Cele mai bune seminee electrice

Am modificat articolul ultima data pe: 23.09.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cel mai bun semineu electric – Recomandarile noastre pentru 2021

 

Un semineu electric poate fi o optiune pentru cei care indragesc variantele conventionale, deoarece imita tot mai indeaproape modul de functionare al acestora, insa sunt mai usor de montat si mai ecologice. Pentru a nu pierde timp cu cautarile, iti prezentam un ghid de cumparare si cateva recomandari de produse, ce pot fi achizitionate din magazinele online. Dimplex Optiflame DF2010-EU este un model cu o dimensiune de 95x110x30cm ce poate fi amplasat pe lungimea peretelui,i, iar flacara si bustenii din interior au un aspect apropiat de cel real, datorita proiectiei 3D. Termostatul opreste functionarea, cand in incapere se ajunge la confortul termic dorit, iar telecomanda iti permite sa controlezi dispozitivul de la distanta. In cazul in care aceasta varianta nu este pe gustul tau, iti prezentam si o a doua optiune: Dimplex Fieldstone Optiflame DF2608-EU.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Dimplex Optiflame DF2010-EU
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Flacara si bustenii au un aspect realist, datorita proiectiei 3D, sunetul lemnelor si imaginea flacarii poate functiona fara sursa de caldura, iar puterea de 1600W a semineului asigura confortul termic pentru o incapere de cel mult 23mp. Pentru a putea face o economie a energiei electrice, dispozitivul este prevazut cu termostat, iar cu ajutorul telecomenzii poti seta modul de functionare, chiar si de la distanta.

Aeroterma din interiorul focarului scoate zgomot in timpul utilizarii, iar acest lucru poate fi deranjant, pentru cei sensibili.

Modelul se afla printre propunerile noastre, deoarece este usor de montat si interiorul reproduce indeaproape aspectul unor busteni arsi.

A 2-A OPTIUNE!

Dimplex Fieldstone Optiflame DF2608-EU
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Model de semineu rustic, care se poate pozitiona pe lungimea peretelui si reproduce aspectul unei flacari reale, deoarece proiectia luminii este in miscare continua, iar imaginea de jar ars se aseamana cu una autentica, lemnele fiind realizate dupa un mulaj caruia i s-au adaugat leduri incorporate in interior. Poti utiliza semineul in orice perioada a anului, deoarece flacara functioneaza si fara sursa de caldura, iar puterea de 2200W iti asigura o sursa de caldura ecologica, pentru o suprafata de aproximativ 23mp.

Pentru achizitia semineului va trebui sa ai un buget generos, deoarece costul de achizitie este ridicat.

Semineul este usor de utilizat si montat si reproduce indeaproape aspectul lemnului si a flacarii, datorita proiectiei 3D.

A 3-a Optiune!

TAGU PowerFlame
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Produsul poate fi amplasat incastrat in perete, astfel incat reprezinta o varianta optima pentru camere mici, iar pentru sporirea confortului acesta permite reglarea luminozitatii si a temperaturii. Datorita temporizatorului si a becurilor led consumul energetic este diminuat, iar flacara poate functiona fara sursa de caldura, de aceea poti crea o atmosfera romantica, chiar si in anotimpul calduros, cu ajutorul aerotermei din interiorul focarului, si poti incalzi o camera de aproximativ 37mp.

Semineul nu este dotat si cu sunet, astfel nu vei putea auzi sunetul produs in timpul arderii.

Produsul poate deveni piesa de rezistenta a incaperii si in acelasi timp te poate ajuta sa iti incalzesti camera in anotimpul rece.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Dimplex Optiflame DF2010-EU

 

Acest produs este o varianta optima pentru cei care vor un semineu ce reproduce in detaliu o flacara reala cu ajutorul sistemului de proiectie 3D. De asemenea, lemnele din interiorul focarului au aspectul celor reale, deoarece sunt realizate cu ajutorul unui mulaj.

Semineul genereaza caldura prin intermediul unei aeroterme, care incalzeste aerul si nu obiectele din interiorul incaperii, insa zgomotul produs de dispozitiv poate fi deranjant. Pentru a putea face o economie a curentului electric, dispozitivul este dotat cu un termostat, care sisteaza functionarea in momentul cand in incapere se ajunge la confortul termic, insa produsul are o singura treapta de putere, de aceea temperatura nu poate fi reglata.

Produsul poate oferi confort termic pentru o incapere care are o suprafata de 23mp si poate fi pozitionat cu usurinta in orice spatiu, deoarece nu este incastrat in perete,  avand o dimensiune de 95x110x30cm. Acest semineu electric alb este prevazut cu telecomanda, in acest fel poti seta modul de functionare si de la distanta.

