai indeplineste scopul.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status