Cea mai buna hota Hansa

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

 

Cum gasesc cele mai bune hote de la Hansa

 

Pasionatii de amenajari interioare si majoritatea inginerilor specializati in design ambiental sunt de acord ca, in ceea ce priveste cele mai bune hote disponibile la preturi accesibile, produsele Hansa devin tot mai apreciate pe piata din Romania. Multe dintre ele prezinta avantajul major ca manifesta versatilitate in materie de tipologie, drept pentru care pot functiona cu filtre de hota sau cu burlan, in functie de preferintele utilizatorilor. Daca sunteti convinsi ca un astfel de produs este tocmai ceea ce cautati, va sugeram sa verificati ofertele disponibile online. Calitatea dispozitivelor este aceeasi, primiti o garantie de conformitate de 24 de luni, iar performantele raman neschimbate. Cu toate acestea, ca sa puteti alege cea mai buna hota Hansa pentru bucataria personala, va punem la dispozitie cateva indicii, care va vor ajuta sa gasiti un aparat performant.A.Hota Hansa

Tipul: reprezinta primul criteriu de selectie, deoarece, in functie de acesta, veti sti cum se monteaza o hota Hansa. Majoritatea produselor acestui brand sunt multifunctionale, insemnand ca utilizeaza deopotriva sistem de filtare si un canal de evacuare cu ventilatie pentru aerul viciat. Daca bucataria dumneavoastra prezinta deja gauri de hota, amenajarea se va face foarte usor, chiar si in cazul in care doriti sa prioritizati ca metoda principala de evacuare a aerului ventilatorul incorporat. Piesele ce includ doar filtre metalice sau filtru de carbon pentru hota actioneaza strict asupra calitatii aerului, fara a modifica temperatura din incapere.

 

Capacitatea de ventilare: constituie un aspect important, indiferent de tipologia hotei. Fiecare produs din aceasta categorie este echipat cu unul sau mai multe motoare care incearca sa improspateze aerul din incapere in scurt timp. In functie de puterea si de numarul motoarelor se poate determina volumul de aer dezlocuit, exprimat in metri cubi pe ora. Pentru a afla ce cantitate minima de aer trebuie sa poata ventila motorul hotei din casa, inmultiti volumul incaperii in care planuiti sa o amenajati cu 10. Fiecare model are mentionata in descriere capacitatea de filtrare/ventilare.

 

Utilitatea: este a treia caracteristica importanta pentru o hota buna. Analizati daca aparatul ales prezinta functie de reglaj al vitezei de ventilatie si functie de iluminare, acestea fiind cele mai importante optiuni, care nu trebuie sa lipseasca. Bineinteles, filtrele necesita schimbarea periodica, astfel incat n-ar strica sa va interesati daca se gasesc pe piata variante de filtre compatibile cu cea mai buna hota pentru aragaz aleasa.

 

Pretul: se considera a fi un argument in plus, mai ales atunci cand oferta include un pachet cu plita si cuptor sau este insotita si de diferite accesorii pentru hota. Majoritatea produselor Hansa de pe piata prezinta raport cost/calitate avantajos, oferindu-se chiar si anumite discounturi convenabile de pret.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Modelul OSC6711WH

 

1.Hansa OSC6711WHCei interesati de o hota cu evacuare traditionala vor aprecia acest model simplu de hota pentru bucatarie. Dispozitivul este echipat cu doua motoare si se incadreaza in clasa energetica E. Consumul anual de energie a fost evaluat la 105.6kW, mai ales raportat la o putere cu valoarea de 160W. Totodata, pe langa sistemul de ventilatie, un filtru metalic de hota, confectionat din aluminiu, intregeste suma calitatilor aparatului.

Filtrul de grasime a fost repartizat in clasa D pentru eficienta. Capacitatea de absorbtie maxima este de 199mc pe ora, ceea ce indica potrivirea excelenta in spatii de dimensiuni mici sau chiar medii. Modelul masoara 14 x 60 x 49.5cm si cantareste 5.9Kg, fiind o hota cu instalare usoara.

Pentru ventilatie optima, produsul necesita o spartura cu diametrul de 120mm pentru burlan. Viteza de absorbite poate fi reglata in trei trepte diferite, iar lampa incorporata ofera o putere de 1 x 28W si este repartizata in clasa G de eficienta ca iluminare, un calificativ mediu. La turatie maxima, motoarele produc un zgomot cu intensitatea de 69dB, nu indeajuns de puternic pentru a deveni deranjant. Controlul se realizeaza mecanic, pe baza panoului cu butoane simple, iar garantia oferita pentru acest model este valabila 2 ani.

 

 

 

Modelul OKP622MH

 

2.Hansa OKP622MHDaca ati decis sa gasiti cea mai buna hota pentru aragaz de la Hansa, care sa aiba si scop decorativ, atunci acest model incorporabil este cam ceea ce cautati. Dispozitivul poate functiona atat cu filtru, cat si cu tub de evacuare pentru hota, fiind echipat cu un motor de 180W putere si filtru din aluminiu.

Consumul anual a fort evaluat la 101.2 kW, situand acest produs in clasa energetica medie E. Modelul este confectionat cu invelis din inox si filtru de grasime incadrat in clasa D, avand un raport excelent intre performantele tehnice si caracteristicile estetice.  Asadar, putem mentiona capacitatea de absorbtie maxima stabilita la 369.2 mc pe ora si un zgomot produs, cu valoarea de 66dB. Aparatul va face fata in incaperi de marime medie sau chiar mare.

Controlul vitezei de ventilare se face in trei trepte diferite, mecanic, prin intermediul panoului cu butoane simple. Lumina este asigurata de doua lampi de iluminare a cate 35W, care ofera suficienta radiatie bine pozitionata. Montajul pentru hota cu tub se va face printr-o fanta de aerisire cu diametrul de 150mm. Dimensiunile totale sunt de 80 x 60 x 50cm, raportate la o greutate de 6Kg. Primiti o garantie valabila 24 de luni pentru acest produs.

 

 

 

Modelul OKP631TH

 

3.Hansa OKP631THUn alt model de hota cu filtru din aluminiu, conceput si ca produs cu scop decorativ, este OKP631TH de la Hansa, produs ce se comercializeaza cu un discount de pret de 10%. Aparatul poate ventila aerul din incapere cu ajutorul unui motor de mare putere, de 270W, care inregistreaza un consum de energie anual de 118.5 kW, ce il situeaza in clasa de eficienta energetica D.

Performantele medii sunt completate de o  capacitate de absorbtie mare, stabilita la valoarea de 548.2 mc pe ora, foarte buna pentru a aerisi incaperi cu dimensiuni mari si volum efectiv de peste 50 mc. Dimensiunile hotei sunt conventionale, de  88 x 60 x 50cm, iar greutatea atinge 6Kg. Dispozitivul este confectionat din inox si prevazut cu functie de reglaj al puterii de ventilatie. Veti alege intre trei viteze, care vor suplini orice nevoie de aerisire a bucatariei.

Motorul genereaza un zgomot maxim de 67dB la functionare, fiind suficient de silentios pentru a nu deranja din punct de vedere acustic. Iluminarea este asigurata de doua lampi de cate 20W, iar toate comenzile se realizeaza prin intermediul panoului mecanic usor de reglat. Montarea hotei se va face cu un burlan cu diametru de 150mm, iar garantia este valabila 2 ani.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 4.80 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status