Avantaje

Flacara functioneaza independent de sursa de caldura, astfel ca te poti bucura de imaginea focului.

Cu ajutorul telecomenzii vei putea modifica modul de functionare de la distanta.

Aspectul lemnului si flacara au un aspect real, datorita proiiectiei 3D.

Montajul se realizeaza simplu, fara ajutor specializat, ci doar cu ajutorul unor unelte de bricolaj.

Dezavantaje

Din cauza aerotermei incorporate in focar, zgomotul in timpul functionarii poate fi deranjant, pentru persoanele sensibile.

button 2

 

 

 

 

 

2.Dimplex Fieldstone Optiflame DF2608-EUUtilizatorilor interesati sa afle care este cel mai bun semineu electric 3D, le recomandam achizitionarea acestui produs. Modelul Dimplex Fieldstone Optiflame DF2608-EU reuseste sa ofere un efect de flacara cat mai natural si creeaza imaginea fidela a jarului care palpaie in foc.

Acest lucru este posibil gratie proiectiei luminii in miscare pe un film fotosensibil, ce ofera culoare si miscare naturala flacarii, fara efect sacadat sau repetitiv. Lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa mulaj de lemn natural ars, si prezinta leduri incorporate in interior, pentru a crea imaginea autentica de jar. Focarul de semineu este insotit de o aeroterma cu doua trepte de incalzire si termostat.

Puteti utiliza acest model de semineu electric 3D cu sunet in orice zi din an, deoarece efectul de flacara poate functiona si fara sa emita caldura. Functiile si setarile pot fi controlate din telecomanda sau direct de pe panoul de comanda. Utilizatorul poate accesa efectul de flacara 3D si are posibilitatea de a ajusta luminozitatea focarului. Puterea maxima oferita, de 2200W, este recomandata incaperilor de pana la 110 metri cubi.

Avantaje

Este unul model de semineu ce recreeaza perfect flacara si jarul, cu ajutorul tehnologiei 3D si a LED-urilor incorporate in lemne

Focarul de semineu are incorporata o aeroterma silentioasa si termostat, ce contribuie la incalzirea eficienta a incaperii

Este un produs ecologic, nu produce fum sau emisii nocive in atmosfera, fiind 100% sigur pentru orice persoana sau animale de companie

Semineul se monteaza rapid, prin conectarea la o priza normala de 220V cu impamantare

Dezavantaje

Chiar daca este in concordanta cu beneficiile oferite, pretul de achizitie este destul de ridicat

button 2

 

 

 

 

TAGU PowerFlame

 

Daca ai un spatiu redus in care vrei sa amplasezi un semineu, ar fi bine sa optezi pentru acest model incorporabil in perete, al carui efect de flacara se realizeaza cu ajutorul LED-ului, luminozitatea putand fi ajustata in functie de preferinte. Programul de incalzire poate fi setat tinand cont de programul zilnic, deoarece dispozitivul permite ajustarea temperaturii si a orelor de functionare.

Aeroterma din interiorul focarului are o putere de 1500W, este silentioasa si asigura temperatura optima intr-o incapere de aproximativ 37mp. Pentru a putea realiza o economie a energiei electrice, semineul are si un temporizator care opreste functionarea la o data stabilita de tine.

Telecomanda iti permite sa controlezi functiile acestui semineu electric incorporabil chiar si de la distanta, iar luminozitatea ajustabila iti permite sa reglezi intensitatea pentru a-ti spori confortul. Poti sa iti  impresionezi musafirii cu facara semineului chiar si pe timpul verii, intrucat aceasta poate functiona si fara sursa de caldura.

Avantaje

Modelul este unul incoorporabil, de aceea poate fi amplasat si in camerele de mici dimensiuni.

Temporizatorul iti permite sa setezi timpul de functionare, in functie de preferinte.

Flacara poate functiona fara sursa de caldura, astfel ca te poti relaxa priivind-o si pe timpul verii.

Ajustarea temperaturii iti permite sa reglezi intensitatea caldurii in functie de propriul confort.

Dezavantaje

Semineul nu are sunet, de aceea nu reproduce si auditiv arderea lemnelor.

button 2

 

 

 

 

 

3.ClassicFlame ArtesianAcest model de semineu este recomandat caselor mari, cu living spatios. Are un design extrem de placut si elegant, cu dimensiunile totale de 109 x 132 x 38 cm.

