Cel mai bun ventilator Dospel

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de la Dospel

 

Ghidul cumparatorului

Un ventilator este un electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din absolut nici un mediu, fie ca vorbim de cel casnic sau de cel industrial, intrucat, pe timp de vara, temperaturile pot urca foarte mult in termometre, avand drept consecinta o atmosfera irespirabila, care cu greu te poate lasa sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de facut. Astfel ca, daca nu ai achizitionat inca unul, ar fi timpul sa o faci, caci vei avea doar de castigat. In plus, alegerea unui producator cunoscut, precum Dospel, iti garanteaza calitatea aparatului, deci vei sti sigur ca investitia isi merita banii. Iar pentru a te ajuta sa alegi ce e mai bine pentru tine, noi am incropit un mic ghid care contine parametrii de selectie pe care ar trebui sa-i ai in vedere in acest caz.

Ventilator Dospel - task

Brandul: Dospel este unul dintre marii producatori de sisteme de ventilatie si aer conditionat la nivel mondial, care se bucura de o traditie de lunga durata (1974), avand sediul principal in Czestochowa, Polonia. Adaptandu-se mereu nevoilor reale ale clientilor, compania este specializata in productia de ventilatoare de uz casnic si industrial, punand mare accent pe calitatea si siguranta dispozitivelor pe care le comercializeaza, intrucat se face responsabila de introducerea Sistemului de Management al Calitatii ISO, dispunand de toate certificatele necesare in acest sens. Totodata, credibilitatea acordata de catre clienti producatorului se bazeaza, pe langa produsele avansate tehnologic, si pe faptul ca societatea exporta propriile aparate de ventilatie in aproape 50 de tari din intreaga lume.

 

Tipul: acesta se afla in stransa legatura cu spatiul ce se doreste a fi aerisit, astfel ca avem de-a face cu 5 mari categorii: ventilatoare casnice, industriale, de tubulatura, de semineu si de acoperis. Cele dintai se mai numesc  si ventilatoare universale, deoarece pot fi folosite pentru aerisirea bailor, bucatariilor, birourilor, caselor sau apartamentelor. In ceea ce priveste montajul, acesta se face la o conexiune circulara a carui diametru poate fi de 100, 120, 150 si 200 mm. Modelele industriale sunt recomandate spatiilor comerciale, cladirilor publice, celor agricole si depozitelor, intrucat oricarui muncitor trebuie sa i se asigure conditii optime de munca. Totodata, pot fi adaptate la nevoile personale cu ajutorul unui variator de turatie RN 300 sau RP 300. Dispozitivele de tubulatura se monteza in interiorul conductei si se folosesc in spatiile in care nivelul de praf este scazut. La randul lor, acestea se impart in: ventilatoare axiale si centrifugale. Cele de semineu contribuie la realizarea unui sistem de incalzire, la baza caruia se afla o soba. Astfel, aerul cald este distribuit eficient si cu repeziciune de la aceasta la celelalte incaperi. Modelele de acoperis sunt special concepute pentru aerisirea suprafetelor mari, precum hale de productie sau magazine, iar sistemul de evacuare orizontal are grija ca aerul viciat sa nu se mai intoarca in interior.

 

Capacitatea: se masoara in mc/h si se refera la debitul de aer pe care dispozitivul il produce intr-o ora. Sa nu te mire, deci, cand vei auzi numeroase pareri despre cele mai bune ventilatoare Dospel punand accent pe volumul incaperii in care produsul urmeaza a fi instalat, deoarece este necesar sa ai habar despre acesta, pentru a sti ce model se va potrivi cel mai bine interiorului ales. Altfel spus, pentru o camera de 4x4x4 m, care necesita 3-4 schimburi de aer, un dispozitiv care poate produce 265 mc/h este mai mult decat suficient. Daca ai in vedere, insa, ventilarea unui spatiu industrial, care masoara 55 mc si are nevoie de 10-12 schimburi de aer, alege un aparat care sa poata extrage cel putin 550 mc/h.

