Cel mai bun ventilator Vortice

Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de la Vortice

 

Ghidul cumparatorului

Instalarea unui ventilator devine necesara atat in spatiile publice, cand aerul se imbacseste usor, dar mai ales in bai, unde umiditatea poate duce la mucegai ce poate provoca stricaciuni si probleme de sanatate. Daca vrei sa achizitionezi un produs, te poti orienta catre cele din gama Vortice, care sunt capabile de o performanta crescuta. Afla mai multe despre oferta producatorului, consultand si aceste pareri despre cele mai bune ventilatoare Vortice.

Ventilator Vortice

Marca: Vortice este o companie italiana, care a aparut pe piata in anul 1954, la Milano. Este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de ventilatie din Europa, din fabricile acestuia iesind  ventilatoare pentru uz domestic, comercial si industrial.  Acestea sunt  destinate utilizarii in spatii de locuinta, in apartamente si incaperi mici, precum si in locuri comerciale, fiind eficiente in resedinte, magazine, baruri, sali de port, restaurante, etc. Produsele sunt printre cele mai fiabile din comert, avand o durata de viata de 30000 de ore.

 

Modele: In gama Vortice vei gasi ventilatoare cu tubulatura, modele axiale si centrifugale. Primele, asa cum poate fi dedus si din denumite, pot fi instalate in reteaua de tubulatura a casei, astfel ca pot fi utilizate doar acolo unde o astfel de montare exista. Ventilatia se realizeaza in mod continuu, asigurand un climat sanatos in casa, dar si in restaurante, sali de sport, baruri, etc. Modelele Vort Penta, de exemplu, pot extrage aerul viciat din doua si pana la sase incaperi.

Ventilatoarele axiale pot fi montate in perete/tavan sau integrate in ferestre, ele dand randament in bai, bucatarii si alte spatii unde exista umiditate crescuta. Sunt disponibile si variante slim line, care au iesirea in afara de doar 17 mm. Debitul de aer al acestora poate varia, cele de perete putand avea intre 1000 – 9502 mc/h, cele de fereastra intre 150 – 1650 mc/h, iar cele de baie, 220 – 1200 mc/h.

Ventilatoarele centrifugale se impun in situatiile in care sunt pierderi de presiune, acestea instalandu-se in conductele de ventilatie din incapere. Se gasesc modele cu un debit de aer cuprins intre 60 si 310 mc/h.

 

Functii: Ventilatoarele pot avea temporizator, senzor de miscare, humidistat, mai multe viteze de lucru, etc. Cu un temporizator, vei putea seta timpul de ventilatie, cele mai multe modele putand lucra intre 3 si 20 de minute (de regula, intr-o baie de dimensiuni obisnuite, sunt necesare in jur de 20 de minute pentru a fi absorbita toata umiditatea). Humidistatul declansaza ventilatia in momentul in care sesizeaza ca umiditatea a crescut peste valorile setate de tine. De asemenea, daca este pentru prima data cand vrei sa montezi un dispozitiv in baie, cauta unul cu bec, care in momentul cand il aprinzi, porneste si ventilatorul. Daca preferi ca cele doua sa fie independente, vei avea nevoie de o instalatie dubla si de un intrerupator cu 2 sau 3 controale.

Daca deja te gandesti de unde sa cumperi un astfel de produs, afla ca site-urile de cumparaturi au unele dintre cele mai interesante si accesibile oferte. Internetul e locul unde gasesc ventilator Vortice, la un pret bun, multi cumparatori interesati sa achizitioneze economic, asa ca profita si tu de avantajele cumparaturilor online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Vortice Vario I 300/12″ ARI-LL-S

 

1.Vortice Vario I 300 12 ARI-LL-SIn cazul in care esti interesat sa afli care e cel mai bun ventilator Vortice, atunci trebuie sa descoperi performantele produsului de fata. Acesta este un model axial de perete si fereastra, prevazut cu grila, care e destinat utilizarii in baie, avand un debit de aer mare, de 1750 mc/3, ideal pentru a mentine un climat sanatos si pentru a impiedica formarea de umiditate si mucegai.

Dispozitivul trebuie incastrat in perete, dimensiunile sale fiind de 495 x 495 x 232 mm. Randamentul optim se datoreaza si formei elicei si geometriei interne, care ajuta la un consum scazut de energie. De asemenea, are o constructie fiabila.

Carcasa externa este confectionata din plastic rezistent la radiatiile ultraviolete, iar componentele interne sunt menite sa faca fata la socurile mecanice, in timp ce elicea e fabricata din polipropilena incarcata cu fibra de sticla. Va putea fi montat in case mari, in magazine, baruri, restaurante, scoli, sali de sport si cladiri publice. Dispune de un raport calitate – pret excelent si vine cu o garantie de 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Vortice Lineo 125 V0

 

2.Vortice Lineo 125 V0Persoanele care doresc sa investeasca intr-un model axial de tubulatura, vor face o investitie foarte inspirata, achizitionand acest ventilator Vortice, ieftin si bun.  Dispozitivul este destinat montarii in baie, avand dimensiuni reduse, de 188, 5 x 211 x 258 mm,  ideale pentru instalarea in spatii inguste. Acesta va extrage umiditatea care se va instala in urma utilizarii dusului, avand un debit de aer eficient, de 365 mc/h.

Trebuie spus ca este prevazut cu un termostat reglabil, care poate fi setat de la 3 la 20 de minute, si dispune de doua trepte de viteza. De asemenea, este foarte silentios, iar constructia este una solida. In primul rand, precum celelalte produse din oferta producatorului in cauza, si acesta este echipat cu grad de siguranta IPX4, care ii ofera protectie impotriva jeturilor de apa ce provin din toate directiile, ceea ce-ti permite sa il instalezi in medii foarte umede.

Apoi, are protectie la suprasarcina si dubla izolatie, asa ca nu necesita impamantenire. Nu in ultimul rand, carcasa motorului este realizata din otel fosfatat si vopsit cu praf epoxidic, care e tratat termic si rezista la contactul cu agentii atmosferici.

 

button 1

 

 

 

 

Vortice Vario 230/9

 

3.Vortice Vario 230 9Iata un alt ventilator axial Vortice, de perete si fereastra, care este capabil de un randament crescut! Modelul de fata are un debit de aer de 700 mc/h, fiind conceput pentru a ventila optim baile. Are dimensiuni de 294 x 297 x 161 mm, portiunea reiesita in afara fiind foarte mica.

Ceea ce impresioneaza la acest model este raportul foarte bun intre performanta si consumul eficient de energie. Acest lucru este posibil si multumita constructiei dispozitivului, el avand o geometrie interna si o forma a elicei care favorizeaza aerodinamica.

De asemenea, are carcasa externa realizata din plastic cu protectie UV, in timp ce partea interioara este compusa dintr-un material ce se comporta excelent la socurile mecanice. Elicea este construita din polipropilena incarcata din fibra de sticla. In confectionarea aparatului s-au folosit materiale reciclate, produsul avand un impact minim asupra mediului inconjurator. Pe langa asta, trebuie spus ca are o oferta de pret avantajoasa si este livrat impreuna cu un certificat de garantie, valabil pentru 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status