Focarul electric de 28 inch poate atinge puterea maxima de 1900W, fiind destinat incaperilor de pana in 110 metri cubi. Este incadrat in tamplarie de calitate premium, de culoare alba, cu intarituri din lemn masiv si conectori de metal. Baza prezinta muchii sculptate si panouri decorative, in timp ce partea superioara are model bordurat si accente in relief. Montajul se realizeaza rapid, in 20 de minute si necesita conectarea la o priza obisnuita de 220V, pentru a avea repede un living cu semineu electric.

Pentru un plus de comoditate in accesarea setarilor, aveti la dispozitie o telecomanda. Pornirea sau oprirea semineului se realizeaza automat dupa numia 5 secunde. Tehnologia 3D LED incorporata ajuta enorm la reducerea cosumului de energie. Modelul este prevazut cu termostat de camera, timer si afisaj digital. Permite ajustarea intensitatii flacarii in 5 trepte diferite si ofera o combinatie de 125 culori si efecte, toate pentru a creea o ambianta cat mai placuta.

Avantaje

Tamplaria produsului este de cea mai buna calitate, cu intarituri din lemn masiv si conectori din metal, ce prezinta muchii sculptate si panouri decorative

Tehnologia 3D LED incorporata reduce semnificativ consumul de energie electrica

Permite multiple setari legate de gradul de luminozitate, culorile si efectele flacarilor, pentru a crea mereu o atmosfera optima si cat mai realista

Montajul se realizeaza simplu si usor, cu ajutorului unei surubelnite in cruce

Dezavantaje

Nuanta in care este disponibil produsul necesita atentie sporita din punct de vedere al intretinerii

button 2

 

 

 

 

6.Dimplex DF2608-EU Optiflame MultifireDaca nu aveti la dispozitie un buget considerabil si va aflati in cautarea unui focar semineu electric ieftin si bun, va recomandam sa analizati avantajele oferite de acest produs. Chiar daca prezinta un pret de achizitie ceva mai redus fata de alte modele disponibile pe piata, Dimplex DF2608-EU Optiflame  Multifire se incadreaza in parametri optimi in ceea ce priveste calitatea.

Prezinta doua trepte de putere si temperatura maxima de 2200W, fiind potrivit pentru incaperile de mari dimensiuni. Are la baza tehnologia 3D cu LED-uri incorporate si proiectia luminii, pentru a oferi un efect de flacara cat mai real. Poate functiona in orice zi din an, independent de modulul de caldura si este prevazut cu termostat pentru reglarea temperaturii.

Modelul de semineu electric de perete poate fi utilizat in orice locatie, indiferent ca vorbim de casa, apartament ori spatii publice, deoarece nu produce fum ori emisii in atmosfera. Se poate opta pentru montarea unui dispozitiv ce imita sunetul lemnelor care ard in foc.

Avantaje

Modelul se caracterizeaza prin realismul de neegalat al flacarii, ce are la baza tehnologia proiectiei luminii, ce ofera culoare si miscare naturala focului, fara efect sacadat sau repetivitate

Focarul de semineu este prevazut cu aeroterma, ce permite incalzirea ambientului in doua trepte de caldura

Produsul poate fi utilizat in orice zi din anootimp, deoarece efectul de flacara functioneaza independent de modulul de caldura

Utilizatorul poate opta pentru un un dispozitiv, ce creeaza sunetul lemnelor care ard in foc

Dezavantaje

Este un model incorporabil, ce trebuie pozitionat in vatra semineului clasic sau in alt spatiu potrivit ca dimensiuni

button 2

 

 

 

 

Cum alegi un semineu electric bun

 

Ghidul cumparatorului

Daca nu ti-ai inchipuit pana in prezent ce rol ar putea avea un semineu electric, poti considera ca el indeplindeste sarcini similare cu ale unuia conventional, incercand sa imite, pe cat posibil, efectele produse de acesta.

Din punct de vedere practic, este vorba despre un dispozitiv cu focar ce se alimenteaza la reteaua electrica si poate fi intrebuintat ca orice alt aparat electrocasnic pentru incalzire sau ca o aeroterma simpla. Foarte multe modele de seminee electrice pot fi utilizate si doar pentru efectul vizual si ambianta pe care le creeaza, doarece pot fi setate sa functioneze fara incalzire, in diverse circumstante.

Daca vrei sa compui o atmosfera aparte pentru living si sa iti alegi modelul potrivit, afland si unde se gasesc seminee electrice la preturi bune, iata cateva aspecte importante pentru selectia unui astfel de aparat, chiar si cand cauti semineu electric pe OLX:

 

Cel mai bun semineu electric

 

Tipul: poate determina separarea in urmatoarele categorii: produse traditionale, focare de seminee electrice tip media stand si piese de perete.