Daca te-ai intrebat macar o singura data unde gasesc ventilatoare Dospel la un pret bun toti ceilalti cumparatori, cu siguranta ai luat la rand mai multe magazine, sperand sa afli raspunsul. Noi iti recomandam sa comanzi produsul direct de pe Internet, mai ales ca ghidul parcurs te va ajuta sa alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Dospel WB-S 150

 

1.Dospel WB-S 150In cazul in care ai in vedere ventilarea unui spatiu comercial, indiferent ca vorbim de un depozit sau o sala de sport, si doresti sa nu cheltuiesti prea multi bani pentru aceasta achizitie, acest produs oferit de Dospel iti sta la dispozitie. Este un dispozitiv cu o putere totala de 40 de W si poate fi alimentat la o priza de 220-240V.

Numara o singura viteza si are o capacitate de ventilare de 270mc/h, ceea ce garanteaza ca aerul din interiorul incaperii va fi unul respirabil, eficacitatea fiindu-i sporita de faptul ca poate fi atasat unei conducte de 150 de mm. Totodata, beneficiaza de protectie pentru motor, deci ai garantia rezistentei sale in timp, iar elicea (15 cm) produce 1400 de rotatii pe minut. Temperatura maxima de lucru este de 42°C, produsul prezentand un nivel de zgomot decent (50 dB).

In ceea ce priveste siguranta oferita de aparat, acesta face parte din clasa de protectie IP:X2 si din clasa de izolatie I. Pretul este extrem de avantajos, astfel ca nu e de mirare ca multi cumparatori considera ca modelul prezent este cel mai bun ventilator Dospel axial comercializat la pret scazut.

 

button 2

 

 

 

 

Dospel Polo 4 WP

 

2.Dospel Polo 4 WPDaca ai hotarat sa-ti cumperi un ventilator Dospel de baie ieftin si bun, te poti opri cu incredere asupra acestui produs. Este un dispozitiv axial, destinat uzului casnic, si poate fi montat atat pe perete, cat si pe tavan, intrucat beneficiaza de un intrerupator cu fir. Poate fi folosit, de asemenea, pentru aerisirea bucatariilor, holurilor sau garajelor, avand in vedere ca are o capacitate de 100 mc/h.

Puterea totala pe care o poate atinge este de 15 W si se alimenteaza la o priza de 220-240V. Numara o singura viteza, iar elicea al carei diametru este de 10 cm permite 2650 de rotatii pe minut. Temperatura maxima de lucru este de 40°C. Nivelul de zgomot produs de dispozitiv este unul acceptabil (40 dB).

Desi corpul ventilatorului este alcatuit din plastic, ceea ce inseamna ca va fi usor de igenizat, motorul se bucura de protectie, astfel ca nu va trebui sa-ti faci griji in legatura cu durabilitatea aparatului in timp. Pretul este unul extrem de redus, astfel incat oricine este interesat de aparatele de climatizare, poate achizitiona acest produs care beneficiaza de o garantie pe 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Dospel Paly Satin S

 

3.Dospel Paly Satin SPentru cei interesati de o ventilare optima a spatiilor mici sau medii, exista Dospel Paly Satin S. Este un ventilator axial, ideal pentru aerisirea bailor, bucatariilor sau cea a holurilor, si poate fi montat atat pe perete, cat si pe tavan, actionarea sa facandu-se cu ajutorul intrerupatorului cu fir din dotare.

Este echipat cu elice Hybrid, al carei rol este acela de a intensifica fluxul de aer si de a reduce zgomotul produs de ventilator (29 dB). Totodata, aceasta efectueaza 1850 de rotatii pe minut. Are o capacitate de 100 mc/h, lucru care asigura o ventilare optima incaperii in care aparatul este amplasat.

In ceea ce priveste puterea, aceasta este de 8 W si numara o singura viteza, iar alimentarea se face la o priza de 220-240V. Temperatura de functionare este de +40°C. Produsul se bucura de protectie pentru motor si este confectionat din plastic, insa masca ventilatorului poate fi demontata facil, favorizand igenizarea acestuia. Pretul este unul accesibil si vine la pachet cu o garantie inclusa pe 2 ani.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status