Cea mai buna hota Miele

Am modificat articolul ultima data pe: 24.01.20

 

Cum aleg cele mai bune hote de la Miele

 

Hota este un echipament folositor in orice bucatarie, si nu doar pentru ca va ajuta sa scapati de mirosurile neplacute, ele fiind mai usor de evacuat prin aerisirea incaperii, ci mai ales datorita faptului ca extrage aburul produs in timpul prepararii alimentelor. Acest aspect este important pentru ca acesta produce condens, generand o umiditate ridicata in incapere, care determina deterioarea obiectelor de mobilier si aparitia mucegaiului.

Una dintre companiile care pun la dispozitie astfel de echipamente electrocasnice este Miele. Astfel incat, daca doriti sa achizitionati un astfel de produs si doriti sa aflati pareri despre cele mai bune hote Miele, va invitam cititi urmatoarele randuri.

 

Hota Miele

 

Brandul: Miele este o companie germana specializata in fabricarea de echipamente electrocasnice de varf. Fondata in anul 1899, ca o afacere de familie, aceasta s-a ghidat intotdeauna dupa sloganul “Immer besser”/”Mai bine si mai bine”, producand obiecte de cea mai buna calitate, prin care au reusit sa se mentina pe piata si chiar sa ajunga in esalonul superior, exportand in peste 47 de tari, printre care si SUA, si inregistrand un castig anual de peste 3 miliarde de euro.

 

Tipul: in functie de tipul bucatariei dumneavoastra, aveti posibilitatea de a alege intre un model cu recirculare, indicat pentru incaperile fara pereti exteriori, sau prin evacuare, potrivite pentru bucatariile cu pereti exteriori, deoarece necesita un orificiu pentru montarea burlanului. Bineinteles, puteti opta pentru un model cu recirculare in orice tip de bucatarie, insa daca incaperea v-o permite, va sfatuim sa alegeti mereu o hota prin extractie, deoarece ofera o performanta crescuta.

In ceea ce priveste design-ul, Miele va ofera un multiple optiuni, si anume hote de sine statatoare, care pot si utilizate tip insula, sau ancorare de perete, clasice sau incorporabile.

 

Specificatiile tehnice: atunci cand alegeti o hota, cele mai importante doua criterii dupa modul de functionare sunt dimensiunea si capacitatea, aceasta din urma fiind direct proportionala cu puterea electrica. In ceea ce priveste dimensiunea, Miele va pune la dispozitie modele cu o lungime intre 24 si 43 de inch, adica intre 60 si 100 de centimetri, si o latime de peste 90 centimetri. Pentru a alege dimensiunea corecta, aveti in vedere ca hota trebuie sa depaseasca suprafata plitei cu cate 10 centimetri atat pe lungime, cat si pe latime.

In ceea ce priveste capacitatea de extractie, aceasta va fi aleasa in functie de suprafata bucatariei. Asadar, Miele va ofera posibilitatea de a alege modele pentru bucatarii de pana la 10 metri patrati, intre 11 si 20 de metri patrati, intre 21 si 30 sau peste 30 de metri patrati.

Ca si specificatii secundare, puteti alege intre filtre metalice, pentru grasimi, care pot fi curatate de refolosite, sau pentru filtre de hartie cu carbune activat, care neutralizeaza mirosurile. Produsele sunt prevazute cu indicatori de saturatie, care semnalizeaza atunci cand filtrele trebuie inlocuite sau spalate. De asemenea, functia de oprire intarziata prelungeste functionarea hotei cu 5-15 minute dupa ce a fost actionat butonul de inchidere, pentru a asigura eliminarea aburului care persista in bucatarie.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa afle unde gasesc hota Miele la un pret bun, magazinele de pe internet sunt cel mai bun raspuns, oferindu-va o gama larga de produse, la cele mai bune preturi.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Miele DA 396-6 D EDST

 

1.Miele DA 396-6 D EDSTAcest brand este recunoscut pentru performanta produselor oferite, de acee ne este greu sa stabilim care este cea mai buna hota Miele. Cu toate acestea, va recomandam cum incredere modelul DA 396-6 D EDST. Aceasta este o hota de sine statatoare, care poate fi montata pe perete sau poate fi folosita ca insula.

Produsul este prevazut cu un motor de mare putere, de 225 watti, care genereaza o putere de absorbtie de 500 metri cubi pe ora. In ceea ce priveste modul de utilizare, aveti posibilitatea de a alege intre 3 trepte de viteza, la care se adauga modulul intensiv. La acestea se adauga cele doua filtre, unul din inox, care se poate curata, si unul din hartie, cu carbune activat, care neutralizeaza mirosurile.

Mai mult decat atat, produsul este dotat cu indicatori de verificare a filtrelor, care semnalizeaza atunci cand acestea trebuie spalate sau inlocuite. Aveti in vedere ca filtrul de hartie are o durata de viata mai scurta decat cel metalic. Pe langa acestea, hota mai este prevazuta si cu doua lampi de 50 watti.

 

button 2

 

 

 

 

Miele DA 1160

 

2.Miele DA 1160Daca doriti sa achizitionati o hota Miele ieftina si buna, va recomandam modelul DA 1160. Acesta se poate amplasa atat pe perete, cat si ancorat de tavan, stil insula, fiind un produs de sine statator. Desi face partea din categoria hotelor mai ieftine Miele, DA 1160 nu sacrifica in niciun fel din functionalitate, fiind capabila de aceleasi performante ca si produsele cu un pret mai mare.

Astfel, modelul este actionat cu ajutorul a doua motoare care totalizeaza o putere de 340 de watti, generand o capacitate de absorbtie maxima de 500 metri cubi pe ora. Asadar, produsul va face fata cu succes unei utilizari intense, intr-o bucatarie de mari dimensiuni. Aceasta este o hota cu evacuare, dotata cu un burlan de 150 mm in diametru si cu clapeta unisens, astfel incat va impiedica patrunderea aerului rece in bucatarie, aspect intalnit la unele astfel de modele.

Filtrarea aerului se realizeaza cu ajutorul a doua filtre din inox, lavabile in masina de spalat vase, care protejeaza motoarele de picaturile de grasimi.

 

button 2

 

 

 

 

Miele DA 186 EDSL

 

3.Miele DA 186 EDSLDin ce in ce mai des, si apartamentele din Romania sunt prevazute cu bucatarie deschisa, astfel incat foarte multi oameni se confrunta cu dificultatea de a gasi o hota cu o performanta ridicata, capabila sa impiedice diseminarea mirosurilor neplacute, care care sa ofere si o imagine eleganta.

Propunerea Miele pentru aceste persoane este hota DA 186 EDSL, incorporabila, care se va incadra perfect in mobilierul ales. Aceasta functioneaza cu ajutorul unui motor de 175 watti, care genereaza o putere de absorbtie de 560 metri cubi pe ora, ce permite alegerea intre 4 trepte de functionare, care includ modul intensiv, astfel incat se va adapta tuturor nevoilor dumneavoastra.

Modelul este unul prin evacuare, eliminarea aburului si a mirosurilor neplacute realizandu-se cu ajutorul unui burlan cu un diametru de 150 mm, astfel incat este recomandat numai pentru bucatarii care dispun de un perete exterior. In ceea ce priveste filtrarea, aceasta se realizeaza cu ajutorul a doua filtre din inox in 10 straturi, ignifuge, ce pot fi spalate si refolosite, scazand astfel costurile de intretinere.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status