Daca ai un living de dimensiuni moderate sau extinse, iti recomandam o alegere clasica, ce include o unitate “all in one” , care lumineaza, incalzeste si proiecteaza imagini in acelasi timp, fiind unul dintre cele mai eficiente exemple ca randament si eficienta la incalzire pentru semineu electric Dedeman sau din alt magazin.

Pentru amatorii de gadgeturi de ultima generatie, care vor sa si economiseasca spatiu, sugeram alegerea standurilor media, deoarece pot incorpora diverse componente electronice si pot servi si ca masa pentru televizor sau monitor, sau un semineu electric pe colt. Atunci cand detii o locuinta cu suprafata limitata, iar camera salon este destul de mica, vei dori sa economisesti spatiu, cumparandu-ti unul din cele mai bune seminee electrice ce poate fi integrat in perete (un semineu electric Tesy, de pilda).

 

Indicatorii de performanta: includ puterea si capacitatea de incalzire. Daca esti proprietar de casa sau de vila, trebuie sa alegi cel mai puternic focar tip semineu electric la pret ceva mai ridicat, insa care sa ofere o putere de peste 1800W. Valoarea mare a acestui indicator sugereaza posibilitati mai extinse si mai rapide de incalzire, dar si o rezistenta mai mare in timp.

Daca locuiesti in apartament sau spatiul rezidential este limitat, vei avea posibilitatea sa te orientezi si catre un semineu electric  din eMag de putere moderata, evaluata intre 1100W si 1600W. Aceeasi regula se va aplica si atunci cand calculati capacitatea de incalzire, in functie de volumul camerei pe care va pregatiti sa o incalziti in acest mod. Camerele de pana la 100 de metri cubi si cu suprafata de pana la 30 de metri patrati sunt considerate deja mari, deci vor avea nevoie de seminee electrice, ieftine si bune, de cel putin 1800W pentru incalzire eficienta.

Daca suprafata scade pana la 90 de metri cubi, chiar si un semineu electric din Altex de 1200W va face fata cu succes. Pentru sali de dimensiuni extinse, alegeti ceva de 2000W  sau 2200W.

 

Functionalitatea: se defineste in raport cu urmatoarele optiuni: termostat reglabil, telecomanda, aeroterma, timer, afisaj digital si display LED 3D. Daca vrei sa ai parte de o atmosfera calda si primitoare in orice anotimp, poti opta pentru un model de semineu electric din Leroy Merlin cu reglaj prin termostat, care sa poata fi intrebuintat si fara emisie de caldura.

Totodata, nu va mai trebui sa te preocupe temperatura camerei, mai ales daca optezi pentru un semineu electric Hornbach cu termostat care include si reglaj automat. Persoanele care doresc un confort maxim vor aprecia orice model care permite setarea prin telecomanda. De asemeni, pentru cei care vor sa gaseasca mereu locuinta incalzita, dupa o zi petrecuta la serviciu, optiunea de programare cu timer va fi una garantat importanta pentru semineu electric (pe forum de intrebari vei primi confirmare la aceasta informatie).

In cazul in care te preocupa foarte mult si aspectul estetic, poti opta pentru semineu electric Brico Depot cu tehnologie LED, care proiecteaza pe un ecran imagini cat mai realiste cu flacari sau busteni care ard.

 

Designul: se defineste prin forma, dimensiuni si stilistica specifice unui semineu electric Baumax sau din alt magazin online. Cand spatiul nu iti permite sa te extinzi cu aranjamentul prea mult catre mijlocul camerei, orice centimetru in minus va fi pretios, la acest capitol avand intaietate produsele pentru perete, conform celor mai multe pareri despre cele mai bune seminee electice ieftine si eficiente.

Trebuie sa masori cu atentie locul de amenajare si sa alegi un exemplu adecvat ca volum ocupat. In cazul in care vrei sa mai castigi spatiu, mizeaza pe un semineu de colt. Daca locuiesti intr-un apartament, alege un design modernist ca stil, cu linii drepte, forme geometrizate si combinatii simple de culori. Pentru o casa sau o vila spatioasa se admit si produse de mari dimensiuni, cu design clasic, robust.

In continuare, daca nu stii unde se gasesc seminee electrice 3D la un pret bun, poti verifica ofertele disponibile pe internet. Online preturile sunt mai scazute, insa primesti aceeasi garantie de conformitate la achizitia unui semineu electric din Praktiker. Ba chiar mai mult, daca nu esti multumit de dispozitiv, il poti inlocui sau returna.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status