Cel mai bun ventilator de baie ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 29.01.20

 

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de baie ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Un grup sanitar neaerisit este mai predispus mucegaiului si condensului, astfel ca un ventilator de baie ieftin este binevenit, mai ales daca nu dispune de fereastra. Nu te astepta insa de la un model cu pret redus sa beneficieze de aceleasi functii de care se bucura unul mai scump, de mai multe viteze si nici sa aiba o putere de aerisire prea mare.

 

ventilator-de-baie

 

Astfel, primul lucru de care trebuie sa tii cont este capacitatea de ventilare. De regula, aparatele ieftine sunt ideale pentru incaperi de mici dimensiuni, iar daca volumul total al baii in care doresti sa-l instalezi nu depaseste 10 – 12 metri cubi, poti avea incredere intr-un model cu debit de 80 mc/h. Nu uita insa ca o valoare mai mare, inseamna mai mult aer curat in baie intr-un timp mai scurt.

In functie de sistemul de montare, ventilatoarele de baie se impart in doua categorii: de perete si de tavan. Cele dintai se poate monta in locul ferestrei din grupul sanitar, de regula de dimensiuni prea mici ca sa poata ventila incaperea in mod corespunzator. Instalarea este una facila si nici decorul nu are prea mult de suferit. In cazul in care baia nu este dotata cu un geam, interventia va fi una ceva mai dificila, intrucat ventilatorul va trebui amplasat in gura de aerisire.

Cele mai multe pareri despre cele mai bune ventilatoare de baie ieftine recomanda achizitionarea unui produs silentios si confortabil la utilizare. De regula, modelele la pret mic sunt ceva mai zgomotoase, incadrandu-se intre 25 si 40 dB. Nivelul de zgomot este mentionat in descrierea produsului.

Te intrebi unde gasesc ventilatoare de baie ieftine la un pret bun ceilalti utilizatori? Atunci, intra pe Internet si comanda-ti produsul preferat de acolo, deoarece magazinele online sunt mereu pline de promotii si reduceri pentru a atrage clientii si a-i rasplati pe cei fideli.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Elicent Elegance 100

 

1-elicent-elegance-100Daca te intrebi care e cel mai bun ventilator de baie ieftin, acest produs ti-ar putea da raspunsul. Conceput pentru montaj pe perete sau pe tavan, se bucura de un design modern cu panou frontal si aspiratie perimetrala. Capacitatea de ventilare este de 90mc/h, fiind ideal pentru o baie de dimensiuni mici.

In plus, motorul Long Life din dotare (14 W) garanteaza o ventilare continua timp de 30000 de ore. Eficienta aparatului se datoreaza si clapei antiretur din dotare, al carei rol este acela de a impiedica patrunderea aerului din exterior si a corpurilor straine in incapere.

Are o singura viteza, iar in ceea ce priveste siguranta, ventilatorul se bucura de un grad de protectie IPX4 (impotriva jeturilor de apa) si de o dubla izolare, astfel ca nu necesita legare la impamantare. Poate fi racordat la o tubulatura cu diametrul de 98 mm. Nivelul de zgomot este redus (31.4 dB) si are un pret bun.

 

button 1

 

 

 

 

Vents 100MAT

 

2-vents-100matUnii utilizatori considera acest model ca fiind un ventilator de baie ieftin si bun si nu gresesc. Este un aparat axial de perete cu jaluzele automate, ce poate fi la fel de bine instalat in bucatarie, intrucat ofera un debit de aer de 128 mc/h, suficient pentru o ventilare optima a incaperii in care este amplasat.

Un avantaj major consta in timerul incorporat, care permite functionarea acestuia in intervalul 2 – 30 de minute dupa inchiderea intrerupatorului de lumina. Motorul poate functiona continuu si se bucura de protectie la supraincalzire (IP 24), dispozitivul fiind echipat cu un dispozitiv de actionare termic ce se face responsabil de inchiderea si deschiderea silentioasa a jaluzelelor automate, pentru a preveni returul.

Diametrul racordului este de 100 mm, iar designul este unul simplu, carcasa si elicea fiind realizate din plastic ABS rezistent la radiatiile UV. Pretul e accesibil si include o garantie pe 60 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Elicent Ministyle 100G

 

3-elicent-ministyle-100gEste stiut faptul ca un ventilator de baie ieftin cu clapeta antiretur beneficiaza de o performanta superioara. In consecinta, noi iti recomandam produsul Elicent Ministyle 100G, care se prezinta cu un debit maxim de 90 m3/h, suficient incat sa aerisesti eficace o baie de dimensiuni medii si mari.

Avantajul sau este acela de a se inscrie in categoria modelelor mixte, putandu-se instala atat pe perete, cat si in tavan. Se prezinta drept un ventilator usor (cantareste doar 500g) si zgomotos, sunetul produs ajungand la valoarea maxima de 39 dB. In ceea ce priveste eficienta, aceasta este data de motorul cu inductie inzestrat cu protectie la supraincalzire.

Drept urmare, il poti folosi incontinuu fara griji. Se alimenteaza la o tensiune de 230V. Ar mai trebui sa stii ca elicea are un diametru de 10 cm, ca modelul dispune de o singura viteza si ca este insotit de o garantie pe 60 de luni.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status